lauantai 30. huhtikuuta 2011

Toukokuu kolkuttelee

Ihanaa, huomenna kun heräämme on jo toukokuu. Hieman myöhässä toivottelen hyvää vappua kaikille suomalaisille! Täällä Alankomaissa vappua ei oikein tunneta, mutta tänään on juhlittu Koninginnedagia, eli kuningattaren (syntymä)päivää. Alankomaalaiset pukeutuvat oranssiin, kuninkaallinen perhe kun on House of Orange, ja kansoittavat kadut ja aukiot sankoin joukoin.

Viime ajat on tullut vietettyä puutarhan puolella ja hyvä että sisältä tulee otettua mitään kuvia. Tämän alla olevan kuvan napsaisin juuri auringon laskiessa. Hommaa riittää tuolla ulkona vaikka muille jakaa, mutta pikkuhiljaa... yrityksen ja erehdyksen kautta :-) Mies ajoi juuri nurmikon 1. kertaa tänä keväänä ja nyt vain nuuhkin ihanaa vasta-ajetun nurmikon tuoksua :-)


Puutarha alkuillasta 30. huhtikuuta 2011

Ostimme tällaisen ihanuuden patiota koristamaan. Clematis (Kärhö) Lunar Lass kukkii ihanaa vihertävän keltaista kukkaa ja on kaiken lisäksi ikivihreä.


Clematis Lunar Lass

Kuten sanottu, sisätiloista ei ole tullut oikein otettua kuvia viime aikoina ja kaikki sisäprojektit ovat siirtyneet taka-alalle. Energia kuluu tuolla puutarhan ja pation puolella. Kait se on tämän kevään "syytä" että kaikki ottamani kuvat sisältävät kukkia ja kasveja ;-)


Vielä kerran toivottelen teille kaikille Hyvää Vappua ja ihanaa toukokuun alkua! :-)

8 kommenttia:

Elsa kirjoitti...

Iloista Wappua sinnekin, ja ihanaa toukokuuta!

Mari kirjoitti...

Ihana puutarha <3
Hyvää vappua ja ihanaa toukokuuta!

Tuija kirjoitti...

Hauskaa wapun jälkesitä viikkoa!

Onpa teillä jo rehevän näköistä, kesä on jo paljon pidemmällä kuin täällä.

Ihanan näköinen kärhö, kauniin värinen. Minäkin olen kärhöjä ostellut parikin uutta,katsotaan nyt sitten taas mihin ne saa mahtumaan, mutta kun en voi pitää näppejäni erossa niistä.

Eipä sitä paljon sisäkuvia tule kesällä minunkaan otettua. Jotenkin täällä kun keväällä ulostaa itsensä, seuraavan kerran tutkii kotia sisätiloista vasta elokuun puolenvälinjälkeen. Hih.hih..

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa toukokuuta teillekin! Vapun jälkeen täällä tuli koleus, vain +7 on tällä hetkellä lämmintä..yöllä taisi mennä pakkasen puolelle!
-ä-

Krisse kirjoitti...

Moikka Katja..
Upea puutarha...kohtahan työ pääsettetaas tänne katselmaan Suomen kesää..Kissu se siellä varmaan touhuaa jo pihan parissa.

quu kirjoitti...

On kyllä upean näköistä! Punertava puu on niin piristävä tuossa kauniissa vihreydessä. :)

Olivieno kirjoitti...

Siellähän on jo ihan kesä, niin kaunista! Upea kärhö, hieno väri!

Anonyymi kirjoitti...

Tänne tuli tänään kesä!! +21 varjossa, eli auringossa ei viitsi enää istua!
-ä-