sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Sunnuntaipostailija

Minusta on tullut tällainen sunnuntaipostailija, kun ei viikolla tahdo aika riittää. Viimeiset pari viikkoa on ollut töissä niin kiirettä että oksat pois. Ensi viikolla pitäisi hetkeksi helpottaa. Poskiontelotulehdus onneksi parani antibioottien ansiosta, joten olo on jälleen normaali; jos minä nyt ikinä olen täysin "normaali" :-)

Bloggeri on näköjään muuttanut ulkoasuaan ja pakko myöntää että pidin enemmän siitä vanhasta versiosta. Uusi on suoraan sanottuna hieman sekava ja monimutkaisemman oloinen kuin se vanha. Blogger lisää HTML koodiakin postauksiin melko mielivaltaisesti miten sattuu. Jospa tähän tottuu... 

Ostin sitten jälleen pienen oliivipuun, tällä kertaa tuonne ruokailuhuoneen puolelle. Peukut pystyyn että saan pidettyä sen hengissä! Mikä ihme siinä on kun tuon oliivipuun pito ei tahdo minulta onnistua? Mutta nätti se on :-)

My new olive tree. Here's hoping I manage to keep it alive this time :-)


Alla tänään otettu kuva (harvinaisessa) auringonpaisteessa kylpevästä puutarhastamme. Vielä on melko ankean näköistä, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa. Tammessa on jo isot silmut ja niiden aukeamista odottelemme. Pieni kirsikkapuumme on jo täydessä kukassa ja tuomikin on pian puhkeamassa kukkaan. Parin viikon sisään taidamme hakea kesäkukat paikallisesta puutarhakeskuksesta :-)

Our spring garden (22 April 2012)

Oikein hyvää alkavaa viikkoa ja auringonpaistetta teille kaikille!

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oliivipuu on ihana, en ole ikinä itse kokeillut miten onnistuu. Voi että teillä on jo niin kesäistä siellä, huoks...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun postailet edes sunnuntaisin:) Mun oliivipuu kupsahti taas talven aikana, se oli jo toinen, joten enpä enää osta uutta.
Ihanat kuvat taas!
-ä-

Minttu kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Itselläni ei ole koskaan ollutkaan oliivipuuta, pitäisiköhän joskus kokeilla?
Aurinkoista viikkoa sinullekin!

Sirkka kirjoitti...

Sinulla on niin kaunis ja tunnelmallinen koti, jonne oliivipuu sopii täydellisesti.

Sanopa muuta tilat tahtoo meikäläiseltäkin loppumaan kesken kauniiden tavaroiden haalimisen suhteen. Eilenkin olin Wanilla Rosessa ja kyllä vaan siellä on vaikka mitä kaunista...pää pyöri kuin vieterillä ois vedetty:) Viereisessä tilassa oli kirppis ja se oli kaunis kuin sisustuskaupat konsanaan ihanine aarteineen!

Kaunis todella viehkeän näköinen ja oloinen on tuo sinun puutarhasi kaikkinensa ja kirsikkapuu jo kukkii!

Kaikkea hyvää sinulle iloisten puutarha puuhastelujen lomassa!:)

Lovviisa kirjoitti...

Niin kaunista ja kevväistä kuvissasi...Olliivipuussa jokin ihana viehätys :)