maanantai 11. elokuuta 2008

Birthdays and garden views

We have a small celebration tonight as it is my partner's birthday. He is two years younger than me, hence he calls himself my "boy toy". Not sure if a two year age difference quite entitles the title, but if it makes him happy and feeling young at heart, I do not want to spoil his fun :-) And no, I did not bake a cake. Trust me, it is MUCH safer for everyone if I just buy one. I do not want to traumatize anyone with my non existing baking skills...

Couple of pictures from one corner of our living room. I have shown this corner before, but it keeps changing, hence the repetition :-)

Views from our patio towards the garden, which is a typical Dutch garden, long and narrow. That one empty urn sticks out, it is still waiting for a new lavender. All the way to the back of the garden we are planning to build some kind of garden room/pergola. Hopefully we will get it done next spring. At the moment we have nowhere to sit if it drizzles a bit, hence this garden project is on the top of our "to do" list. This is it for now. Wishing you all a nice week!

19 kommenttia:

rosabeer kirjoitti...

Congratulation with your "boy toy" (I don't eather want to spoil his fun) I hope you do have a nice birthday together. Your garden looks great. I hope we do have some sunny days althought it looks autumn at the moment.
Have a nice week.
Hartelijke groetjes Marja.

mimosamamma kirjoitti...

Once again, HAPPY BIRTHDAY to you dear J.!!! I wish you could hear me singing....:)
Voi Katja kuinka on kaunista, sisällä ja pihalla...
Tuo valkoinen pikkupöytä on nyt IHAN oikealla paikalla!
Ja annetaan poikien olla poikia, ikuisia sellaisia:)
Oikein kivaa iltaa teille, voisinpa olla mukana,sniff:)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia kodistasi. Puutarha näyttää niin ihanan runsaalta. Ilo katsella.

Terveiset koto-Suomesta.
Sari

Katja - Bag End kirjoitti...

Thank you, thank you! Birthday wishes have been delivered :-)

@Marja: Yes, it sure feels like Autumn! I also hope we get some warmer days still...

päivi kirjoitti...

hei katja!
ihana puutarha, putosin jakkaralta kun aukaisin blogisi!
en kyllä enää halua pihaani esitellä, kyllä se kalpenee tämän ihanuuden rinnalla.. pikkuisen kadekin olen kun siellä lämpimässä , missä ei pakkaset pure , saat puutarhaa laittaa!
mukavia hetkiä sinulle pihallasi.. kiitos kuvista ,niitä mielellään lisääkin katselen!
meillä taas sataa.. millainen sää teillä on tänään ollut?

sateen alta.. päivi

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Paljon onnea J.:lle. Kauniita kuvia teidän kodista ja puutarhasta. Kyllä se periytyy se taito.. tuunata ja sisustaa... Vai kuinka. Mimosamamma! T.Krisse

mimosamamma kirjoitti...

Ainahan juhlien jälkeen väsyttää..huviverot on maksettava:)
Me ollaan suuniteltu K:n ja siippansa P.n kanssa viettävämme kesän lopettajaisia heidän ihanassa pergolassaan Trivialin parissa. P tietysti tuttuun tapaansa päihittää meidät muut vasemmalla kädellä huitaisten:)

olivieno kirjoitti...

Ihana piha teillä! Juuri niinkuin Päivi laittoi, ei omaansa kehtaa esitellä varsinkin kun se suurilta osin odottaa kaivurin panostusta :]

mimosamamma kirjoitti...

Joko väsymys on helpottanut? Täällä odottelen ukkosta, ilma on sen oloinen....

Katja - Bag End kirjoitti...

kiitos kiitos kommenteistanne!

Leutojen talvien ansiosta puutarhanhoito on täällä hieman "helpompaa". Meidän pieni puutarha on ainakin omasta mielestäni kaukana ihanasta. Usein seison keskellä nurmikkoa manaillen kun näyttää niin tylsältä. Vihreyttä riittää mutta tarvitsemme kosolti lisää kukkaloistoa. Pikkuhiljaa laitellaan ja toivottavasti sanonta "hiljaa hyvä tulee" pätee tässäkin kohtaa.

Ja vettä on sadellut täälläkin!

Merja K kirjoitti...

Minustakin puutarha on todella kaunis. Pidän juuri tuollaisesta runsaudesta, cottage garden lookista. Istutin juuri ensimmäisen laventelin, katsotaan talvehtiiko Suomessa..

ABACAXI & HORTELÂ kirjoitti...

Enjoy the celebrations!
Your garden looks wonderful, must be a peaceful place to sit at night!

Something White kirjoitti...

All my best wishes for your man - even it's already a bit late! My husband is 6 years younger than I am, but it's me who feels younger in his presence :D
I like the white atmosphere in your house (did say it before) and your garden is very nice. Greetings.

marga kirjoitti...

Love your garden.........so lush and green. Beautiful.
Have a nice weekend.

Katja - Bag End kirjoitti...

Actually our garden is a peaceful place to sit at night. It is just a shame nights have been too cold and rainy lately.

@M: Welkom terug! I might be older than my partner, but at least I am not as grey as he is ;-)

mimosamamma kirjoitti...

Vettä lotuaa. J+perhe ja iso joukko ystäviä ja sukulaisia ovat saaressa, toivottavasti eivät ole heränneet teltassa vesisateeseen. Heillä on iso armeijan teltta ja koko porukka, parikymmentä henkeä ainakin, yöpyvät sinä. Lapsista se on varmasti jännittävää:)Me ei päästy kun ei Mimmaa voinut ottaa mukaan, (eikä jättää kotiin) siellä on niin monta isoa koiraa mukana.

olivieno kirjoitti...

Hei Katja!
Huomasin että sinulla on siellä samanlainen Ektorpin sohvanpäällinen kuin itselläni on tällä hetkellä. Kysynkin siis oletko joutunut sitä pesemään? Meillä kun on koira, kolme kissaa ja kaksi tenavaa ei ole ihme että vaaleat tekstiilit kaipaavat välillä pesua. Mutta kun kysyin pesulasta päällisen kemiallista pesua se olisi maksanut yli sata euroa! Kerran olenkin pessyt ne sellaisella pesurilla joka imaisee vedet niinkuin imuri päällisten ollessa sohvan päällä. Se oli kova homma mutta kangas ei ainakaan kutistunut ja puhdasta tuli. Oletkos itse uskaltanut kokeilla laittaa pesukoneeseen?

Katja - Bag End kirjoitti...

@ Mimosamamma: täällä on tänään ollut harvinaisen kaunis ilma. Aurinko paistaa ja tuulikin on tyyntynyt. Ihanaa.

@ Olivieno: Kappas kun kysäisit. Pesimme nimittäin päälliset tällä viikolla! Ja ihan kotona pesukoneessa, 30C. Tyynynpäälliset jo kuivat ja varsinainen sohvanpäällinen on parhaillaan ulkona kuivumassa. Itse kangas näyttää olevan ok, mutta pitää vielä kokeilla ettei kutistumista tapahtunut. Kunhan tiedämme tuloksen, ilmoitan heti :-)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

kaunista, olisi ihanaa nauttia täälläkin pitkästä kesästä. Terveiset täältä elokuun pimeistä illoista
ilona