lauantai 26. toukokuuta 2012

Uskokaa tai älkää / Believe it or not

Uskokaa tai älkää mutta alakerran WC ei ole vieläkään valmis! Paneeliseinä tarvitsee vielä freesin maalikerroksen, koukut ja muutama taideteos pitää ripustaa ja simppeli WC-paperirullateline on hakusessa. Toivotaan että se valmistuu jonain päivänä... Viime aikoina kun suurin osa energiasta on kulunut tuolla puutarhan puolella.

Believe it or not but our downstairs toilet is still not ready! The panel wall still requires a fresh coat of paint, artwork and hooks needs to be hung and I am still looking for a simple toilet roll holder. Here's hoping one day it will be ready. Lately we have spent most of our energy in the garden.
 

Tästä "herkullisesta" 70-luvun versiosta lähdettiin liikkeelle, joten olemme me hieman edistystä tehneet.
This "scrumptious" 70's version was the starting point, so we have made some progress.
 

Meitä hemmotellaan parhaillaan upeilla aurinkoisilla ilmoilla ja niistä pitää nauttia niin kauan kuin pystyy. Maanantai on täällä pyhäpäivä, joten pidempi aurinkoinen viikonloppu tiedossa; mikäs sen parempaa :-) Oikein hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille.

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Näyttääpä veski hyvälle, kauniit sävyt! Meilläkin rempat seisoo sisällä, kun on ollut hyviä ilmoja olla ulkona.Pitkä viikonloppu kuulostaisi oikein hyvälle...
Hyvää sunnuntaita!

Katja - Bag End kirjoitti...

Tulee homma seisomaan jatkossakin, sillä aurinkoiset lämpimät ilmat vain jatkuvat. Tänään mennään hellelukemissa... Liian kuuma tehdä oikeastaan mitään muuta kuin istuskella varjossa lueskellen :-)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka siitä tulee ihana! ..tai mun mielestä se on jo!
-ä-

Sirkka kirjoitti...

Siis ei kyllä uskois, että ei ole valmis...aivan kertkaikkisen upean viehättävä kokonaisuus, tykkään täysillä ja kuinka hyvin on tehty!
Täydellinen!
Ihana ja vielä kerran wautsi!
"et arvaa kuinka kauan katsoin...!"

Hyvää illanjatkoa!

Susanne kirjoitti...

Kauniille näyttää! Todella upea ja onnistunut muutos vessassa!

Täälläkin on ollut nyt aurinkoisia ilmoja. Tuntuu niin ihanalle viileän alkukevään jälkeen:)
Oikein hyvää pyhäpäivää ja alkanutta viikkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

No kiitos vain kehuista, vaikka ihan tavallinen pikkulahan tässä on kyseessä. Ei ehkä kuninkaallisille, mutta kelpaa meille ;-)

Halusin seinän yläosat harmaiksi ja siinä kävikin niin hassusti että päädyimme maalaamaan koko roskan harmaalla pohjamaalilla, jonka sekaan on sekoitettu hieman valkoista pohjamaalia. Tykkäsin pohjamaalin neutraalista sävystä ja ajattelimme mitä sitä turhaan sekoittelee päätään kaiken maailman värikarttojen parissa ;-)