perjantai 28. elokuuta 2009

Simple beauty / Yksinkertaista kauneutta

I have already mentioned in my previous posts that my father-in-law is an amateur artist and I am a big fan of his work. Couple of months ago he had an exhibition where I spotted this piece and I just HAD to have it. I fell for its calming colours and simple beauty. Main materials are painted plywood and old strips of lead. It now hangs on our bedroom wall and looks spot on.

Olen jo maininnut aikaisemmissa postauksissani että appeni on amatööritaiteilija ja pidän kovasti hänen töistään. Muutama kuukausi sitten hänellä oli taidenäyttely, jossa bongasin tämän teoksen ja minun oli aivan PAKKO saada se. Ihastuin teoksen rauhoittaviin väreihin ja yksinkertaiseen kauneuteen. Päämateriaalit ovat maalattu lastulevy ja vanhat lyijylevyn suikaleet. Teos roikkuu nyt makuuhuoneemme seinällä ja sopii paikalleen täydellisesti.

Wishing you all a nice relaxing weekend.
Toivottelen teille kaikille kivaa rentouttavaa viikonloppua.

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää viikonloppua teille myös:)
D:n taulut ovat myös minun makuuni kovasti, yksi odottaa juuri pääsyä olohuoneen seinälle (kunhan löydän sopivan naulan).
Tänään on ollut aivan kamala päivä, oltiin vanhalla talolla siivoamassa ja keräämässä viimeisiä "roippeita" joita tuntuukin riittävän, huhuhuhuhuhuhhh!!!
-äippä-

Katja - Bag End kirjoitti...

No kohta helpottaa! Voiton puolella ja luulisin vanhan talon olevan nyt kokonaan tyhjä... ?

Syksyiseltä tuntuu jo täällä päässä. Aamulla klo 7 aikaan heräsimme aivan valtavaan kaatosateeseen ja ukkonenkin jyrähteli. Sade rummutti kattoa ja ikkunoita kuin patarumpuja konsanaan. Nyt taas paistelee aurinko :-)

Anonyymi kirjoitti...

Istun keittiössä ja katselen jälleen kerran ihaillen peltomaisemaani:) Olkapäät ovat niin pipit etten voi kohta avata enää konetta...tämä ilta levätään ja huomenna jatketaan tavarapaljouden keskellä. Joskus vielä nauretaan kun muistellaan tätä härdelliä, uskon ma..:)
-äippä-

Mari kirjoitti...

Kaunis taulu! Hyvää sunnuntaipäivää :)

Olivieno kirjoitti...

Kaunis se on! Mukavaa viikonalkua!

Marianne@Songbirdisnesting kirjoitti...

Ha your back! I have missed you. And your last posts were in Finnish only and that is just too hard for me.
Lovely painting, you are lucky with such a talented father in law.
Keep posting (in English)!

Sari kirjoitti...

Onpa tosiaankin kaunis teos kaikessa yksinkertaisuudessaan. Ihanat sinisen sävyt ja tuo materiaali elävää ja karulla tapaa kaunista!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Marianne: Few were only in Finnish, when I was feeling very lazy. I'll try to behave from now on ;-) It's nice to have a talented (and productive) father-in-law, but the downside is we don't have any more space for his artwork in our wee tiny house. Ah well...

@Sari: Useat apen työt ovat samalla tapaa karun kauniita ja usein hän myös käyttää yllättäviä materiaaleja. Tila alkaa vain loppumaan kesken meidän talosta!

Sirkka kirjoitti...

Appesi on taitava loihtimaan...kaunis ja rauhoittavaa värisävyt ovat ihastuttavat ja ajanpatinaa...tulee mieleeni puro tai vesiputous...kuitenkin vedenäänenkin olen kuulevinani.
Sopien hyvin laittamaasi paikkaan!

Olit laittanut uuden kuvan itsestäsi, kaunis!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos vierailustasi Sirkka :-) Ja tiedä nyt tuosta kuvastani... tukka pystyssä ja meikittä, mutta onneksi mustavalkoinen kuva on yleensä aika armelias :-)

Kickcan and Conkers kirjoitti...

Oh I love that painting, it's really beautiful. Does he sell them anywhere?

Proenski kirjoitti...

Check www.vanrooden.nl ;-)