perjantai 4. syyskuuta 2009

Autumn moods / Syystunnelmia

It feels like autumn has officially arrived to The Netherlands. Our garden is starting to look very tired and the weather has been miserable; piss pouring rain and heavy winds, but at least we got little bit of sun earlier today. During that dry spell we managed to do some work on our patio and it was really nice to spend several hours outdoors in the fresh air :-)

Tuntuu siltä että syksy on virallisesti saapunut Alankomaihin. Puutarhamme alkaa näyttämään aika väsähtäneeltä ja säät ovat olleet surkeat; kaatosadetta ja kovia tuulia, mutta onneksi ainakin tänään päivällä pääsimme hieman nauttimaan auringonpaisteesta. Saimme tehtyä jonkin verran hommia patiollamme ja oli tosi mukava viettää monta tuntia raittiissa ulkoilmassa :-)

Otherwise I have not done much lately and life has been slow in general. I have managed to sort out few small bits and bobs, like finally got my granddad's old letter framed and it is now hanging on our bedroom wall. And I know these angel candle holders are officially Christmas decorations, but I kept them on display the whole summer! My house, my rules ;-)

Muuten en ole tehnyt paljoakaan viime aikoina ja elämä on noin yleensäkin sujunut aika hiljaista tahtia. Muutamat pikkujutut olen saanut hoidettua, kuten vihdoinkin sain vaarini vanhan kirjeen kehystettyä ja se roikkuu nyt makuuhuoneemme seinällä. Ja tiedän että nämä enkelikynttilänjalat ovat virallisesti joulukoristeita, mutta minä olen pitänyt ne esillä koko kesän! Minun taloni, minun sääntöni ;-)

And now I am going to grab my book again (I am currently reading a slightly grim book called Witch hunt - History of a persecution) and little bit later I am going to curl up on the couch and watch tonight's episode of the TV-series The Tudors, which I love. Have a wonderful weekend! :-)

11 kommenttia:

Sea Angels kirjoitti...

Hi Katja
so sorry, the weather has been like this for us too, it's horrid wet and torrential rain..
You have cheered me up lots though I have been catching up on your posts, love the vintage jewelry, I think those wood strip painting are fabulous really earthy and lovely, really lovely, and your beautiful grandfathers letter, oh it looks so fabulous framed.
I've really enjoyed my cup of tea and biscuit thankyou lovely Katja.
Have a smashing weekend.
Hugs Lynn xxxx

Paevi kirjoitti...

Todellakin syksy on jyrännyt viime päivinä. Tänä aamuna sain vietyä neidin treeneihin melkein kuivin nahoin - paitsi että viimeiset sata metriä poljin niin kovaa kuin vain voin kun alkoi taas sataa kovasti...
Minusta nuo enkelit ovat niin kauniita että voit hyvin mielin pitää jatkuvasti esillä :-)

Ainosofia kirjoitti...

Heips,
blogissasi on tosi kauniita kuvia.

Kodissasi paljon mukavia yksityiskohtia.
Tuo sukulaisesi vanha kirje on saanut arvoisensa paikan.

Sari kirjoitti...

Syksy ei näy vielä täällä Teksasissa muuten kuin vähän siedettävimpinä astelukemina. Kun mittari jää alle 30 asteen, olo on kuin Suomessa kesällä ja siitä tykkään!

Kaunis tuo isäsi kirje seinällä ja nuo enkelikyntteliköt tosi ihania! Meilläkin on muutamia jouluisia koristeita kodissa ympäri vuoden, vaan sama meininki, meidän koti, meidän säännöt... ;-)

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Mari kirjoitti...

Vai on sinnekkin syksy saapunut... Niin on täälläkin, tänään oikein havahduin katselemaan puita kun niissä on jo niin keltaiset lehdet :( Hieno tuo vaarisi kirje-taulu!

Teija kirjoitti...

Syksy on kivaa ja kirpsakkaa aikaa. Aina sitä jotenkin kesän jälkeen pelkää, mutta loppujen lopuksi se onkin ihan kiva vuodenaika. Mukavaa viikko!

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Kaunis ihana muisto kehyksissä. Tunnelmallisia syyspäiviä!
Ilona

Olivieno kirjoitti...

Hyvä sääntö! On meilläkin joulusta jääneet punaiset mansetit, ja ne eivät ole erityisen hienot... Upea juttu tuo kirje tauluna!

Marge kirjoitti...

Tottakai enkelit voivat vartioida teitä ympäri vuoden, ei ne välttämättä ole vain jouluna esillä. Minusta ne ovat hienot! Tuo oli hyvä idea kehystää vaarisi kirje, ihana tunnearvo!!:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne! :-) En ole tällä viikolla paljoa ehtinyt bloggailla, sillä olen ollut kiireinen muiden aktiviteettien parissa, mutta jospa nyt viikonloppuna ehtisi :-)

Tuon "kirjetauluidean" sain äidiltäni. Kirje oli aikaisemmin hänellä makuuhuoneen seinällä.

Syksy saapuu kovaa vauhtia. Tänään on ihanan aurinkoinen ilma :-)

Nautinnollista viikonloppua teille kaikille!

elina kirjoitti...

Heippa,
Nuo enkelit ovat kauniita ja minulla on ainakin enkeleitä kodissani koko vuoden.
Kauniita syyspäiviä täältä rannalta, Trolle nostetaan talvitelakalle alkuviikosta ja tänään olen tyhjentänyt sen tavaroista ja siivonnut.