tiistai 24. kesäkuuta 2014

Patiokuvia

Rättiväsynyt toivottelee kaikille hyvää tiistai-iltaa muutaman patiokuvan kera. Eipä tässä nyt kukkaloistolla voi kehuskella, mutta kyllä tuolta muutama kesäkukka löytyy, kuin myös yksi kukkiva hortensia, eivät vain mahtuneet kuviin :-D Ja pakko jälleen todeta että pitäisi vihdoinkin opetella tuo kameran käyttö, kenties sitten saisin myös kuvien värit kohdalleen? Mies välillä yrittää opettaa, mutta tauno mikä tauno vaikka voissa paistaisi (minä siis, ei mies). Kaikella rakkaudella kaikkia Taunoja kohtaan.

Rättiväsynyt olen tuon KUORSAAVAN mieheni vuoksi joka piti minua hereillä viime yönä (onneksi ei korise joka yö). Kollega antoi vinkin että kuorsaajalle voi laittaa rintsikat väärinpäin päälle (kupit selän puolelle) ja sitten tennispallot kuppeihin, niin eipä voi enää kääntyä selälleen kuorsaamaan. Muuten hyvä, mutta minun miehelläni on harvinainen taito kuorsata ihan joka asennossa, kun sille päälle sattuu, jopa vatsallaan. Mutta pitäisi varmaan laittaa ko. vinkki Niksi-Pirkkaan, jos joku muu saisi siitä apua?! ;-)







Sitten on taas aika toivotella hyvää viikon jatkoa! Toivottavasti ilmat ovat jo lämpenemässä siellä Suomessa (meitä alkaa jo pikkuhiljaa hirvittämään että pitääkö meidän pakata kesälomalle toppatakit mukaan). Ja isot kiitokset kommenteistanne edelliseen postaukseen :-)

Terkuin, Katja

20 kommenttia:

Kruunuvuokko kirjoitti...

Todella kaunista, siistiä ja viihtyisää on pihallasi. Nuo puksipuut näyttävät tosi upeilta, niin korissa, kuin tuossa seinustallakin.

Nino kirjoitti...

Kuvasi ovat tosi kauniita,ihailen niitä aina kovasti. Itselläni on haaveissa järkkäri ja sen käytön pettelu, en sitten tiedä miten uppoaa tämän taunon kaaliin ;) Meillä on myös yksi kuorsaava yksilö ja häneen on asennettu myös tämä jokaisessa asennossa rohiseva päivitys. Rohina on valitettavasti kanssamme joka yö, joten usein joudunkin passittamaan hänet työhuoneen pedille. Ps. Rakastuin noihin puksipuihin!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Kruunu Vuokko: Kyllä tuolta puutarhan perältä löytyy sellainen kaatopaikan tapainen, eli kaikki ei ole niin siistiä kuin näyttää ;-)) Ja noita puksipuita tulee koko ajan hankittua lisää ja lisää...

@Nino: Minulla on sellainen pieni järjestelmäkamera, mutta toistaiseksi olen opetellut vain alkeet sen käytössä kun ei aivokapasiteetti tahdo riittää muuhun :-) Ja tennispallot rintsikoissa niksi ei sitten toimi teilläkään :-)

Nino kirjoitti...

Minäkin ajattelin, ensin pyytää appiukon järkkäriä lainaan ja katsoa tuleeko sen kanssa toimeen. Ei toimi rintsikat ei...paitsi saattaisivat tuoda hymyn huulille vaikka rohina kuinka ärsyttäisi :)

Kukkaiselämää kirjoitti...

Kaunis patio. Minä sitten tykkään noista puksipuista!

Unknown kirjoitti...

Upean näköistä Katja ja erityisesti tykkään noista laatikoista seinällä, jossa on nuo ihanat kesäkukat <3
Jonkun uuden amerikkalaisen ennusteen mukaan Suomessakin lämpenee parin viikon kuluessa ja sitten lämpöä pitäisi riittää syys-lokakuulle :)

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Näyttää niin hyvälle <3 Toisinaan on tylsää, kun on iso piha, menee kamalasti aikaa ja rahaa, ennenkuin pääsee edes joltain osin tuollaiseen ihanan tiiviiseen ja kotoisaan tunnelmaan... pikkupihan etuja!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniita ovat kuvasi...tykkään! Hieno niksi nuo rintaliivita..:DD

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kaunis patio!
Ei meilläkään toimisi tuo rintsikka-niksi, kuorsaus kun osataan joka asennossa. Pitäisi varmaan nukkua istualtaan...ja sittenkin varmaan kuorsattaisiin ;)

Annukka kirjoitti...

Ei taida tennispallot toimia muuten kuin kuorsaajan suussa :D
Kokemusta on.

Ja sun kuvia katselee ilokseen.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvänen aika kun on kaunista <3

-ä-

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

I-H-A-N-A!!!!!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Pitänee unohtaa rintsikkaniksin kokeilut ja siis tunkea ne tennispallot kuorsaajan suuhun. Tai sitten kopauttaa sillä tennismailalla ;-) no onneksi oli viime yönä hissukseen :-)

Teija Hakula kirjoitti...

Hih! Hauska tuo rintsikkaniksi, pitäisi kokeilla moista minunkin miehelle, joka ajoittain kuorsaa kuin karhu :-)

Löysin tänään sattumalta tänne ihanaan blogiisi, tulin ja jäin! Jos sinua kiinnostaa elämä Turun saaristossa, tervetuloa kurkkaamaan blogiani!

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Kiitos päivän huumoripläjäyksestä, mä hekotan täällä vieläkin!!! =D

SariW kirjoitti...

Vau, miten kaunista! Aita on aivan upean värinen... ja tuo ihana pikkukivipinta ja viehättävät puksipuut. Upeat kuvat : )

Eeviregina kirjoitti...

Kaunista! Ei aina tarvi olla kukkivia kukkia, monen sävyiset vihreät kasvitkin ovat upeita vaaleaa seinämää vasten.
Kivaa viikonloppua ja jaksamista ennen kuin loma alkaa!

Emilie's daughter kirjoitti...

Dear Katja, nice to meet you! You are right the recipe is Finnish. I have it from a friend who is Finnish and married to a Swiss here in Berne and she always made it! I think you have a wonderful blog with lovely pictures! Christa

Sari Riekkola kirjoitti...

Kerrassaan ihana tuo sinun patio, ihania vihreitä kasvia siellä ja niin viihtyisää!
Toivotaan, että pian lämpenee, täälläkin kesäkukat kituvat, kun kaipailevat niin aurinkoa ja lämpöä.
Ihanaa viikonlopun jatkoa<3

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos teille! Ja vaikka tykkään kukkaloistosta, niin tykkään myös vihreästä tuolla puutarhan & pation puolella. Mitä enemmän ja runsaammin kasveja, sen parempi. Patio on vielä aikas tyhjä, mutta kyllä ne kasvit siitä vielä kasvavat :-)