perjantai 22. huhtikuuta 2011

Hyvää pääsiäistä!

Tervehdys jälleen pitkästä aikaa ja loistavaa pääsiäistä teille kaikille! Oli niin suunnitelmissa tehdä kaikenlaisia pääsiäisaiheisia postauksia tällä viikolla, mutta enpä ole ennättänyt. Ihanaa että on edes nämä neljä päivää vapaata. Oi kun voisi työskennellä osa-aikaa, mutta ei tällä hetkellä onnistu nykyisen työnantajan palveluksessa, sen verran kiirettä pitelee koko ajan.

Meillä on ollut aivan upeat kesäiset ilmat viime aikoina. Tämä huhtikuu taitaa jo nyt olla kaikkien aikojen lämmin ja kuivin täällä Alankomaissa. Tällä hetkellä lämpömittari näyttää varjossa +26.5C! Mies puuhastelee tuolla patiolla auringonpaisteessa lyhtyjä ripustellen ja kasveja istutellen, häntä ei onneksi helteet häiritse ;-)

Nämä kivat metallilankamunat ostin Verrassend Goed putiikista. Hieman sammalta ja munia lisukkeeksi eikä sitä sitten muuta tarvitakaan. Ajattelin maalata ne valkoisiksi kunhan vain ennätän.


Narsissit ovat jo enemmän tai vähemmän kukkineet. Alla oleva kuva on otettu muutama viikko sitten matkalla Kinderdijkiin. Hyasinttipellot ovat vielä täydessä kukassa ja tuoksuvat huumaavan ihanasti :-)


Heräsimme tänä aamuna tähän näkymään. Tänä vuonna taloamme vastapäätä olevalla pellolla ei kasva sipulikukkia, vaan jonkin sortin leikkokukkia. Olen odotellut niiden puhkeavan täyteen kukkaan ja ajattelin ottaa kuvia vasta sitten, mutta tänä aamuna peijakkaat keräsivät niitä nippuina pois joten piti äkkiä rynnätä hakemaan kamera että ehtii vielä ikuistamaan näkymän :-) Kukkaloisto ei ole samaa luokkaa kuin aikaisempina vuosina, mutta voisi huonomminkin olla :-)

8 kommenttia:

Lissu kirjoitti...

Ihania kukkia <3 Onpas teillä lämmintä!Meillä on aurinko piilossa ja mittari näyttää +15C. Hyvää Pääsiäistä!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Pääsisäistä teille myös!
Ihania pääsiäiskoristeita ja kukkapeltoja:)
Täälläkin on yritetty puurtaa pihalla ja puutarhakaupassakin jo kävin..muuta ei uskalla vielä ostaa kuin orvokkeja.
-ä-

Henrietta kirjoitti...

No voi helkkari mikä näkymä, kyllä tuon kehittymistä on kelvannut tarkkailla. Mitäs nyt ne kerättiin pois tuleeko siihen joku muu sato vielä vai onko se kyntömaana loppuvuoden!?!
Rouva on laittanut uuden kuvan profiiliin, oikein sexy fox voisin sanoa:)...siis tosi hyvä kuva.
Hyviä viikonloppuja sinne hikisiin tunnelmiin, mie nautin luvatusta +15-17 toivoakseni.

Sirkka kirjoitti...

Kuin myös sinulle hyvää pääsiäisen aikaa ja kuinka olenkaan myös nauttinut lämpimistä ilmoista, nyt on mittarissa plus 10 illalla klo 21.40
Saitpa kivat aikaiseksi metallimunista aivan ihanat!

OOOOOO kuinka kaunis näkymä ja kuinka valloittavaan nkymään olette saaneet herätä....olen mykistynyt siis aivan upeeta kaunista olen kerrankin sanaton...

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista säätä on riittänyt, mutta ylläri: Vapuksi kylmenee ja ihan vesi-tai räntäsadetta luvataan!! Kiva!
-ä-

Tuija kirjoitti...

Ihania rautamunia ja kauniita kukka-asetelmia. Täälläkin on ollut tosi lämmintä nyt viikon päivät, mutta eikös ne jo pahukset luvanneet kylmenevää...kääk ja kääk..en tahdo kylmää, vaikka ei nyt tartte ihan hellettäkään olla, mutta ei yöpakkasia enää kiitos. Ei, ei..ei...onko tarpeeksi tomerasti sanottu.
Aivan ihastuttava kukkapelto, minä olisin niiiiiiin onnellinen jos meidän ikkunasta olisi tuollainen näkymä. Mikäköhän kukka lie, kun kerran jo keräilivät pois, hm.jotain sipulikukkia???

Ihanaa aurinkoista viikkoa sinulle!
Onko siellä mitään vastaavaa juhlaa, kuin meidän Wappu täällä? Siis tää on tyhmä juttu, mutta minäpä en tiedä onko vappu vain suomalainen juhla????

Sanni kirjoitti...

Oh, mikä pelto! Kiva kun löysin tänne Sarin puutarhasta! Teillä näyttää kivalta!

Katja - Bag End kirjoitti...

Ei ole aavistustakaan mitä kukkia ovat. Ensin ajattelin että jotain kesäkukkia, mutta en ole enää varma. Ainakaan eivät ole tulppaaneja, hyasintteja tai krookuksia, kuten aikaisempina vuosina :-)

Täällä ei tunneta vappua laisinkaan. 30 huhtikuuta on tosin aina juhlapäivä, mutta täällä silloin juhlistetaan Koninginnedagia, eli kuningattaren syntymäpäivää. Koko kansa pukeutuu oranssiin (kuningasperhe on House of Orange/Oranje) ja juhlii kaduilla :-)