keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kaaos vallitsee/Chaos prevails

Meidän kotona vallitsee parhaillaan aikamoinen kaaos muutaman projektin vuoksi. Alakerta on ollut enemmän tai vähemmän hiontapölyn peitossa, sillä alakerran vessan ovenkarmeja on jouduttu uusimaan. Vanhan talon kiroja, aina löytyy jotain yllättävää, mutta onneksi appiukko on puuseppä.

Samoihin aikoihin aloitimme pienen projektin yläkerrassa. Vanhasta toimistohuoneesta tulee vierashuone ja yhdestä pikkuhuoneesta, jolle ei ollut mitään järkevää käyttöä, tuli uusi kotitoimisto. Kaksi huonetta piti tyhjentää ja huoneiden sisällöt päätyivät väliaikaisesti akselille makuuhuone-yläkerran tasanne-kylpyhuone-alakerta. Siinä vaiheessa kaaos oli täydellinen ja minä tietty kärsin kun koko talo on sekaisin, mutta itsepä tätä operaatiota ehdotin joten kärsittävä on.

Vanha toimistohuone oli kuin Emmental-juusto sen jälkeen kun kaikki koukut, ruuvit ja hyllyt oli irrotettu seiniltä ja suunnilleen puolet rappauksista lojui lattialla. Vielä riittää kosolti hommaa, mutta pahin vaihe alkaa olla ohi :-)


Our house is in a chaos because of couple of ongoing projects. One door frame had to be replaced downstairs and at the same time we started another project upstairs. Our old home office is going to be a guest bedroom and one small spare room is now our new home office. These two rooms had to be emptied completely and all their contents was (and still partly is) spread all over the house.

The old office looked like an Emmental-cheese once all the hooks, screws and shelves had been removed and about half of the plaster was on the floor. There is still loads to do, but the worst is now behind us :-)


This Madonna is one of my latest purchases

A cute rocking horse etching by Maarit Kontiainen

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaaoksen jälkeen kiitos seisoo:))
Ihana keinuhevostaulu!!

Terv. helteestä
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

On vielä pitkä matka ennen kuin kiitos kunnolla seisoo. Vierashuone on vielä sänkyä vailla, seinät pitää maalata, hyllyjä ja koukkuja kiinnittää jne. Mutta ainakin sahanpurut ja hiontapölyt on siivottu pois ja suurin osa tavaroista on paikoillaan. Makuuhuoneen nurkat ovat tosin vielä tavaroiden peitossa..

Täällä on myös kaunis aurinkoinen ilma, mutta helteestä ei voi puhua :-)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on karmea helle!!Onneksi on luvattu viileämpää ja sateita, huoh!
Kukkia on jo joutunut nostamaan varjoon kun mikään kastelu ei tunnu riittävän.
K kokeilee pihalla uutta trimmeriä, enää ei fiskarseilla pärjää tällä plantaasilla:))

-ä-

Krisse kirjoitti...

Täällä kuumaa..nyt kyllä jo pilviharso näkyvissä. Ukkostakin luvassa.
Siis ihan kesä on jo tullut.
Lopussa kiitos seisoo kun remppa on valmis.

Anonyymi kirjoitti...

Jee, kelit viilenneet! Yöllä satoi rankasti ja taivas on edelleen pilvessä. Tää on mun sää:)
Taidan lähteä puutarhaliikkeeseen!
-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Meillä on taas ihana aurinkoinen aamu. Täällä ei ole ollut liian kuuma vaikka aurinko onkin paistellut siniseltä taivaalta jo pari päivää.

Tänään jatkellaan maalaushommia. Vuorossa ovenkarmeja, pikkupalli ja puurasia. Kylpyhuoneen kaappi on viimeistelyä vaille valmis :-)