torstai 21. helmikuuta 2008

Back to white

Pink lasted about a month, but now I have gone back to white. The dark brown leather chair belongs to my boyfriend and surprisingly he suggested we should replace it with a bit more comfortable and lighter colour chair. He has been very much into dark colonial furniture in the past (for example our dining room furniture is his), but now he is singing a different tune ;-) He has become a big fan of white and other light neutral colours, which is great. White just makes the rooms look so much more spacious, and lighter of course.
The candlesticks are from The Mill and the silk cushion cover from Pentik (a present from my mother).

8 kommenttia:

Mimosamamma kirjoitti...

Kyllä valkoinen on kaunista!Minun silmääni nämä värit miellyttävät.Pinkkiä kyllä katselee jonkun aikaa mutta eipä ole valkoisen voittanutta:)

IcePuppet kirjoitti...

Ja sitten jos tuon tuolin saisi viela vaihtoon. Ektorp Jennylund sopisi tuohon hyvin, mutta paallysvalikoima siihen tuoliin ei ole paras mahdollinen... Pitaa katsella.

Olemme tasta kohta lahdossa Haarlemiin etsimaan mm. uusia ruokapoydan tuoleja.

Mimosamamma kirjoitti...

Valkoinen lisääntyy täälläkin,ostin eilen makkariin uuden valkoisen laskoskaihtimen sen kamalan,haalistuneen kaislaverhon tilalle.Sattui löytymään 180cm leveä,niitä ei yleensä saa mistään.Nyt tuo ukkoparka äheltää ruuvien ja työkalujen kanssa ja huokailee taas niin syvään,voisi luulla että sille on sanottu: sinut ammutaan aamun koitteessa:)On se rankkaa joillekin!Muistutin kyllä taas että tämä ei ole mikään lepokoti!

M. kirjoitti...

Yes, that's it! White! Always a good choice. I discovered too that it makes a room optically more spacious and it gives a fresh touch. So we're changing many things into white too here. Good luck! :)

Mimosamamma kirjoitti...

No nyt on kaihdin ikkunassa!Oli aika kova homma, koska tämän kiinnitys-systeemi oli erilainen kuin yleensä.Piti vaihtaa verhotankokin ja tietysti ensin ottaa kaapistot pois edestä.Sitten kaikki villakoirat hyökkäsivät kimppuun ja ne piti häätää pois.Mutta hyvä tuli:)

Jenna kirjoitti...

Moi, täs on Jenna. Sinulla on kivoja kuvia, etenkin noi kukat on kivoja.

amanda kirjoitti...

The white and light will be a wonderful welcome to spring! (But I will definitely miss your beautiful pink!)

Amanda:)

IcePuppet kirjoitti...

Pink can always make a comeback :-) I tend to rotate colours. Last summer my accent colour was light blue and might do the same this summer. We will see.