sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Sieltä sun täältä

Kylmä sateinen sää jatkuu täällä päässä ja huhtikuun ihanan aurinkoiset ja lämpöiset päivät ovat muisto vain. Toivottavasti kylmä toukokuu tietää lämmintä kesää ;-)

Minun osaltani tämä viikonloppu on mennyt pitkälti laiskotellessa. Sainpa ainakin eilen käytyä kampaajalla ja sattumalta pikkukaupunkimme keskustassa oli myös "rommelmarkt" (katukirppis), josta löytyi taas useampikin kiva juttu. Piipahdin myös yhdessä paikallisessa antiikkiliikkeen tapaisessa enkä lähtenyt sieltäkään tyhjin käsin, mutta niistä löydöistä lisää seuraavalla kerralla. Kummasti on taas viime aikoina ollut kova into melskata kotimme sisustuksen parissa, se on varmaan se kevät ja jonkinlainen pesänrakennusvietti?


Alla muutama yksityiskohta äitini uudesta kodista, hänen luvallaan. Napsaisin nämä kuvat ollessamme joululomalla Suomessa. Olen yrittänyt saada häntä innostumaan uudestaan bloggaamisesta, mutta toistaiseksi ei onnea...

Below few details from my mother's new home, with her permission. I took these photos during our Christmas holiday in Finland. I have been trying to encourage her to continue with her blog, but so far no luck...

Oikein hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kivoja kuvia sait napsittua:))
Ja ei äippä taida enää innostua bloggailuun...katsotaan:)

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

No kyllä kannattaisi jatkaa kun sulla olisi niin paljon uutta näytettävää...

Anonyymi kirjoitti...

Olohuone on nyt vähän toisen näköinen: sohvassa on valkoiset päälliset ja verhot vastaavasti taas tummemmat:)
Heinäkuussa voipi sitten olla taas uudet kujeet:)

-ä-

Sirkka kirjoitti...

Kaunista ja varsin viehättävää on äitisi kodissa, Onnea hänelle uuteen kotiin! En tiennytkään, että äitisi on harrastanut tätä sisustusbloggailua.
Kyllähän tämä ottaa paljon aikaa, meinaan, jos kaikilla kävisi, hi,
ja nyt on kesä tai no melkein, itse olen paljon ulkona meilkein kaiken aikaa, ainakin ssan D vitamiinia, ellen sitten rypisty rusinaksi!

Toivottelen oikein ihania kevätpäivien jatkoja, kohti kesää mennään jo hyvällä vauhdilla, joo ja muistetaan välillä laiskotella nauttien!

Katja - Bag End kirjoitti...

Sirkka, äitini blogi oli nimeltään Talo Metsän Reunassa (uusi nimi oli Talo Pellon Reunassa) ja hän kulki nimellä "Mimosamamma". Ehkä muistatkin hänet? :-)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä oli äsken mahtava ukkonen, vettä satoi kaatamalla ja jyrisi oikein kunnolla! Enkä pelännyt, istuin kuistilla katselemassa:)

-ä-