sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Pikainen lomapostaus

Eli kesälomamme on alkanut ja Suomen suvesta olemme päässeet nautiskelemaan jo vajaan viikon ajan. Hellettä on tosin piisannut vaikka muille jakaa, mutta en ole niin hirveän äänekkäästi valittanut. Meillä Alankomaissa sadetta piisasi sen verran että nyt on ihana nauttia auringonpaisteesta. Kuviakin on tietysti tullut räpsittyä äitini puutarhasta ja sisätiloistakin.

Photos from my mother's garden and home.


Muutama hieman hämyinen kuva äitini olohuoneesta. Auringonpaahteen vuoksi noita kaihtimia ei oikein viitsi kunnolla avata edes kuvauksen ajaksi :-)

Ja hieman aurinkoisia tunnelmia verannalta...


Ja tässä perheen uusin tulokas, eli äitini kissa Rölli, joka nautiskelee mieluusti kesäpäivistä tuolla puutarhan puolella.


My mother's cat Rölli

Loistavaa aurinkoista heinäkuun jatkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi kun kaunista Äidilläsi, harmi, että hän lopetti bloggailun...
Mukavaa loman jatkoa!

Sirkka kirjoitti...

Oi ihana, kun näytit kuvia äitisi Mimosamarjan kodista, jonka tunnistinkin tutuksi...hih!
Kaunis kutsuva puutarha siellä hyvinvoivan paljain jaloin astelevan nurmikon päällä...kauniine istuksineen ja varmasti söpöläinen Rölli kissakin nauttii olostaan, oi pientä nöpöläistä nenupäätä kaunis kissa, paljon onnea hänelle.

Rakkaimmat hyväntuuliset terveiset teille ja nautitaan kesäpäivien jatkoista ja sinulle turvallista kotimatkaa Alankomaihin, katsoin myös sinun puutarhakuvasi, jotka aina ihastuttuvat kaikkinensa.

Halein ystävät!

Lovviisa kirjoitti...

Heippatirallaa kammarista ! Mukavaa kun tuolta Henrietalta tänne löysin. Kiva laajentaa sinne Hollantiin päin. Olimme tuossa alkukesästä Turkissa Orange Countyssä lomalla ja se on se pikku Amsterdam. Minuakin aina hollntilaiseksi puhuteltiin...
Lämpimin terveisin kammarin Lovviisa :)

Olivieno kirjoitti...

Mukavaa kun näytit kuvia äidiltäsi, ihanaa niinkuin odottaa saattaa. Suloinen Rölli!