tiistai 4. toukokuuta 2010

License to play/Lupa leikkiä

We gave ourselves a license to play with our small downstairs toilet. Everything started from our charming Madame (Madame Satisfied with this Moment), who is still the centre of attention.

We decided to go completely crazy with gold, black and burgundy accessories, black ceiling and floor etc. Job is not finished yet, but slowly it is getting there. Currently I am trying find some wacky ceiling lamp... Not everyone's cup of tea, but we love it and of course that is the main thing :-)

Annoimme itsellemme luvan leikkiä pienen alakerran vessamme kanssa. Kaikki alkoi hurmaavasta Madamestamme (Madame Tyytyväinen Tähän Hetkeen), joka on vieläkin huomion keskipisteenä.

Päätimme hullutella kultaisilla, mustilla ja viininpunaisilla esineillä, mustalla katolla ja lattialla jne. Homma ei ole vielä valmis, mutta hissukseen se siitä valmistuu. Yritän parhaillaan etsiä jotain hullunhauskaa kattolamppua. Ei ehkä kaikkien makuun, mutta me tykkäämme kovasti ja se on tietysti pääasia :-)


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana vessa! Madame sopii kuin nenä päähän kullan väriin. Tuolla vois viihtyä pitempäänkin:)

-äippä-

Katja - Bag End kirjoitti...

No kun vessaremontti siirtyi hamaan tulevaisuuteen, ajattelimme tehdä jotain muuta. Mutta taitaa tämä "look" säilyä vielä remontin jälkeenkin. Mitä "mauttomampi" sen parempi ;-) Pitäisi tosiaan kattolamppu vielä löytää. Ajattelin jopa sellaista vanhanajan koristeellista messinkistä seinälamppua, jonka seinän sijasta laittaisimme kattoon... Katsotaan :-)

Mari kirjoitti...

Ihana veski! Madame on mainion näköinen :)

Sirkka kirjoitti...

HI!
Madam..äläkä koskaan kasvakaan"liian" aikuiseksi!
Upeeta! vessassa viihtyy pitempään..hi
jään vielä ihastelemaan!

Iloa kevään jatkoon!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Mari ja Sirkka. Toivottavasti Madamelle löytyy tänä kesänä seuraa Kiseleffin talon Jonk-Galleriasta (Helsingissä)... Joku syntisen musta tai upean viininpunainen haltija olisi ihan nappi :-)

Ulla-Kristiina kirjoitti...

Eksyinpäs ihanaan blogiin!
Kertakaikkisen upea vessa. Madame on tosi viehättävä!
Pahastutko, jos linkitän omaan blogiini, että osaan tänne vastakin?

Ihanaa viikonloppua sinulle!!

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Ulla-Kristiina, kävinkin jo jättämssä kommentit ja kiitokset blogiisi. Ilman muuta saat linkittää, kiitos ja kumarrus :-)

Anonyymi kirjoitti...

Papsu tekee terassia vaahteran alle! Kun se on valmis, niin pihamökki muuttuu varastosta ihanaksi kesähuoneeksi:)
Heinäkuussa näette!

-äippä-