sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kinderdijk

Eilen vietimme päivän turistina ja vierailimme kylässä nimeltä Kinderdjik, joka kuuluu 1740-luvulla rakennettujen tuulimyllyjensä ansiosta myös UNESCOn Maailmanperintölistalle. Tuulimyllyjä rakennettiin aikoinaan peräti 19 ja kaikki ovat säilyneet tähän päivään asti. Olen halunnut käydä siellä jo jonkin aikaa ja nyt oli oiva tilaisuus sillä enoni vaimoineen on Alankomaissa käymässä ja menimme sinne yhdessä heidän kanssaan. Oli upea aurinkoinen kevätpäivä, joten mikäs näin kauniissa paikassa oli kierrellessä.

Samalla pääsin harjoittelemaan uuden Panasonic Lumix kamerani käyttöä. Pakko myöntää että olen aika ihastunut siihen, vaikkakin vielä pitää opetella & harjoitella. Kyseessä ei ole järjestelmäkamera, vaan sellainen kompaktimpi versio jota minäkin todennäköisesti opin käyttämään ;-)

Hyvää alkavaa viikkoa! Minä taidan nyt mennä tuonne puutarhan puolelle nauttimaan auringonpaisteesta ja lämmöstä :-)

6 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Siellä on ihan täysi kevät jo! Kauniita kuvia... Varmasti mielenkiintoinen paikka.
Mukavaa alkavaa viikkoa!

Lissu kirjoitti...

Kaunista ja ihanan vihreää!

Henrietta kirjoitti...

Aivan ihania nuo kunnon vanhanajan tuulimyllyt ja ueeta että ne on vielä pystyssä eikä lahonnu tai hävitetty muuten vaan. Siellä näyttää kauniilta. Kuis menee uudessa duunissa, ergonomia-asiat jo kunnossa?! Mulla ollut iskias joulukuusta asti ja joudun töissä aina rakentaa kirjoista itselleni korkeamman pöydän jotta voin työskennellä seisaallani sama homma kotona. Kotona bloggailen myös kontallani rinta maaten isolla rahilla ja pikku jalkapalli sen edessä jossa on läppäri. Kyllä minä keinot keksit jotta voi koneella olla:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana paikka! Kiva kun pääsitte käymään ja ilmakin vielä suosi matkalaisia:)
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Oli tuo Kinderdijk ihan hieno paikka ja ilma oli niin upea.

@Henrietta: Ergonomia-asiat ovat pikkuhiljaa paranemassa. Pääsin tänään vihdoinkin läppäristä eroon ja nyt mulla on kunnon tietokone kunnon ruudulla. Tuoli on myös nyt hieman parempi. Pari riisiä paperia toimittavat vielä jalkatuen virkaa, mutta eiköhän se tästä, katsellaan.

Sun niksipirkkakikat kuulostavat kyllä aikamoisilta, varsinkin tuo rahioperaatio :-O Toivottavasti iskias pian helpottaa...

Tuija kirjoitti...

Mahtavia tuulimyllykuvia. Upeaa!

Niin se vaan tännekin kevät on hissunkissun saapunut, oikein suloisen lämmintä on luvattu pääsiäisen pyhiksi ja sekös saa suupielet korviin asti, meikäläinen käyttää kaiken mahdollisen ajan puutarhassa puuhailuun, ihanaa.

Oikein mukavaa ja aurinkoista pääsiäisen aikaa sinulle täältä kotimaasta, toivottelee

-Tuija-