tiistai 18. elokuuta 2009

Penkkiurheilua ja auringonpaistetta

Viime aikoina meitä on hellitty todella kauniilla ilmoilla. Päivästä toiseen auringonpaistetta ja mukavan leppoisia lämpötiloja. Luvattu helleaalto ei onneksi koskaan saapunut. Vaikkakin lähestymme jo uhkaavasti elokuun loppua, innostuin vielä heivaamaan puutarhakalusteet ja kukkaruukut uuteen järjestykseen patiollamme. Siellä olemmekin istuskelleet melkein koko päivän tänään, mutta sen verran minussa on penkkiurheilijan vikaa että jopa tällaisilla ilmoilla nuo Berliinin MM-kisat vetävät minut ajoittain sisätiloihin istumaan. Miestäni ei yleisurheilu kiinnosta pätkän vertaa, joten saan katsella kisoja aivan rauhassa...


Muistan kun kouluaikoina inhosin intohimoisesti koulun vuotuisia yleisurheilupäiviä. Oli pakollista ottaa osaa kahteen lajiin ja minä valitsin aina 100 metrin juoksun, koska se pyrähdys oli nopeasti ohi. Pidemmistä matkoista näin vain painajaisia. Valitsin myös toisen lajini samoja periaatteita noudattaen, se oli yleensä joko pituushyppy tai kuulantyöntö, molemmat yhtä säälittävin tuloksin. Tuosta yleisurheilukammostani huolimatta olen aina suurella mielenkiinnolla seurannut Olympialaisia ja MM-kisoja. Kunnon penkkiurheilija siis :-)

Toivottelen teille kaikille oikein mukavaa elokuun jatkoa penkkiurheilun ja muiden harrastusten parissa!

15 kommenttia:

Katja - Bag End kirjoitti...

Ja juuri kun pääsin sanomasta että onneksi ei tullut helleaaltoa, niin näin säätiedotuksen jossa huomiselle luvataan +30 ja torstaille +35 astetta! Apua!

Teija kirjoitti...

Meillä mies katsoo enemmän, tosin huutelee mulle aina välillä, että tuus ny kattoon.. Miesten 100 m katsoin onneksi, oli aika jännä :D

Mari kirjoitti...

Meillekkin onneksi luvattiin +23 lauantaille :) Täällä olikin alkuviikosta niin syksyiset säät! Meillä mies katsoo kisoja, minä en niinkään... Kaunista elokuun jatkoa ;)

Sirkka kirjoitti...

Heipsistä Katja!
Kiitos visiitistäsi ja onnitteluista, tänään on myös synttärini, hih!!
Tulin just lenkiltä, täällä myös hieno ilma päiväni kunniaksi, muuta ei sitten tarvitakkaan..eipä olisi sadekaan haitannut, pidän siitäkin, mutta onhan aurinko aina aurinko ja lämmittää mukavasti!
Kaunis asetelma pöydällä pössu siipineen sekä rasia jossa on tunnetta, kaunis! ...ja vaalea hevosenpää on hyvin kaunis,, apua nyt tais mennä johto poikki...ainakin melkein,..luulin et jyrsi jotain muuta, voi ei, mitähän mies sanoo...minä en niin tuosta urheilusta välitä...vaikka nuorena olin koulussa aika hyvä siinä 10 arvosanoin!
Kaunista auringonpaistetta ja lämpöä sinne teille ja ainahan sitä varjoon pääsee vilvoittelemaan raikkaan juoman kera!
Hei vaan seuraavaan kertaan!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Kivat on taas sinun kuvat.
Minäkin katselin urheilua yhtenä iltana...vaikka yleensä on sama tuleeko niitä vai ei.
Tänne on myös luvattu tänään mukavaa ilmaa..ja nautitaan siitä.
Ei sentään tuollaisia hellelukemia kuin teillä.

Anonyymi kirjoitti...

Äitiis olet tullut urheilun suhteen! Inhosin kouluaikana urheilua, varsinkin hiihtämistä kun se oli pakkosellaista. Lipsuvilla (voitelut päin peetä) suksilla piti talvisin hiihtää "voimistelutunnilla" kilometritolkulla lumisokeudesta sekaisin, hiki valuen, kamalaa. Sen jälkeen en ole monoja jalkaani laittanut! Enkä seuraa mitään urheilua:)
Kiva heppa!

Anonyymi kirjoitti...

Koittakaa kestää noi KAMALAT helteet! Huh!!!
-äippä-

Anonyymi kirjoitti...

heippa! olen yllättänyt itseni usein viime aikoina tästä blogista. Olen naimisissa hollantilaisen miehen kanssa ja olemme muuttamassa hollantiin puolen vuoden sisällä! Ihania sisustuskuvia!!!!! terv. susanna

Marge kirjoitti...

Hei Katja!

Olipas kiva, kun löysit luokseni:)

Juuri kuunteliun radiosta, kuinka etelä-euroopassa on kovat helteet, huh, huh...
Tännekin luvattiin vielä kauniita, lämpimiä, kesäisiä ilmoja, ihanaa!! Kauheista helteistä en välitä, ei jaksa täsäsä iässä...;D

Tunnustan, en oikein pahemmin katso urheilukisoja, mutta sillon, kun katson ja on joku loppuottelu, jossa Suomi pärjää, silloin huudan innoissani mukana...;) Eilen katsoin estejuoksua koko perheen voimin.

Sinulla on täällä blogissasi kauniita kuvia ja silmiähiveleviä yksityiskohtia!:)

Toivotan jaksamista sinne helleaallon keskelle!:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne Teija, Mari, Krisse ja kaikki muut! :-) Kuuma on ollut tänään ja minä vain kärsin... Huomiseksi on viimeisen ennusteen mukaan luvattu "vain" +29C, eli ei enää sitä hurjaa +35 astetta.

Lämpimät synttärionnittelut Sirkalle! :-)

Ja äidille: hiihtoa inhosin minäkin! Eli ei ole omena pudonnut kauas puusta. En osannut kunnon tekniikoita, eikä koulussa niitä opetettu, esim. jyrkempiä ylämäkiä en päässyt millään ylös sukset jalassa. Liun aina vain takaisin, uudestaan ja uudestaan, kunnes otin sukset pois jalasta ja kävelin mäen ylös!

@Susanna: Kiva kun olet piipahdellut "kylässä" ja tosi kiva kun kommentoit! Minne päin Alankomaita olette muuttamassa?

@Marge: Kiitos kommentistasi! Minä en ole ikinä helteistä välittänyt ja mitä enempi ikää tulee, sitä huonommin niitä tunnun kestävän. Kunhan puhkun ja puhisen vain :-)

Anonyymi kirjoitti...

Muutto keskiviikkona! Huomenna on vielä paljon työtä vaikka paljon on jo tavaraa viety. Puutarhakalusteita saatiin jonkin verran vietyä tänään, pihalaatat ovat puhdistettu (melkein kaikki). Hassua, yhdessä vaiheessa tuntui siltä että huusholli on melkein tyhjä, mutta paljon on vielä sälää joka puolella, läähpuh! Olen ihan "katkipoikki":)
-äippä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Hieno homma että olette jo voiton puolella! Pian saamme varmaan nähdä postauksia uudelta talolta sieltä pellon reunasta :-)

Olivieno kirjoitti...

Urheilusta en ole kyllä kiinnostunut pätkääkään, ja sen kyllä huomaa ;-D

Vastaan kysymykseesi näin; en ole kauheasti opiskelustani mainostanut, mutta kyllä siitä jossain postauksessa maininta on. Päivitän vanhamuotoista opistoasteen tutkintoa työn ohessa ammattikorkeakoulu pohjaiseksi. Tai siis ainakin yritän...

Ja kyllä niitä raportteja pellon reunasta jo odotellaan!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Olivieno: Eli tekemisen puutteesta et tule ainakaan kärsimään. Nostan sinulle hattua, sillä työn ohessa opiskelu voi olla aika rankkaa, mutta hienoahan se on sitten kun saa opiskelut päätökseen :-)

willson kirjoitti...

“Wow” you are a genius for sure what great ways to get ranked high and obtain good traffic flow from your article. Thank you for sharing your information it was very good reading for sure. I am looking forward to any more of your articles you produce in the near future.
home based work