maanantai 11. helmikuuta 2008

Walking on sunshine

The weather has been absolutely gorgeous for several days now. What a difference does it make. I went for a nice long walk and gladly took a camera with me. Bulb fields are still empty, but within two months they will be filled with beautiful tulips, hyacinths and daffodils/narcissus. Can hardly wait :-)

Have a lovely day!

6 kommenttia:

Mimosamamma kirjoitti...

Voi kuinka kauniita kuvia,kertakaikkiaan IHANIA!!Kyllä tuolla mielellään kävelisin minäkin.Ja enköhän sen joskus teekin...LOVELY PHOTOS:))Onko tämä teidän läheltä jostakin?Siis melkein talon vastapäätä oleva tulppaanipelto?

IcePuppet kirjoitti...

Kaikki kuvat ovat aika lahelta. Ei kuitenkaan talon vastapaata talla kertaa :-) Odotan vain sita hetkea kun paasee ottamaan kuvia samoista paikoista kukkaloiston aikaan.

Zeta kirjoitti...

Upeaa, laitathan sitten kevään edetessä lisää kuvia!
Täällä Kotkassa tuli aamupäivän räntää, ja on todellakin vähemmän pirteät maisemat.
-Kevättä odotellaan.

Villa Vaarala kirjoitti...

Todella kauniit talvimaisemat. Olette etuoikeutettuja saadessanne asua tuollaisella seudulla. Nauttikaa, ja varmasti nautittekin.

IcePuppet kirjoitti...

Lisaa kuvia tulee jatkossa! Aurinko paistaa edelleen ja linnut laulaa. Ihana kevainen ilma. Lahden tasta taas kavelylle :-)

Mimosamamma kirjoitti...

Tänne tulee talvi!Viikonlopuksi on luvattu jopa 13 ast.pakkasta.Lunta ei ehkä tule mutta kylmää...hrrrr!Mutta se on vain väliaikaista,ensi viikoksi taas lauhtuu.Toivottavasti,nimittäin ei tarvitse enää talven tulla kun ei tullut silloin aikoinaan...