sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Patioelämää/Patio life

Vaikka sadetta on viime aikoina piisannut, aina välillä aurinkokin on paistellut sen verran että olemme päässeet istuskelemaan patiolla. Istutimme alkukesästä Wisterian tuota ulkovajan seinää vasten ja hyvin on viihtynyt ja nopeasti kasvanut. Muutaman vuoden kuluttua sen pitäisi olla jo aika rehevä :-) Uuden penkin kanssa piti tyytyä tuollaisiin irtoistuintyynyihin kun tarpeeksi pitkää yhtenäistä pehmustetta ei löytynyt...


Mies tekaisi itselleen pienen yrttitarhan vanhasta puisesta laatikosta ja muista projekteista ylijääneistä laudanpätkistä. Jalusta toivottavasti ajan myötä vielä harmaantuu...


Hieman hempeää vaaleanpunaista tuolta puutarhan puolelta; ihanasti tuoksuva ruusu, hortensia sateen jälkeen ja syysleimu (Phlox)


Eipä tässä muuta tällä kertaa. Lomaa jo kovasti odottelemme, kunhan Islannin Heklat ja Katlat pitävät mölyt mahoissaan ja lennonjohtajien mahdollinen lakko ei sotke lentoliikennettä turhan paljon... Hyvää sunnuntain jatkoa ja alkavaa viikkoa! :-)

6 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Kaunista on... kyllä tuo jalusta ajankanssa harmaantuu...☺

Ihanaa lomanodotusta sinulle!

Henrietta kirjoitti...

Täällä on ihan hiton kuuma joten tervetuloa. Jollei ole töissä ilmastoidussa tilassa makaan vaan sisällä pahimman kuumuuden, aamulla ja illalla voi maata jo varjossa ulkonakin. Mulla on varmaan joku hikisyndrooma mikä on omituista koska saunassa en hikoile olleska. Hieno yrttitarha ukollas. Jos alkaa harmittaa irralliset tyynyt ulkosohvassa ni osta superloonia metritavarana ja leikkaa oikean kokoinen jonka sit voit päällystää mielesi mukaan.

Mari kirjoitti...

Kylläpä on kaunista puutarhassanne! Ja ihana tuo miehesi yrttitarha :)

Pidetään peukkuja, että islannin tulivuoret pysyisivät aisoissa, että pääsette lomalle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat! Nuo tyynyt sopivat upeasti sohvaan. Ja täällä on ihan kauhea helle, toivottavasti edes vähän viilenee kun olette täällä,että jaksetaan edes jotain tehdä.
-ä-

Krisse kirjoitti...

Kivat tyynyt ja kaunista muutenkin...

Olivieno kirjoitti...

Upea tuo vaaleanpunainen hortensia!