torstai 21. elokuuta 2008

Waiting for the weekend

This week has been slightly chaotic, so I can hardly wait until the weekend starts and I can just RELAX. So many things seem to go haywire these days, especially at the office. Murphy is having a laugh again...

It has not been only bad though. On Tuesday my boyfriend came to The Hague to pick me up from work and we went to a dinner. If you are ever in The Hague and looking for a good restaurant, I can recommend MAX. Their food is sooo yummy, mmmhh. On Wednesday I went for a walk to the dunes and the beach. Very soothing for my nerves, as always. Today my physiotherapist gave me a massage, which I needed SO bad. Groceries we ordered online arrived tonight, so even that is sorted. Now I am as ready for the weekend as I'll ever be (just need to put a bottle of nice rose to the fridge). Hopefully the weather is going to be ok. Would be nice to sit outside...

I have not had time to take many new pictures, so this is all I have to show for now. Please bear with me :-)

9 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Kauniita kuvia nämä ovat:)
Toivotaan että sää on lämmin ja aurinkoinen viikonloppuna että pääsette nautiskelemaan ja rentoutumaan. Meidän pitäisi vyöröytyä 50-v.päiville lauantaina, paikkaan jossa ei olla ikinä käyty, ihmisten luo joiden kanssa ei olla missään tekemisissä...katsotaan. Kutsu on käynyt joten täytyy kai mennä.
Ole vaan hyvin loivaliikkeinen tietsikan kanssa että tulisit kuntoon:))

Sirkka kirjoitti...

IIIIIIk, täällähän minä heti, oletkin pedannut kauniin pedin noille etanoillesi:) Itse kävin just kurkkimaan siellä ne juhlivat kera oluen, no juhlikoot kohta täytän kipot uudestaan...meneväthän näköjään parempiin suihin:) oletko itse kokeilut, meinaan juottaa noita etanoita.
Sinulla niin kaunista siellä, täälläkin nyt just tätä kirjoitaessani aurinko paistaa,+ 21C tuuli hiukan humisee...sanotaan jos olet onnellinen nautit tuulesta, minä nautin nyt lähdenkin ottamaan pienet happihyppelyt kera tuulen.
Mukavaa viikonloppua ja nautitaan kaikesta kauniista:)

mimosamamma kirjoitti...

Mamman täytyy lähteä ostamaan uusia vaatteita, huh...illat eivät ole kovin lämpöisiä eikä ole mitään kivaa pitkähihaista päälle pantavaa. Juhlat, ne juhlat...en jaksa kyllä sovitella mitään.

Katja - Bag End kirjoitti...

@ Mimosamamma: Onnea vaatekauppakierrokselle ja toivottavasti illan juhlat sujuvat hyvin.

@ Sirkka: Juu olemme kokeilleet juottaa etanoita ja tuntuu toimivan. Tosin vesisade liiankin usein vesittää oluet (tai sitten oluet menevät parempiin suihin, heh). Olemme myös käsin napsineet niitä pois kun on osunut kohdalle. Loman aikana vain kumpikaan metodi ei oikein toiminut :-)

Mukavaa viikonlopun jatkoa. Täällä oli yöllä ukonilma mutta nyt paistaa aurinko.

mimosamamma kirjoitti...

Vaatteet löytyivät, kynnet on lakattu, kohta räpsätään ripset ja alkaakin jo tuntua ihan mukavalta lähteä jonnekin. Siellä ei kyllä ole meille tuttuja ihmisiä kuin muutama, mutta eiköhän small-talk suju:)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

toivottavasti oli rentouttava viikonvaihde ja aurinko paistoi. Täällä aurinko on tosiaan antanut viimeiset säteet ennen syyskuuta.
terveiset täältä kuhnamo-järven rannalta
ilona

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ilona: Viikonvaihde on ollut rentouttava, tosin aurinko ei ole pahemmin paistellut, mutta tulipa tehtyä hieman sisähommia. Vai että järven rannalta, se vastasikin kysymykseeni :-D

Anne kirjoitti...

Terveisiä kovasti sinne Alankomaihin (iik,sanotaanko se noin?), kävin kurkkimassa ihanaa blogiasi! Upeita muutoksia ja herkullisia kuvia, pitää varata viikonloppuna suklaalevy ja viinilasi ja käydä läpi myös blogin alkuaikoja =) Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

terkuin
Anne Iltatähdestä

Katja - Bag End kirjoitti...

Hei Anne, oikein sanottu :-) Ja kiitos kovasti. Viinilasi ja suklaalevy, mikäs sen herkullisempaa. Oi kun saisi nyt hieman Fazerin Sinistä... sitä ei voita mikään! :-)