sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Puutarhahommia

Edellisessä postauksessa kertoilin kuinka toukokuu kolkuttelee, mutta ennätti koko toukokuu melkein mennä ohitse ennen kuin sain uuden postauksen aikaiseksi. Ei vaan tahdo aika riittää. Tämäkin viikonloppu meni niin nopeasti. Eilen kävimme pitkästä aikaa Hillegomin keskustassa ostoksilla ja piipahdimme TODELLA pitkästä aikaa paikallisessa Hoets Antiek antiikkiliikkeessä. Matkaan tarttui muutama ihana löytö, joista lisää seuraavassa postauksessa.

Tänään mies teki tuonne puutarhan puolelle pienen laatoitetun alueen. Alakuvassa vielä kovasti työn touhussa. Hyvä tuli ja hieman myöhemmin sitä on myös tarkoitus laajentaa, mutta se projekti menee kyllä ensi vuoden puolelle.


Uusi penkkikin tuli hankittua pation puolelle, mutta istuintyynyt ovat vielä hakusessa. Viimeisin suunnitelma on heivata vanhat kapiset sementtilaatat huitsin nevadaan ja laittaa tilalle soraa, mutta sen on ensi kevään projekteja sillä tälle kesälle on hommia jo ihan tarpeeksi.


Piskuinen pensastomaattimme josta näyttää tulevan ainakin jonkinlainen sato. Isommat tomaattikasvit on istutettu toisaalle, mutta niitä tomaatteja saa vielä odotella pidemmän aikaa.


Isoon ruukkuun istuttamamme Koreanonnenpensas (Forsythia) voi oikein hyvin ja kasvaa kovaa vauhtia.


Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ihanasta pihasta!!!:))
-ä-

Henrietta kirjoitti...

Hyvältä näyttää ja ihanat nuo tokan alimman kuvan ruukut. Sivele jogurtilla niitä betonilaattoja nin alkaa sammal kasvaa jos sua ne niin ahistaa, olisivat ainakin rustiikkisen näköisiä sammalpeoitteen kans. Siinä menee kyllä ehkä vuosi kasvamisen kans tai voihan olla että siinä ilmanalassa tulee nopeamminkin.
Hyviä viikonalkuja

Tuija kirjoitti...

Ihania ruukkuja ja uurnia sekä niissä olevat kukat.

Kuule, elä ihmeessä ota pois noita ihania betonilaattoja, minusta ne ovat kauniit..( mut mä olenkin outo).

Ihanaa viikon alkua toivottelen minä myös sinulle.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tykkään noista betonilaatoista, ovat just sopivan "kulahtaneita" :)
Mutta, makuasia:)
-ä-

Krisse kirjoitti...

Niin miekin tykkään noista laatoista...
Joko on matkakuumetta....tuutteko jo ensi kuussa...?
Kyllä J tekee hienoa laatoitusta.

Mari kirjoitti...

Minustakin nuo laatat näyttää hyvälle -sellaiset oikein "romuromanttiset" :) Kaunis puutarha!

Katja - Bag End kirjoitti...

Uskokaa pois hyvät naiset, näissä laatoissa ei ole mitään "romuromanttista" jos näkisitte livenä läheltä ;-) Kenties jos olisivat sammaleen peitossa... Mutta kyllä meille taitaa ensi vuoden puolella soraa tulla, jollei mieli kokonaan muutu.

@Krisse: tulemme vasta heinäkuussa, mutta eihän sinne enää niin kauaa ole :-)

Henrietta kirjoitti...

Ai silkin meni lämoöise ilmat pois. Täällä ollut kans kauhee tuuli monta päivää ja ilma on vaivaiset +10-15. Etsin kohta taas pitkätkalsarit jalkaani, helkkari kun jäätyy, Nyt oli korkeapaineen aika, en mie paljoa pyydä 2+ astetta on ihan hyvä eikä enempää tarttee, eikö kuulosta kohtuulliselta:)