perjantai 18. toukokuuta 2012

Pidempi viikonloppu / Longer weekend

Viettelen täällä mukavaa pidempää neljän päivän viikonloppua ja vasta puolessa välissä ollaan menossa. Tällaista voisi kevyesti vietellä vaikka kerran kuussa :-)

Tilasin H&M postimyynnistä pellavaiset siniraidalliset tyynynpäälliset ja ihanan torkkupeiton, eivätkä olleet mielestäni hinnalla pilattu. Olin niitä jo jonkin aikaa katsellut sillä silmällä ja tuskin tulen kyllästymään. Sopii taas sohvalla lötkötellä :-)

 Linen throw and cushion covers from H&M


Saimme eilen istutettua muutamat kesäkukat ja perennat tuonne pation puolelle. Heti tuli kesäisempi olo, vaikka ilmoissa olisi vielä kosolti parantamisen varaa. Tänään touhusimme puutarhan puolella useamman tunnin ja vaikka aurinko ei nyt niin kovasti häikäissyt läsnäolollaan ovat poskeni silti tällä hetkellä kihelmöivän kirkkaanpunaiset, aurinkorasvasta huolimatta. Ei ole tuo hipiä oikein auringonpaisteeseen tottunut tänä keväänä...

Yesterday we planted few summer flowers and perennials and it immediately started to feel more summery, though the weather is not quite there yet. 
 
 

Ja sitten toivottelen teille kaikille oikein hyvää viikonlopun jatkoa. Me taidamme viettää loppuillan hyvän leffan ja muutaman viinilasillisen parissa.

8 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Ihan totta, olisipa tällaisia piiitkiiiä viikkisiä enemmän.

Kivat ostokset henkkamaukasta!

Kivaa pitkan viikonlopun jatkoa toivotteleepi
Elsa

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo H&M:n ostokset !
Puutarha kukoistaa jo kauniisti...taidan matkia sun ruukkuistutuksia !
-ä-

Sirkka kirjoitti...

Hyvät hankinnat olet jälleen tehnyt raikkaat merihenkiset tyynynpäälliset, kivoine textineen!
Puutarhanne on kyllä siis aina ihanan näköinen, jota katselee mielellään hyvin mielin!
Minä olen niin nauttinut tästä tähän astisesta vuodenajasta ja aloitinkin jo niin aikaisin kukkien kanssa, että tuntuu et ois puoli kesää jo mennyt:)
Kaikkea hyvää sinne mukavan leppoisan viikonlopun merkeissä!

Katja - Bag End kirjoitti...

Mies juuri tuolla puutarhan puolella puuhastelee puksipuita istutellen, minun pitää aina välillä juosta sisälle katsomaan lätkää. Tosin voisi tämän matsin katsomisen lopettaa tähän, sillä huonolta näyttää. Jospa menisi suosiolla tuonne puutarhan puolelle auringosta nauttimaan ;-)

Mari kirjoitti...

Voi kun olisi vain lisää näitä pitkiä viikonloppuja!
Tuo teidän puutarha on niin ihanan rehevän näköinen...

Lovviisa kirjoitti...

Niin kaunista olette uurastaneet...Viinilasilliset kuullosta ylen hyvältä :)

Henrietta Hassinen kirjoitti...

Just rupesin kahtoon ettei tainnu noita päälisiä olla kun käytiin teillä. Jos ne H&M:sta mäkin saan ne, aivan suosikit, rakastan tota sinistä ns.patjaraitaa.
Yllättävän paljon on pikkupihassakin duunia vai mitä. Mulla meni eilen siivotessa koko päivä kunnes pual viis meinasin pyörtyä kun en ollut muistanu syödä. Täytyy sanoa et vaikka joskus haaveilee omakotitalosta en tiedä miten sen pihan jaksais hoitaa.
2-15.7 Henrietta Hassinen ruusunäyttely Loviisan Laivasillalla Klassisten veneiden aitassa
7.-8.7.2012 Ruusujen hurmaa, Loviisa

Mun näyttely alkaa jo viikko ennen itse tapahtumaa.

Katja - Bag End kirjoitti...

Tajusin juuri että ensi viikolla on 5 päivää töitä ja sitten olisi taas kolmen päivän pidempi viikonloppu :-)

@Henrietta: Mä en pyörtymään pääse kun tuo mies tekee melkein kaiken duunin ja minä vaan jakelen ohjeita ;-) Mutta hommaa riittää vaikka puutarha ei ole koolla pilattu ja muutenkin on hyvin helppohoitoinen.