sunnuntai 28. elokuuta 2011

Viikonlopun suunnitelmat uusiksi

Meidän oli tarkoitus piipahtaa tänä viikonloppuna Goudassa pienellä turistireissulla, mutta ilmat eivät suosineet meitä tai suunnitelmiamme. Lauantai-aamuna heräsimme vesisateeseen. Ensin elättelin toivoa että se olisi vain ohimenevä kuuro mutta siinä vaiheessa kun vettä alkoi tulemaan saavikaupalla ja varsinkin kun veden sijasta alkoi tulemaan rakeita meikäläisenkin toivo pikkuhiljaa hiipui. Viimeinen niitti oli kun ukkonen alkoi rytisemään ja kiertämään ympyrää tässä meidän kulmilla... Gouda sai siis jäädä toiseen kertaan.


Not so old pocket watches found from the Dreef Antique Market in Haarlem

Vettä onkin sadellut koko viikonlopun ja viime yön on/off kaatosateet rummuttelivat kattoa ja ikkunoita sellaisilla desibeleillä että nukkumisesta ei tahtonut tulla oikein mitään. Nyt on sitten vähemmän freesi ja levännyt olo. Oi ihana elokuu Alankomaiden malliin :-)


An old(ish) champagne cooler, old French documents, books, black & white family photos and seal stamps make nice decorations

Yllä olevan samppanjacoolerin sain äidiltäni ja mahtui onneksi juuri ja juuri matkalaukkuun että saimme sen tuotua kotiin. Pitäisi vielä löytää sopivan kokoinen oliivipuu sitä koristamaan, mutta nyt saa tyytyä krysanteemiin. Mustavalkokuvat ovat isosedistäni. Vanhat sinettileimasimet ovat tarttuneet mukaan paikallisesta antiikkiliikkeestä ja Haarlemin Dreefin antiikkimarkkinoilta.

Hyvää sunnuntain jatkoa ja oikein hyvää alkavaa viikkoa!

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia:) Toivotaan että sää paranisi..täällä ne muuttuvat aurinkoisen viikonlopun jälkeen sateisiksi! Ei haittaa, sieniä tulee:)
-ä-

Irmastiina kirjoitti...

Ihania kuvia.
Täälläkin oli eilen kesäinen lämmin sää, mutta nyt sataa tihuttaa ja on aika kova tuuli...☺

Mari kirjoitti...

Upeita asetelmia taas kuvissasi! Meillä on ollut tänään oikein kaunis ja lämmin ilma, suorastaan helle. Mutta lupasi ensi viikoksi kylmenevää ilmaa...

Verrassend Goed! kirjoitti...

Hi Katja,
Your photos, I love them. They are so beautiful!
Compliments for you and warm regards,
Marianne

Henrietta kirjoitti...

Ihania aarteita sulla. Tuntuuko musta vaan vai onko siellä ollu vähän huono kesä. Ainakun susta kuulee sataa vettä joten ihan siitä vaan päättelin että ollut pikkasen sateista:)

Marika kirjoitti...

Ihanat noi kellot <3 !!!

Men nytte selaamaan sun vanhemmat postaukset :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Henrietta: Täällä ei ole kesää varsinaisesti ollutkaan. Kevät oli upea mutta säiden suhteen sprinttasimme suoraan keväästä syksyyn. Kesä-, heinä- ja elokuu olivat yhtä sadetta... Oli meillä tällä viikolla melkein 3 päivää putkeen ettei satanut ;-)

Tuija kirjoitti...

Kuule ne sateet taitavat olla nyt täällä meillä, huh..ihan kauhea ilma, tuulee ja vettä tulee vaakatasossa, ei puhettakaan, että pihahommia voisi tehdä..
Syksyä pukkaa näemmä.

Mukavaa viikon jatkoa sulle.

Mari kirjoitti...

Sinulle olisi tunnustus blogissani!