lauantai 21. kesäkuuta 2014

Valon maksimointia

Keskikesän juhlan kunniaksi vaihdoin taas valkoisen päällisen sohvaamme ja koko olohuoneen ilme raikastui kertaheitolla. Rähmätassumieheni yritti vikistä pieniä vastalauseita valkoista vastaan, kun pelkää heti sotkevansa sen, mutta onneksi pesukoneet on keksitty :-) Vaikka näin kesällä valoa riittää, niin minulla on aina melkein pakonomainen tarve maksimoida se valo kaikin mahdollisin keinoin (vielä kun saisi nuo olohuoneen seinät maalattua vaaleammiksi...)







Oranssi ei ole meikäläisen väri, mutta pikkuisen pitää hengessä kannustaa Alankomaiden "Oranje" futisjoukkuetta ja oranssi on tietenkin heidän värinsä. Hup Hup Holland! :-)

Mukavaa Juhannuksen jatkoa teille kaikille! Minä siirryn taas penkkiurheilun pariin ;-)

Terkuin, Katja

16 kommenttia:

Bonjade kirjoitti...

Mooie bloemen....prachtig!
Nice flowers...love them

Don't know if you understand Dutch so........;)

Hup Holland Hup.....zo leuk!

Hier zitten ze ook in grote getalen....lijkt wel een invasie ;)

Fijn weekend

Liefs

Annukka kirjoitti...

Maskotti muistuttaa vähän jotain joulujuttua :)

Jalkapallon katsomisen merkeissä menee juhannus täälläkin. Ja kaikki ne viikot, jotka vielä on edessä. (Toivottaasti ei kovin montaa, koska mun mies on sellanen mölypönttö, joka ei paljon ääntä säästele, kun on urheilusta kyse. Etenkin jalkapallosta).

Täällä tulee rakeita ja tuulee hyytävästi, joten nauttikaa te siellä kaikista lämpöasteista :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Bonjade: I understand Dutch quite a bit, but my writing skills are very poor ;-) Our living room is filled with these tiny Oranje hamsters. And dank je! :-)

@Annukka: tuo hamsteri ei ole virallinen Oranjen maskotti, vaan yksi kauppaketju niitä täällä jakaa ostosten yhteydessä :-) Meillä taas mies valittaa että pidän liikaa ääntä futista katsoessani :-P

Kristiina K kirjoitti...

Kauniita kuvia! Itse en ole ollenkaan jalkapallosta kiinnostunut, vaan jääkiekko on enemmän minun makuuni. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: Oi minä rakastan lätkää ja sitä on NIIN ikävä kun asustelee täällä Alankomaissa, sillä lätkä on täällä melkein täysin tuntematon käsite eikä sitä ikinä näytetä esim. TV:ssä. Ja kiitos! :-)

Sanna- Snow white dreams kirjoitti...

Vastavierailulla täällä ! Ihana blogi ja kauniit kuvat ! :)

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Sohvan irtopäällisellä saa kyllä koko olohuoneen ilmeen muutettua kerralla. Pitäisikin omaankin sohvaan hankkia/ tehdä tuollainen kesä päällinen.

Unknown kirjoitti...

Kauniit kuvat Katja <3 Irtopäälliset ovat kyllä ihan huiput. Pesin sohvan päällisemme tällä viikolla (taas) ja kyllä on taas puhdasta ja raikasta :)
Valoa kyllä kaivattais täälläkin, on niin sateista ja kylmää, että pian kaivan kynttilät esille ja sytytän tulet pönttöuuniin!
Kivaa alkavaa viikkoa <3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniilta ja valoisalta näyttää..:)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Sanna: Kiitos paljon :-)

@Mari: Meillä on noita valkoisia päällisiä kaksi, kun tuppaavat likaantumaan meillä niin nopeasti. Ei meillä lapsia ole sotkemassa, mutta siis tuo mies ;-)

@Pia: Meilläkin on ollut hieman pilvistä ja tuulista, mutta kyllä se aurinko aina välillä paistelee. Mies on jo ihan huolissaan kun kuulee näitä sääuutisia Suomesta, pelkää että samat ilmat jatkuvat meidän kesälomalla....

@Irmastiina: Kiitos. Tosin en tiedä pitäisikö hankkia uusi kamera vai kuvaaja kun näistä mun kuvista tuppaa aina tulemaan kellertävän vihertävän punertavan värisiä ;-)

Milli`s Little Home kirjoitti...

Minäkin tykkään maksimoida valon määrää valkoisilla verhoilla ja muilla jutuilla. Varsinkin pienessä asunnossa tuntuu, että tummat värit rupeaa ahdistamaan. Tosin nyt huomaan enemmän ja enemmän tykkäävän mustasta väristä. Koskaan ei tule mustia verhoja tai seiniä, mutta pieni ripaus tuota väriä tuo särmää.
Kivaa alkavaa viikkoa <3

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ellen: Minäkin olen lisännyt pieniä pläjäyksiä mustaa sinne tänne, mutta meille ei sitä kamalan paljoa voi laittaa kun meidän lattia on NIIN mahdottoman tumma. Mutta oikeassa olet, musta tuo hieman särmää :-)

Minttu kirjoitti...

Ihanalta ja valoisalta näyttää!
Lohduta sitä miestäsi ja kerro että täällä me muutkin pyykätään sohviamme kun meillä asuu myös rähmäkäpäliä! ;D
Peli-iloa sinne urheilupenkille!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Minttu: Yritän lohduttaa ;-) Juuri kannustin Belgian voittoon Venäjästä, mutta seuraavan matsin taidan jättää väliin. Täällä on NIIN ihana leuto kesäilta että ei millään viitsi istua neljän seinän sisällä vaan pakko istuskella tuolla pihalla :-)

Ansku kirjoitti...

Ihana valoisuus ja kauniit kuvat <3

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ansku: Vaalea sohvanpäällinen auttaa kyllä. Vielä kun saisi tosiaan nuo seinät maalattua, niin olisi vähemmän "tunkkaisen" näköistä :-)