sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Buddhan uudet kasvot

Meillä on suurin osa Madonna-patsaista siirtynyt tältä erää ullakolle säilöön, vaikka niistä edelleen tykkäänkin. Nyt kaivoin taas esiin aikoinaan Lontoon-vuosina ostamani Buddha-naamion, tosin sen erittäin tumma punertavanruskea ulkoasu ei oikein natsannut, joten päätin maalata sen harmaalla kalkkimaalilla (toivottavasti tätä ei lasketa pyhäinhäväistyksen piikkiin...). Tykkään muuten noista Jeanne d'Arc Living kalkkimaaleista; maalatusta pinnasta tulee hieman sileämpi kuin sen edellisen käyttämäni maalimerkin L'Authentiquen kanssa. Buddha roikkuu nyt taas tuolla ruokailuhuoneen seinällä :-)
Ja enhän minä voi tähän vuodenaikaan tehdä postausta ilman kuvia tuolta pihalta. Pelkkää vihreätä näissä kuvissa. Meillä ei sellaista mieletöntä kukkaloistoa näe kun kaikki perennat ja pensaat kukkivat hieman eri aikoihin, mutta riittää ainakin katseltavaa koko kesälle :-)
Meillä on aurinko jaksanut paistella koko viikon; tosin nyt viikonlopuksi viileni muutamalla asteella, mutta silti kesä hellii aivan ihanasti. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Toivotaan lämpöä ja auringonpaistetta sinne Suomeenkin :-)

Terkuin, Katja

12 kommenttia:

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Tulipas Budhasta hyvä, nuorennuskäsittelyn saanut :-)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Kiva tuli Budhasta, ja alkuperäisenäkin oli ihan OK.

Hyvää ja aurinkoista kesänjatkoa sinulle Katja.

Puuhkapellon Pia kirjoitti...

Liputan täysillä noitten JDL:n kalkkimaalien suhteen ja hieno tuli!
Teillä on kaunista, täällä hieman kelit vaihtelee... eilen mulla oli kevyttoppaa päällä ja tänään tarkeni jo hetken shortseissa!
Kivaa alkavaa Juhannusviikkoa Katja <3

Eeviregina kirjoitti...

Kyllä vihreän eri sävytkin ovat upeita!
Meillä on ollut vaihtelevaa säätä, vesisadetta,myrskyä, kylmää tuulta ja välillä aurinkoakin.
Toivotaan ihanaa juhannussäätä niin teille kuin meillekin!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Rouva Kivitikka, Kruunu Vuokko, Pia ja Eeviregina. En edes tajunnut että ensi viikolla on Juhannus! Täällä kun sitä ei tunneta. On minulla onneksi ensi viikon perjantai vapaa, joten voin hieman "leikkiä" Juhannusta :-)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Hieno Budha..:)

Häivähdyksiä Piia kirjoitti...

Budhasta tuli hieno!! Minulla myös Madonna ja ikoni yliannostus ja kirpputorille lähsi monta aarretta. Parhaat toki säästin :)

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Hei kuules, oletkos sää koskaan maalannut Annie Sloanin chalk painteillä? Kun ne on ainuita mitä täältä saa ja kiinnostaisi kokeilla mutta kaikki vaan hehkuttaa nuita jdl maaleja...raaskimiskynnys on vaan korkea kun postarit on isommat kuin 1l maalipönttö.. =(

Elsa kirjoitti...

Huomattava kasvojen parannus! Näyttää niin trendikkäältä betonilta.

Minttu kirjoitti...

Hieno kasvojen kohotus!
Ja tuo teidän puutarha on kyllä niin ihana keidas!
Kivaa alkanutta viikkoa!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Tykkään Buddhan molemmista versioista. Täällä satoi just äsken räntää...

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kauniit kommenteistanne! Ihan järkkyä nuo räntäuutiset... miehen silmät levisivät lautasen kokoisiksi kun kerroin uutiset hänelle :-)

Ja Marin kysymykseen vastasinkin jo Pitsi ja Pipari -blogisa :-)