sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Helteisiä vapaapäiviä

Täällä on kuulkaas herkuteltu helteisillä kesäpäivillä ja huomenna on vielä vapaata, joten toivotaan että upeat aurinkoiset kelit jatkuvat. Tänään oli aivan trooppiset tunnelmat; varjossa parhaimmillaan +27 astetta ja ilmankosteuskin huippulukemissa eilisillan sateiden jälkeen. Olemme grillanneet sekä eilen että tänään (ensimmäistä kertaa tänä vuonna) ja voi poijjaat että maistui hyvältä; grillauslistalla oli kalaa, kanaa ja perunoita. Mutta nyt siirryn roseeviinilasillisen kera tuonne pation puolelle nautiskelemaan tästä ihanasta loppuillasta. Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! :-)
Mainittakoon vielä että jostain syystä yrttimme voivat paksummin kuin koskaan; taitavat tykätä sopivasta sateen ja auringonpaisteen yhdistelmästä :-)

Aurinkoisin terveisin,
Katja

7 kommenttia:

Hyvä Mieli kirjoitti...

Lämpimiä tunnelmia;) Mukavaa kesää Sinulle!

kristiina kortelahti kirjoitti...

Täälläkin on nautittu lämmöstä, muttei sentään aivan trooppisesta sellaisesta. Yrtit ovat kyllä minulla paljon pienempiä kuin teillä. Mukavaa huomista vapaapäivää sinulle!

Puuhkapellon Pia kirjoitti...

Kylläpäs näyttää komialta teitin yrtit! Minun ovat aivan pikkiriikkisiä vielä...
Toivotaan oikein lämmintä ja aurinkoista vapaapäivää sinulle <3

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanan lämmintä...täällä ei tuollaisiin lukemiin viikonloppuna päästy, mutta ihan kivasti oli lämmintä täälläkin..:) Mukavaa alkanutta viikkoa!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Vuorottaiset sateet ja lämpimät auringonpaistekelit ovat herkkua kaikille kasveille. Meillä on täällä vähän sama meininki.

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Täälläkin oli viikonloppuna kuumat oltavat. Toisin se on tänään, kun lämpömittari näyttää +9 astetta. Tuntuu, ettei osaa pukeutuakaan, kun melkein viikon sai olla vähissä vaatteissa ;)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Tänään herättiin vielä ihanaan aurinkoiseen aamuun, mutta säätiedotus lupaili aivan kamalaa ilmaa tälle päivälle, jopa rakeita?!