sunnuntai 14. elokuuta 2011

Omenapuiden alla

Loma loppui viikko sitten mutta vielä yritän sinnitellä lomatunnelmissa, ainakin täällä blogin puolella. Alla olevat kuvat ovat Suomesta äitini puutarhasta jossa on kolme ihanan vanhaa omenapuuta luomassa tunnelmaa. Tuolla omenapuiden varjossa olisi ollut mukava istuskella kovimmillakin helteillä, mutta omenoita satoi alas sellaiseen tahtiin että kypärälle olisi ollut käyttöä :-) Jälleen kerran manaan sitä ettei meidän omassa puutarhassa ole tilaa omenapuille...

Photos from my mother's garden and home.


Puutarhan puolelta sisätiloihin, edelleen Suomessa ja äitini kotona ja teemana tietysti omenat :-)

Loma loppui liian lyhyeen, kuten aina, mutta ihana oli taas viettää hieman aikaa Suomessa. Ilmat eivät olisi voineet olla paremmat, mukavaa vaihtelua Alankomaiden sateiden jälkeen :-) Shoppailtuakin tuli melkein enemmän kuin laki sallii, varsinkin Porvoon reissulla meinasi hulluus iskeä, ja nyt ainoana ongelmana on (huventuneen pankkitilin lisäksi) minne kaikki ne tavarat mahtuisivat kivasti esille.

Mutta nyt jatkan sunnuntai-illan viettoa. Ihanaa elokuun jatkoa teille kaikille :-)

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kuvia äitisi kotoan, vai on hänellä siellä omenoita. Hih..mulla on varmaan tasan kaksi omenaa puussa.Ei tule tänä syksynä omenasatoa, ei...viime vuonna olikin ihan kamalasti.
Niin kyllähän mietittiin ihan samaa kun oltiin moottoripyöräreissulla saksassa heinäkuussa, ei päästy edes alpeille, kun piti rankkasateista väistellä, ja samalla kuultiin, että suomessa on helteet. Huoh..aina ei natsaa nuo säät kohilleen.
Mukavaa elokuun jatkoa sinulle myös.

Anonyymi kirjoitti...

Omenoita tulee juu aivan valtavasti, ei kiva! Suurin osa joutuu kompostiin kun tippuvat raakana maahan..harava on kovassa käytössä!
Mukavaa elokuuta teille myös:) Täällä on jo ihan syksyinen sää, kesäkukat vetelevät viimeisiään ja muutenkin fiilis on syksyinen! Mutta ei haittaa, kun tykkää syksystä:)
-ä-

Mari kirjoitti...

Ompa ihania kuvia! Minä en saanut tänäkään kesänä ostettua omppupuita... Mukavaa viikkoa!

Krisse kirjoitti...

Moikka...meille tulee tänä vuonna vain muutama omppo..onneksi..kompostiin menis meilläkin niinkuin Marjallakin..
Kivaa elokuun jatkoja..

Katja - Bag End kirjoitti...

Vaikka omenat menisivät vain kompostin täytteeksi haluaisin silti muutaman puun ihan "koristeeksi". Niiden alla olisi niin mukava istuskella :-))