lauantai 26. maaliskuuta 2011

Aika kortilla

Viime aikoina on aika ollut niin kortilla että blogimaailma on jäänyt aivan paitsioon. Aloitin maaliskuun puolessa välissä uudessa työpaikassa ja kaikki energia on kulunut uuden työn opettelemiseen. Työmatka myös hieman piteni, joten omaa aikaa jää vähemmän kuin aikaisemmin. Ja valitettavasti uuden duunin ergonomiajärjestelyissä olisi todella paljon toivomisen varaa. Niska-hartiaseutu on huutanut hoosiannaa parin viime viikon aikana, joten sekin on rajoittanut tietokoneen käyttöä vapaa-aikana. Jospa ne ergonomia-asiat saisi piakkoin parempaan kuntoon... Mutta tänä viikonloppuna oli pakko postata, sillä vieroitusoireet olivat jo valtavat :-)


Muutama ruokailuhuoneesta napsaistu kuva (kapisella kameralla). Simppeli sini-valkoinen maalaus on appeni tekemä. Suloisen minikruunun löysin Verrassend Goed liikkeestä Haarlemista.

Alakuvassa kukkakimppu jonka sain mieheltäni vuosipäivänämme jota myös vietettiin nyt maaliskuussa. Pakko tunnustaa että itse olin koko vuosipäivän unohtanut kaiken duunihässäkän keskellä ja ihmettelin kun yhtenä päivänä mies tupsahti kotiin kukkapuska kainalossa. Joskus näinkin päin ;-)

Kevät on meillä jo pitkällä. Alla olevat krookuskuvat on otettu muutama viikko sitten ja nyt ne ovat jo kokonaan kukkineet. Parhaillaan narsissit ovat täydessä kukassa ja tulppaaneja odotellaan :-)

Hyvää viikonlopun jatkoa teille kaikille!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti ergonomiat saadaan kuntoon!!!
Ihania kuvia, kiva katsella täällä lumen keskellä krookuksia:)
-ä-

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on taas tänään satanut lunta, kevät tuntuu olevan miljoonien valovuosien päässä...
Tänään kuulin ensimmäiset hanhien kailotukset, tulevat pöljät tänne lumen keskelle :))
-ä-

Mari kirjoitti...

Täälläkin riittää lunta ja näyttää aika ajoin tulevan lisää :) Ihania krookuskuvia... Huoks...
Minä aloitin helmikunn puolessa välissä uudessa työssä, joten tiedän tunteen...

Tuija kirjoitti...

Voi onnellinen Katja, kevättä ja kukkia täällä odotellaan, viime yönä satoin taas vaihteeksi lunta tänne Hesankin seudulle, lunta on ihan älyttömästi. NYYYYH......
Ja meillä on vielä 7.-11.4. puutarhamessut, tylsää, siis ei messut vaan tuo lumi, joka estää nyt kaiken mukavan.

Ihana mies siulla kun muisti kukkakimpulla.

Uusi työ vie aina oman aikansa, ennekuin pääsee kiinni työntouhusta, joten ihan ymmärrettävää, ettei paljon muuhun sitten aikaa/energiaa riitä.

Mukavaa viikon jatkoa sinulle.