lauantai 28. huhtikuuta 2012

Haaveita patioelämästä

Koko huhtikuu on ollut niin kylmää & sateista, että patioelämästä on saanut vain haaveilla. Silti sitkeästi pari viikkoa sitten laitoin viime syksynä hankkimamme simppelit kalusteet ulos. Ostimme koko setin n. 70 euron pilkkahintaan paikallisesta puutarhakeskuksesta; hintaan sisältyi jopa kotiinkuljetus. Halpaa sarjatuotantoa joka ei ole Pariisia nähnytkään, mutta kelpaa kyllä meille :-)


Koko patio on vielä kovin ankean näköinen, sillä emme ole saaneet aikaiseksi hankittua kesäkukkia emmekä uusia kasveja niiden perennojen tilalle joille maaliskuun lumi & pakkanen antoivat kuolettavan iskun. Puksipuut onneksi selvisivät hengissä ja tuo muratti on pikkuhiljaa virkoamassa :-)


Huomenna tiemme vie kohti Amsterdamia ja maanantaina onkin vapaapäivä sillä täällä Alankomaissa juhlitaan Koninginnedagia, eli kuningattaren päivää. Toivottelen teille kaikille oikein mukavaa viikonlopun jatkoa.

3 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Kivat kalusteet, ja patio!
Hyvää kuningattaren päivää! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva kalusto, eikä ole ollenkaan ankean näköistä:)
Mukavaa kuningattaren päivää mukavien vieraiden kera:)
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Sen että ehdin narista kylmistä sateisista päivistä niin tänään aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja on niin lämmin että melkein T-paidassakin tulee kuuma :-))