keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Makuuhuoneen tunnelmia

Hyvää keskiviikko-iltaa täältä sateenropinan keskeltä! Vanhan toistoa jälleen, eli kuvia meidän pienestä makuuhuoneesta ah niin ryppyisen päiväpeiton kera (en ole kovin läheisissä väleissä silitysrautamme kanssa). Kaikista suurista ja pienistä suunnitelmista huolimatta ainokainen muutos sitten viime kerran on se että ikkunanpokat ovat vaihtaneet väriä; olivat aikaisemmin vaaleansiniset, nyt raikkaan valkoiset. Mies aikoinaan talon ostettuaan maalasi koko makuuhuoneen sinisen eri sävyillä ja vaikka sinisestä tykkäänkin, yritän pikkuhiljaa tuoda hieman valkoista sen rinnalle.

Seinällä oleva harmaavoittoinen taideteos on appeni tekemä


Tuossa hyllykössä olevan pitsiverhon tilalle olen jo hankkinut valkoiset pellavaverhot, mutta en ole vielä saanut vaihdettua. Itse hyllykkökin on tarkoitus maalata valkoiseksi, mutta kuinkas ollakaan... emme ole saaneet vielä aikaiseksi ;-) Niin mahdottoman monta projektia, mutta ei tahdo aika tai energia riittää. Kenties kevät tuo uutta intoa?!

Tässä kaikki tällä kertaa. Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen! Erittäin mukavaa ja leppoisaa loppuviikkoa teille kaikille! :-)

Terkuin, Katja

16 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Kauniin rauhallisen pallavaista tunnelmaa ja sitten vielä luin, että hyllyn verhokin on tulossa pellavasta, piste iin päälle!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Rouva Kivitikka: Minä rakastan pellavaa eikä sitä ikinä voi olla liikaa :-) Ruokailuhuoneeseenkin tilasin juuri valkoiset pellavaverhot ja tuskin maltan odottaa että ne valmistuvat :-)

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Teillä on aina niin kaunista ja tunnelmallista :) Pelkästään näitä kuvia katsomalla rauhoittuu, olisi ihana saada omaan kotiin tällaista fiilistä. Ja täällä kanssa odotetaan kevään intoa, koska vaikka tavallaan on energiaa niin ei silti saa mitään kunnolla aikaiseksi :D Tai no, sama kai se mulla on aina ;D Ihanaa viikkoa! :)

Tiippana kirjoitti...

Ihanan rauhallinen tunnelma. Kyllä nukuttaa varmasti hyvin. :)

PPDecoran Pia kirjoitti...

Voi kaunista, niin kaunista ja hieman ryppyinen peite ei haittaa, päin vastoin tuo ihanasti rouheutta.
Todella upeat kuvat olet tallentanut kauniista makuuhuoneesta.
Mukavaa viikkoa sinne sateen ropinaan :)

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Ei haittaa ryppyinen päiväpeitto t. Meillä ei silitetä ;)
Oikein mukavaa loppuviikkoa!

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

On kyllä kaunista!!!

Tanja kirjoitti...

Kaunista ja rauhallista :)

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Ihanan rauhallinen ja harmooninen tunnelma!
Pellava on kyllä kaunis materiaali :)

Eeviregina kirjoitti...

Seesteinen ja rauhallinen tunnelma!
Meilläkin on pellavaa verhoissa, liinoissa, tyynyissä ja sängynpeitteessä.
Eikä sitä ole ikinä liikaa!
Mukavaa loppuviikkoa sinne Hollantiin!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Vielä riittää tekemistä (siis tuunaus- ja DIY-hommia) tuolla makuuhuoneen puolella, mutta eipä käy aika pitkäksi kaikkien näiden projektien kanssa :-) Valitettavasti lisää tilaa sinne ei saa taiottua millään; pieni on ja pienenä pysyy...

Hyvää viikonloppua teille kaikille!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Rauhallinen tunnelma. Kauniit, hillityt värit. Mukavaa viikonloppua, Katja!

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Ihanan kutsuvat nuo pedin tekstiilit ja minusta tuo pitsiverho on tosi söpö ja nätti, mut ymmärrän jos itse olet sitä jo tovin katsellut niin kaipaat vaihtelua..ja kukapa voisi vastustaa pellavaa!! =D Älä ota rempoista ressiä, senhän pitäisi olla kivaa kun saa uudistaa, joten sit taukoa touhuihin jos tympii! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana makuuhuone <3

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

@Satu: Kiitos paljon. Tykkään pitää makuuhuoneessa sellaisia vaaleita rauhallisia värejä, jotenkin omassa mielessä ajattelee että auttaisi muka nukkumaan paremmin :-)

@Mari: Juu tuota pitsiverhoa olen katsellut jo useamman vuoden, joten vaihtetua kaipaan eikä ole pellavan voittanutta (minun mielestäni)

Katja - Bag End kirjoitti...

Niin ja äidilleni myös kiitos piipahduksesta & kommentista :-)