lauantai 2. heinäkuuta 2011

Kesäillan tunnelmia...

Pikapostaus. Kesäillan tunnelmia puutarhastamme pari päivää sitten. Aurinko juuri laskemassa... Vettä on sadellut kovasti viime aikoina, mutta on niistä sateista ainakin jotain hyötyä ollut sillä puutarhamme näyttää parhaillaan melko vihreältä. Nurmikkokin näyttää jo melkein oikealta nurmikolta :-)

Mutta tässä kaikki tällä kertaa. Olimme tänään lähikaupungissa Leidenissa shoppailemassa ja nyt olen niin poikki että taidan käpertyä tuonne sohvannurkkaan TV:tä katselemaan. Katsotaan kuinka kauan pysyn hereillä. Hyvää viikonlopun jatkoa!

7 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Oijoi, aivan upea tuo eka kuva!!

Olivieno kirjoitti...

Voi miten upean näköistä! Luin aiemmpana postauksesta että sinulla on onnenpensas ruukussa. Meillä se on kasvanut valtavaksi, aiotko sen siirtää maahan vielä? Kovasti siellä on sadellut, puhalla se tuuli nyt hetkeksi tänne, ja tarkoitan sitten vain PÄIVÄKSI tai pariksi! On niin tukalan kuuma, ja loma on vielä edessäpäin...

Irmastiina kirjoitti...

Ihana rehevä puutarha...kaunis!

Walkoisia Unelmia kirjoitti...

Kaunis rehevä puutarha!

Pakkasakka kirjoitti...

Todella kaunis, rehevä puutarha. Kauniita värejä, erivärisiä viheritä - nyt kyllä tämän puutarhurin silmä lepää :)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. Tuolla puutarhan puolella on opittu yrityksen ja erehdyksen kautta. Päämääränä on vehreys ja helppohoitoisuus :-)

@Olivieno: Koreanonnenpensas on ruukussa juu ja siellä pysyykin. Meillä on tuolla puutarhan takaosassa sen isompi emoversio ja tuo ruukussa oleva on siis sen pistokkaasta kasvatettu. Tuntuu viihtyvän ja kasvavan hyvin ja tuo mukavaa vehreyttä tuonne patiolle :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköistä, vehreää..vihreää..kukkia !
-ä-