keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Viikonlopun satoa

Viikonloppuna saimme enemmän kuin tarpeeksi sadetta, mutta onneksi maanantain Koninginnedag oli yhtä ihanaa auringonpaistetta. Me vietimme koko päivän ihan kotona upeasta ilmasta nauttien ja tietty puutarhahommia tehden. Puutarhakeskuksessakin tuli piipahdettua ja taisi nahkakin hieman kärähtää, aurinkorasvan hölväyksestä huolimatta.


Muutama yksityiskohta puutarhan puolelta; pieni kirsikkapuumme kukkii kauniisti. Katsotaan saanko tänä vuonna maistaa kirsikoita vai ehtivätkö linnut ensin, kuten aikaisempina vuosina... Laventelinkin hankimme jälleen vaikkei perinteisesti ole meidän puutarhassa viihtynyt. Jospa jaksaisi meitä ilostuttaa edes jonkin aikaa. Myös puksipuita, kurjenpolvea, pensastädykkeitä ja campanulaa tuli istutettua.

Cherry tree blossoms

Lavender flowers

Amsterdamissakin tuli käytyä tuossa Koninginnedagin (Kuningattaren päivän) aattona, eli sunnuntaina. Aika hulinat siellä oli jo päällä, vaikka näistä kuvista ei uskoisi :-)

Canals of Amsterdam (29 April 2012)

Ja sitten toivottelen teille kaikille oikein loistavaa ja toivottavasti aurinkoista toukokuun jatkoa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kuvia taas ja tutunnäköinen pikku maljakka:)
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on ilma vähän viilennyt, aamulla oli kaksi astetta pakkasta! Meillä olisi tarkoitus viikonloppuna laittaa pihamöksä kuntoon ja loput kalusteet pihalle. Toivotaan hyvää säätä!
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Täällä on ollut taas hieman kylmempää ja sateisempaa. Maanantain jälkeen on saanut melkein talvitakkia vetää taas päälle. Aivan ihme ilmat... Katsotaan tuleeko kesää laisinkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään on tosi kylmä sää, ei taideta tehdä mitään pihahommia:( Tylsää!
-ä-

Mari kirjoitti...

Voi teillä jo kirsikakkin jo kukkii! Meillä on juuri lumet sulanut ;) Ihania kuvia.
Mukavaa viikonlopun jatkoa!