keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Naisen epäluuloinen mieli

Nyt minä voisin mennä nurkkaan häpeämään (ajoittain) epäluuloisen mieleni vuoksi. Tässä yhtenä päivänä mies tuli töistä kotiin ja heti ovella ojensi minulle pienen ruusukimpun, sellainen "puppy dog eyes" ilme kasvoillaan. Minulla alkoi heti aivot raksuttamaan ja mulkoilin häntä melko epäluuloisesti, sillä tietty välittömästi eliminoin mahdolliset vuosipäivät eikä minulla ollut syntymäpäivääkään. Haa!! Taitavat siis olla "lepyttelyruusuja", eli mitä se nyt TAAS on rikkonut?! Sanottakoon että rakas rähmäkäpäläni on viime aikoina rikkonut (vahingossa) useammankin Iittalan lasin ja lautasen, joten ei tuo ajatusvirtani täysin luonnoton ollut.

Kysyin epäluuloisesti ruusukimppuun tarttuessani "What are these for?". Ilmeni että olivat ruokakaupassa sulkemisajan lähestyessä jakaneet kukkatiskiltä myymättä jääneitä kimppuja ilmaiseksi asiakkaille, ettei tarvitse roskiin heittää :-) Sitten uskalsin jo hymyillä ;-)


Mikä on tämän tarinan opetus? No mieheni pitäisi ihan selvästi tuoda minulle useammin kukkia, pyytämättä, etten minä sen harvinaisen tapahtuman yhteydessä ala automaattisesti epäilemään että nyt on joku koira haudattuna, eli vähintään punaviinit pitkin valkoisia mattoja & sohvia (on tapahtunut juu) sekä koko Iittalan tuotanto sen tuhannen pirstaleina ;-)

Ajattelin vielä kysäistä että onko teistä muista bloggareista kukaan huomannut spam-kommenttien (tai niiden yritysten) lisääntyneen melkein räjähdysmäisesti? Aivan mahdotonta pommitusta. Onneksi bloggerin spam-filtteri toimii erittäin tehokkaasti.

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Kiitos kommenteista edelliseen postaukseen ja uudet lukijat ovat lämpimästi tervetulleita Oikein hyvää loppuviikkoa teille kaikille!

Terkuin, Katja

15 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Juu sammaa mieltä että ruusut on kyllä ite hankittava jos niitä mielii :)

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

:D:D Ihan loistava!!! Ja kyllähän se ekana tulee mieleen, jos tuollaista sattuisi, että lehmät on taas syvällä ojassa ;D Mutta kauniita ruusuja ♥ Ihanaa viikkoa ♥

Julia kirjoitti...Me encantan las fotografías, son geniales. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, te invito visitar el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.
Elracodeldetall.blogspot.com

Lady of The Mess kirjoitti...

Ihan samanlainen reaktio on minullakin, kun Isäntä erehtyy kukkia tuomaan. Ja kyllä ne hänenkin intemporekukkansa yleensä ovat jotain lähikaupan viimeisen päivän tarjouksia;)
Spammeja tuntuu nyt tulevan vähän kaikille - onneksi tuo suodatin toimii melko hyvin.

Sally kirjoitti...

Ihana kimppu ja ihana mies! Sattuipa vielä olemaan oikeassa paikassakin oikeaan aikaan!

Spämmit on lisääntyneet täälläkin :/

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Ihana arkipäivän yllätys <3

PPDecoran Pia kirjoitti...

Ihana mies ja niin kauniit kukat! Eipä olis pahitteeksi jos omaltakin sais kukkia...vaikka kerran viikossa :)
Olen tottunut niihin synttäri- ja vuosipäiväkukkiin ja joo, kyllä muakin epäilyttäs jos se yhtäkkiä muulloin tulis kimpun kanssa kotiin. Epäilisin heti sen rikkoneen tai ostaneen ITSELLEEN jotain, mitä ei ollut etukäteen sovittu ;)
Mukavaa torstaita sinne!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Upeat ruusut saitkin! Mukavaa torstaita!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Meillä mies tuo usein kukkia kotiin...taitaa olla peruja siitä, kun äitinsä oli kukkakauppias...:))

Varpunen kirjoitti...

Alkoi väistämättä hymyilyttää, kun luin tämän. :)

Miehellä oli tapana ennen häitä ostella silloin tällöin kukkakimppuja ihan muuten vain, mutta osaksi siksi, että saimme ideoita häiden kukkakoristeluihin. Hän kävi melkein aina samassa kukkakaupassa ja nauroimmekin usein, että kyllä siellä taas varmaan porukalla pohditaan mitä mies on nyt onnistunut tekemään, kun kukkia pitää taas viedä. :D

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Hih, kysyisin varmaan samaa :) Mutta ihanaa, että kauppiaat jakavat kukkia ilmaiseksi ettei tarvitse heittää roskiin - erittäin loistava juttu!

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä minäkin olisin epäluuloinen, sen verran harvoin niitä kukkia saan...
Tänään ostin ihania lilan sävyisiä neilikoita, kun leinikkejä ei löytynyt.
Ihanaa viikonloppua teille!

Katja - Bag End kirjoitti...

Iso kiitos kommenteistanne! Oli mies juu oikeassa paikassa oikeaan aikaan :-) Itsehän niitä kukkia saa yleensä olla ostamassa, muutamaa poikkeusta (hääpäivä & syntymäpäivä) lukuunottamatta. Mutta muuten ei voi paljoa valittaa :-))

Hyvää viikonloppua kaikille! Täällä jännitetään Ruotsi-Suomi lätkämatsin parissa. Puh huh.

SisustEllen kirjoitti...

Niin inhimillinen reaktio niiden Iittaloiden jälkeen:D Oli hauskaa luettavaa.
Nuo spamit on tosiaan lisääntyneet ihan hurjasti, mutta blogin kommettilootaan ne eivät ainakaan vielä ole päätyneet, onneksi.
Lätkämatsia on täälläkin seurattu ja huonnna sama homma jatkuu:)
Jännittävää viikonloppua♥

Hyvä Mieli kirjoitti...

Useammin ruusuja;) Hätkähdyttävä kuva, tuo toinen ruusukuva!!