keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kahvipöydän tuunaus

Hei taas! Tuli olo että on PAKKO postata ettei tuo edellinen surullinen postaus ole koko ajan muistuttamassa todellisuudesta... Ei meillä mikään ole olohuoneessa muuttunut sitten viime viikon, joten sitä pinkin ja luumun/lilan toistoa.

Parisen viikkoa sitten tuunasimme tuon kahvipöydän, eli pöytälevy sai harmaan maalipinnan (kuvissani näyttää taas sinertävältä, mutta kyllä se harmaa on). Maalauksen jälkeen katselin pöytää vähän joka kantilta ja lopulta sanoin miehelleni: "Näyttääkö pöytä nyt vähän hassulta? Olisiko pöytälevyn pitänyt olla hieman tummempi?"

Mieheltä pääsi muutama hollantilainen kirosana ja tokaisi: "Too late! Siinä on nyt vahakerros pinnassa ja tulee pysymään tällaisena AINAKIN seuraavan vuosikymmenen!!"

Että näin meillä. Tuli myös ostettua tuo pieni lila Aalto-vaasi kun "sai niin halvalla" :-)Vielä kaksi päivää töitä ja sitten alkaa kauan odotettu loma. Ihanaa. Suomeen tosin lennämme vasta ensi viikolla, mutta ei siihenkään ole enää tuhottoman montaa yötä. Aurinkoista loppuviikkoa! :-)
Terkuin, Katja

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista <3

Mari kirjoitti...

Kaunista, pöytä on minusta hyvän sävuinen. Voimia sinulle ja ystävällesi!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Just hyvän värinen! Miehesi oli oikeassa :-)

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Kaunis pöytä ja tuo vaasi sopii loistavasti muuhun sisustukseen.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset! Mä vielä vähän pähkäilen tuon pöytälevyn kanssa, mutta ei sitä nyt helpolla muuttamaankaan aleta :-) Meillä on vain niin vähän ollut tuota harmaata että tuntuu ihan oudolta, mutta kyllä se rauhoitti jotenkin olohuoneen tunnelmaa.

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Todella hyvä väri tuossa pöydässä.
Kauniilta näyttää. Rentouttavaa lomaa.

Lovviisa kirjoitti...

Hieno väri...Ja pontta loppurutistukseen, siellä se loma jo häämöttää :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tuo pöydän pintä on vähän samaa harmaata, kuin meidän lattiat...kuvissa näyttää sekin siniseltä...ja tuo mein talonvärikin on kuvissa sinisempi..:)

Teija Hakula kirjoitti...

Pöytälevy on oikein kauniin värinen, hyvän valinnan teitte!
Sopii hyvin tyynyjen, maljakon jne. värimaailmaan.

Ihanaa Suomi-lomaa, kun sen aika koittaa!

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Iki-ihana nyt tuo pöytä!!! Pikakurssi: miten se vaha levitetään? =)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Onhan tuo silmä tuohon pöytään jo tottunut :-) Ja nyt on NIIN kuuma Alankomaissa (tänään parhaimmillaan varjossa +34C) ettei jaksaisi mitään muutoksia tehdäkään. Lomakin kolkuttelee ovella. Pitäisi siivota, mutta millään ei tahdo pystyä näissä helteissä :-O Viime yönä makkarissa oli +30C ja mä kituan...

@Mari: Pöytä maalatiin kalkkimaalilla ja suojaksi mies päätti laittaa vahaa. Todella simppeliä, eli puuvillarievulla ensin pyörittää vahaa pintaan, antaa sen hetken olla ja sitten puhtaalla rievulla pyyhitään ylimääräiset pois ja "hinkataan" vaha kunnolla kiinni. Häviää tietty se kalkkimaalin ihana matta pinta, sillä vaha tuo hieman kiiltoa, mutta suojaa kuitenkin ja helmpompi pyyhkiä puhtaaksi :-)