keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Pieni maalaushomma/A small paint job

Mieheni osti tämän pienen kaapin vuosia sitten ja se aloitti elämänsä ns. viinakaappina, mutta toimii tätä nykyä kylpyhuoneen kaappinamme. En tykännyt alkuperäisestä tummasta väristä (yllätys, yllätys), joten jotain oli tehtävä. Tästä aloitimme (pinta jo hiottu) ja kyllä oli noissa lasipaneeleissa teippaamista ennen kuin maalaushommat pystyi aloittamaan...

My partner bought this small cabinet years ago and it started its life as a liquor cabinet, but these days it functions as our bathroom cabinet. I did not like the original dark colour (surprise, surprise), so something had to be done. This is where we started (already sanded) and what a job it was to tape all those glass panels before the paint job could start...


Halusin maalata kaapin vihreäksi. Valitettavasti minun kapisella kamerallani ei saa vangittua kaapin oikeata sävyä. Näyttää näissä kuvissa melkein sinisenvihreältä, vaikka todellisuudessa on sellainen kauniin HARMAHTAVAN vihreä. Mutta ainakin saatte jonkinlaisen käsityksen. Me tykkäämme lopputuloksesta.

I wanted to paint the cabinet green. Unfortunately I am not able to capture the correct colour with my lousy camera. In these pictures it looks almost blue green, even though in reality it is a beautiful GREY(ish) green colour. But at least you get some kind of idea. We like the end result.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

IHANA kaappi! Kuvassa tosiaan näyttää vähän sinisemmältä kuin harmaanvihreältä, mutta oikein hyvä toi on:)
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Juu väri näyttää niin väärältä, mutta kun en viitsi nyt alkaa uutta kameraakaan ostelemaan... Pitäisi vain käyttää valkoista, niin ei olisi näitä "ongelmia" ;-) Mutta joskus kaipaan hieman väriä elämään...

Anonyymi kirjoitti...

Piti vielä sanomani, että olet asetellut tavarat kaapin päällä kivasti, ne sopivat siihen oikein hyvin!
-ä-

Elsa kirjoitti...

Helmi! Muutos huomattava, kannatti maalata.

Terkuin,
Elsa

Sirkka kirjoitti...

Kyllä on kaunis kaappi ennen ja jälkeen saitte siitä kaunottaren, vaikka työ oli monivaiheinen, niin kyllä kannatti tehdä se perusteellisesti, nyt vain katsellaan ja ihaillaan, näen sen värin juuri sellaisena, kuin se on nyt luonnossakin, kaunis! Olet myös kauniisti sen päälle asetellut sävy sävyyn kauneusvoiteita ja kori muistuttaa hiukan sen alkuperäistä sävyä, samoin kurkistus sisään niin sielläkin on kaikki putipuhtaan raikkaan siistin järjestyksen lomassa ja sulassa sovussa!
Oikein ihana kokonaisuus, Onnea!

Mukavaa iltaa ja äiskällesi hyvänmielen terveiset!

Krisse kirjoitti...

Ihana kaappi...väri on varmaan livenä oikein hyvä.
Täällä sataa ja on kylmä....

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne. Olihan tuossa hommaa, mutta ihan kivahan se välillä on tuunata. Mies olisi alunperin hankkiutunut koko kaapista eroon, mutta onneksi pidin pääni :-)

Liisa kirjoitti...

Kiva kun kävit vierailulla, ja parasta että jätit puumerkkisi, että löysin tämän ihastuttavan blogisi, jossa on kaikkea kaunista.

Katja - Bag End kirjoitti...

Liisa, kiitos kovasti vastavierailustasi :-)