torstai 28. helmikuuta 2008

Before and after

I just realised I had not posted a proper picture of the dining room wall before it was painted blue. So here are the before and after pictures. The current furniture goes better with the beige, but soon we will have a new mirror, new chairs and the table will have a new lighter colour. Hopefully everything will come together then.

7 kommenttia:

Mimosamamma kirjoitti...

Kyllä sininen on vaihteeksi oikein hyvä:)Eilisen Innon jälkeen tekisi mieli vaihtaa omassa kodissa kaikki siniseksi:)Mitä tuossa peilissä roikkuu,onko se joku ketju?

IcePuppet kirjoitti...

Peilista roikkuu se perhos-rautalanka jonka sain sinulta pari vuotta sitten. On tama sininen ainakin raikkaampi kuin tuo beige. Katsotaan sitten kun kalusteet on tuunattu.

Mimosamamma kirjoitti...

No niin ajattelinkin että perhoset ne lentelevät siinä:)Hyvin se on säilynyt,minä olisin sen jo varmasti hukannut jonnekin kaappien syvyyksiin..

me and alice kirjoitti...

Hello!
Lovely blog you have got!
Love from Susanne in sweden...

Mimosamamma kirjoitti...

Innostuin sinisestä minäkin sen verran että laitoin siniset tyynyt,muutaman sinisen kynttilän ja tabletin olkkariin.Tuli kivasti väriä ja,kumma kyllä,lämmintä tunnelmaa meidän olmiolkkariin:)Vessaa sävyttelin jo aikaisemmin sinivalkoiseksi.Olisin ostanut Pentikiltä sinisen varjostimen mutta eipä ollut oikeaa sävyä eikä muutenkaan valikoimaa tällä hetkellä.

M. kirjoitti...

Although I like very much all blue colours I prefer here in this picture the beige version. It's warmer and more cosy!

Dom Alex de Saxe Coburgo e Bragança kirjoitti...

Nossa que lindo os detalhes e as decorações..amei