keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pienellä muutoksella...

...saa usein ihmeitä aikaan. Ruokailuhuoneen tunkkaisuus hellitti heti kun heivasimme mieheni mummolta perityn vanhan krumeluurin maalauksen takaisin ullakolle (jonne se olisi pitänyt jättää heti kättelyssä) ja laitoimme sen tilalle selkeämpää ja vaaleampaa grafiikkaa. Ostimme tämän grafiikkateoksen jo vuosia sitten ja tykkäämme siitä edelleenkin, mutta pari viimeistä vuotta se on lojunut ullakolla kun ei sille mukamas ole löytynyt paikkaa. No nyt löytyi melkein täydellinen paikka. Huoneen ilme raikastui kertaheitolla niin että nyt on melkein helpompi hengittää, enkä muuten yhtään liioittele :-) Tuo on muutenkin niin pimeä nurkka.

Sitten vielä kun ne tilaamamme valkoiset pellavaverhot jossain vaiheessa saapuvat... Sanoivat verhokaupassa ompeluhommien kestävän kolme viikkoa, mutta nyt on kulunut jo 3.5 viikkoa (juu, minä kuulkaas lasken melkein tunnitkin) eikä vieläkään kuulu soittoa että ovat valmiit. Odottavan aika on NIIN pitkä, varsinkin tällaiselle superkärsimättömälle ihmiselle. Tuo pöytälamppukin (tai ainakin sen varjostin) pitäisi vielä laittaa vaihtoon, mutta pikkuhiljaa :-)


Meillä ollaan nautittu ihanista auringonpaisteista ja viime viikonlopun aikana pääsimme ensimmäistä kertaa puutarhahommiinkin, ihanaa. Siistimistä meinaan riittää talven jälkeen, kuten yleensä. Mutta oikein hyvää loppuviikkoa teille kaikille! :-)

Terkuin, Katja

16 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kaunis grafiikkatyö - ja sopii tosi hyvin tuohon. Tykkään.
Ja niistä perintömaalauksista ja muistakin perintökalleuksista olisi aika monta sanaa sanottavana;)

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Kivalle näyttää. Selkeää ja tyylikästä. Mulla on nyt menossa keväinen karkkivärikausi;0).

Lovviisa kirjoitti...

Ilosta torstaita kammarista ! Kyllä on kaunista...Upia tuo musta jäätelömuotti. Ja puhheesi puutarhatöijen alkamisesta kuullostaa niiin luppaavalta :)

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Ihana värimaailma tuossa taulussa. Hiljaa hyvä tulee :)
Täälläkin lumet sulanneet ja sormet syyhyää, mutta vielä pitää malttaa.

PPDecoran Pia kirjoitti...

Tulipas kaunista ja raikasta :)
Voi voi, puutarhahommia! Täällä ollaan vihreänä kateudesta, solsketta ja rapaa piisaa vielä pitkäksi aikaa...
Olisi kiva nähdä, miltä teidän puutarha näyttää tällä hetkellä :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi ihana taulu...tykkään kovasti!

Tanja kirjoitti...

Kaunis taulu, kauniilla paikalla :)

Krisse kirjoitti...

Kaunis taulu ja ihan oikealla paikalla. Muutkin esineet lipaston päällä ottaisin koska vaan omaan kotiini. Ihania!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvältä näyttää <3

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne! Ne mummon maalaukset tulevat nyt kyllä pysymään siellä ullakolla; muutamaa poikkeusta lukuunottamatta :-) Vieläkään ei ole kuulunut soittoa verhoista *huokaus*

@Pia: Meidän puutarha on tällä hetkellä kuin pommin jäljiltä, mutta katsotaan jospa seuraavassa postauksessa laitan sieltä kuvia :-)

Sirkka kirjoitti...

Hyvän näköinen kokonaisuus ja se on kyllä niin totta, että pienilläkin muutoksilla saa aikaan jo kivasti erinäköistä ja oloista. Eikä sitä aina tarvitse mitään isoja ollakkaan, nauttii kaikesta mitä oman kodin onni suo. Onko teillä ullakkokin oi jee siis kolmessa tasossa oleva asunto?
Meiltä on myös sulaneet kaikki lumet ja paljon pilkistää maasta kurkottelevia alkuja, mutta annan tulla omia aikojaan enkä lähde niitä kiskomaan ylöspäin:)) Mutta että teillä jo kukkii, kuulostaa niin ihanalta!
Oikein hyvää ja hymyilevää viikonlopua ja kerrohan mamillesi lämpimät terveiset:)

Frida - Koti kaupungin laidalla kirjoitti...

Kaunista ja aivan ihana taulu.... meillekin saisi tulla enemmän tuota auringonpaistetta. Nyt on vain ollut pilkahduksia. Ihanaa, että kevät on jo melkein täällä:)

Eeviregina kirjoitti...

Minäkin alotin jo puutarhahommat! Lumesta ei ole tietoakaan ja siivosin perennapenkkejä. Saaressa aloitin myös polkujen tekemisen. Ihan hullulta tuntuu, onhan vasta helmikuu!
Meilläkin on tauluja varastossa, kun seinät ei riitä. Tehtiin niin avara talo, että väliseiniä puuttuu ja siksi puuttuu myös taulujen paikkoja.
Mukavaa viikonloppua teille!

Tiina kirjoitti...

Näyttää kivalle. Olisit lähettänyt verhokankaan tänne niin olisin ommellut ne jo moneen kertaan. ;)
Mukavaa viikonloppua sinne, siellä on varmaan jo ihan kevätfiilikset? Sniif! :)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Taulu sopii tuohon paikkaan jo mittasuhteiltaankin mainiosti.
Minä tapaan vaihdella esillä olevia esineitä pöydillä aina aika ajoin. (välillä taulutkin saavat uuden paikan)Kun sitten taas etsii kaapin kätköistä siellä levänneet tavarat ja pistää uudelleen esille, näyttävät ne pitkään silmissä ihan kivoilta. Vaihtelu virkistää.
Hyvää alkanutta maaliskuuta.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :-) Taulu tulee todennäköisesti pysymään tuolla paikalla pitkään, sillä olen hieman laiska vaihtelemaan esineitä, varsinkin jos niille vihdoinkin on löytynyt se mukamas "oikea" paikka :-)

@Sirkka: Kolmessa tasossa on, mutta ullakko on ihan vain ullakkona eikä asuintilana :-)