lauantai 15. helmikuuta 2014

Kodin laiminlyöntejä

Mustikkamän Tiina laittoi (hänen sanojaan lainatakseni) "vahingon" kiertämään Kodin laiminlyönnit -haasteen muodossa. Olen erittäin hyvä laiminlyömään (kodin lisäksi) myös kaikki minulle jaetut haasteet, mutta aina silloin tällöin käärin hihat ja tartun haasteeseen.

1. Osa 
Kodin laiminlyönnit
Kysyin jo Tiinalta että kuinkas pitkän listan tähän saa väkertää, sillä täältä kyllä pesee tässä kategoriassa. Blogin kuvista ne laiminlyönnit on NIIN helppo rajata pois, eikä minulla ole pienintäkään aikomusta postata tälläkään kertaa kuvia todistusaineistona :-) Mutta tässä pieni osa niistä kotimme laiminlyönneistä:

Kaapit ja laatikostot: Tuppaavat olemaan niin pahassa kaaoksessa että kaapinoven aukaisu tuottaa pienen tavaravyöryn ja hyvä kun laatikot saa suljettua. Tosin vaatekaapit ja astiakaapit pidän melko hyvässä kondiksessa, mutta ne muut...

Jääkaappi: Voi periaatteessa laskea edelliseen "kaapit" kategoriaan. Yksinkertaisesti inhoan jääkaapin siivoamista, joten se on yleensä hävyttömän retuperällä. Mutta jospa ne muutamat ylimääräiset bakteerit parantavat vastustuskykyä?!

Vierashuone: Meidän torpan yleinen kaatopaikka. Jos/kun pitää äkkiä siistiä paikkoja ja korjata ylimääräisiä kamoja pois, ne yleensä heivataan pikapikaa vierashuoneen puolelle ja sitten ovi perästä kiinni. Valitettavasti ne ylimääräiset tavarat tuppaavat jäämään sinne vierashuoneeseen käsittämättömän pitkäksi aikaa ja huoneeseen astuminen vaatii usein jonkinasteista raivauskalustoa.

Tämän sivupöydän laatikossa säilytämme lamppuja


Keittiön (suhtkoht järjestyksessä oleva) astiakaappi

2. Osa
1. Lempiväri sisustuksessa
Valkoinen (+ valkoisen eri sävyt) ja naturelli pellava ovat lempivärejäni. Harmaasta tykkään mutta se ei oikein sovi meidän lattian sävyyn, joten harmaata tulee käytettyä hyvin vähän. Muita värejä käytän säännöllisesti tehosteena, mielialan mukaan :-)


2. Design -esine tai -huonekalu, joka ei ikinä tule meille
Meille tuskin tulee mikään design-huonekalu sillä en ole kova niiden perään ja käytän rahani mieluusti johonkin muuhun. Hieman sama juttu design-esineiden kanssa, poikkeuksena Iittalan tuotteet ja Artemiden Tolomeo-lamput. En osaa nimetä mitään tiettyä esinettä...

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv:ssä
Uh huh... tv:tä kyllä katselen mutta nyt menee pää tyhjäksi. Niitä mielestäni hauskimpia ja muuten vaan suosikkeja olisi helpompi luetella (esim. Fraiser ja Niles Crane, Charlie Sheen "Two and a Half Men" sarjasta, Spike "Buffy the Vampire Slayer" sarjasta ja koko "Big Bang Theory" poppoo) mutta ne eivät välttämättä ole samalla niitä hurmaavimpia hahmoja :-)

4. Suosikki leivonnassa
Ei ole suosikkeja kun en leivo. Koskaan. Toisten leipomisia tykkään kyllä maistella (esim. juustokakut ja laskiaispullat marsipaanitäytteellä)

5. Blogisuosikit joille pistän haasteen eteenpäin
Blogisuosikkeja on valtava lista. Vaikka haasteen otinkin vastaan, pysyn silti tavoilleni uskollisena enkä laita tätä kiertämään. Saa napata mukaansa ken tahtoo; noita laiminlyöntejä olisi kiva lueskella muiltakin, jos niitä teiltä löytyy :-)


Näiden kukkien kera toivottelen teille oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa! Meillä jatkuu ullakon siivous- ja raivausprojekti (ullakko kuuluu myös tuolle laiminlyöntilistalle)... mies on täynnä tarmoa & energiaa ja raahaa minut mukaansa, oijoi.

Terkuin, Katja

13 kommenttia:

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Meillä on myös kaapit vähän retuperällä, tai siis minun vaatekaapit... Miehen kaapeissa on vaatteet hienosti viikattuna siisteissä pinoissa...Minulla olisi siis opeteltavaa tässä. Mutta inhoan kaappien siivousta!
Mukavaa viikonloppua!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ellen: Vaatekaapit on melko kunnossa. Minä olen meidän huushollin "viikkausexpertti" ja mies antaa kaikki vaatteensa minulle viikattavaksi eikä halua edes opetella ;-) Mutta hän saa tasoitusta siitä että on parempi silittämään :-D

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Aika samoilla linjoilla mennään ja samat laiminlyönnin kohteet. Minäkään en leivo. Ihanat kukkaset!

Krisse kirjoitti...

Ajattelin napata tämän postauaiheen itselleni, kun usein on pulaa noista aiheista. Huvitti, kun leipomiskohtaan voisin kirjoittaa ihan samat jutut kuin sinä, ja kirjoitankin. Ja laskiaispulla ehdottomasti marsipaanitäytteellä!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kaunista! Ja pitäähän niitä laiminlyöntejäkin olla;) Hyvää viikonloppua!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Satu: Kyllä minä joskus muinoin leivoin aina välillä, tai ainakin yritin sinne suuntaan, mutta ne puuhat ovat jotenkin jääneet...

@Krisse: Juu, tykkään kyllä nautiskella toisten antimista ja oih voih kun kaipaan marsipaanilaskiaispullia. Itse kun en leivo niin en niitä myöskään mistään saa kun ei niitä täällä tunneta.

@Hyvä Mieli: Meillä noita laiminlyöntejä riittää vaikka muille jakaa :-))

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä täältäkin laiminlyöntejä löytyy.
Mun työhuoneeni on yleensä niin täynnä tavaraa, ettei sekaan mahdu. Mies ihmettelee, kun en ompele siellä, vaan keittiössä. Mutta kun sinne EI MAHDU!!!
Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Tiina kirjoitti...

Kiitos kun paljastit laiminlyöntisi. Eivät nämä kyllä kovin pahalta kuulosta, samaa löytyy ainaskin täältä. :)

SisustEllen kirjoitti...

Kuullostaa niin ihanan inhimilliseltä nuo sinun laiminlyöntisi:D Sitä aina luulee, että muilla kaikki on tip top ja itse on ainoa, jonka kodissa paikat eivät tahdo pysyä järjestyksessä:D
Luovuus luo niin helposti kaaosta...
Suloista sunnuntaita sinulle♥

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Miten nuo kaapit ja vaatehuoneet voivatkin olla aina niin sekaisin ja tavaraa täynnä...sitä en ymmärrä ..:D
Vakaa aikomus olisi , että kun saadaan lattait kuntoon tavaraa lehtee...jos ei muualle niin varastoon...jos sinne vaan mahtuu..:)

Anonyymi kirjoitti...

Odotas vaan kun näet mun kaappien sisällön.......
Tai eipä se taida olla yllätys :D

-ä-

Jonsku - Valoisaa vaaleaa kirjoitti...

Meillä on myös muutama kaappi ihan retuperällä ja en myöskään itse leivo, turhaa hommaa jos ei oo juhlia tiedossa :D Hauskan kuuloinen haaste :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Korostan vielä että tämä laiminlyöntien lista on vain MURTO-OSA siitä meidän todellisuudesta ;-)