maanantai 9. kesäkuuta 2014

Hikiset tunnelmat

No jos oli eilen Alankomaissa kuumaa ja kosteaa, niin tänään pistettiin vielä paremmaksi. On ollut NIIN kostean kuuman hikistä että oksat pois. Ei tarvitse muuta kuin kulmakarvoja hieman kohottaa niin jo alkaa puhkunta ja puuskutus; minä nyt kestän tällaisia helteitä muutenkin niin heikosti. Olemme istuskelleet tuolla puutarhan puolella niin varjossa kuin mahdollista ja yrittäneet pitää nestetasapainoa juomalla litratolkulla vettä ja mehua. Jotain kamalaa myrskyäkin lupailtiin tälle päivälle, jättirakeiden saattelemana, mutta toistaiseksi myrskyt ovat pysyneet poissa ainakin meidän kulmilta...







Pidempi viikonloppu meni taas aivan liian nopeasti ja huomenna arki kutsuu. Ei sitten yhtään iskisi istua toimistossa yli 8 tuntia tällaisina kesäpäivinä, mutta jotenkin se leipä on ansaittava. Oikein hyvää ja aurinkoista viikon jatkoa teille kaikille! :-)

Hikisin terveisin, Katja

19 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

No tuolla kelpaa istua ja vilvoitella...ihana kesäpaikka <3

Katja - Bag End kirjoitti...

@Ansku: Ei tänään varjossakaan saanut oikein kunnon vilvoitusta, mutta piti vain yrittää istua mahdollisimman liikahtamatta ;-))

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Kyllä on teillä niin kaunis ja tunnelmallinen vilvoittelu paikka! Täälläkin ollut tänään tosi lämmin päivä, mutta illan ukkonen ja vesisade raiaksti kummasti ilmaa.
Ihanaa kesää!

Eeviregina kirjoitti...

Voi nauti noista helteistä, täällä on taas vuorostaan paleltu.
Oli pakko kaivaa kalsarit päälle, niin kylmää ja sateista oli tänään, ja ennustetta katoin juhannusviikolle... Luvattiin joku päivä +6 C!!!
Mihin se meidän kesä ja lämpö katosi?
Nautitaan siis jokaisesta kuivasta ja aurinkoisesta päivästä!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Pia: Pieni sade & ukkonen voisi raikastaa ilmaa täälläkin

@Eeviregina: Kyllä mä nautin vaikka vähän valitankin. Kunhan öisin saa vain kuumalta nukuttua, varsinkin kun seuraavana päivänä pitää mennä töihin :-) En minä kyllä kuuden asteen lämpötiloja kaipaa. Toivottavasti ennusteista huolimatta säät tulevat olemaan paremmat :-)

Kukkaiselämää kirjoitti...

Minun puolestani kesällä saa olla vaikka millainen helle. (No, yöllä voisi kasveille sadella.) Inhoan sitä pimeää, märkää ja loppumatonta kylmyyttä, josta saamme "nauttia" puolet vuodesta.

Annukka kirjoitti...

Mikähän siinä on, ettei oikein koskaan voi olla sellaista mukavaa välimallin lämmintä ja aurinkoista keliä, vaan aina se joko - tai :). Ensin hikinen kasvihuoneilmasto ja sen jälkeen hirmumyrsky päälle. Plääh. Pelkään ukkosia ja tuntuu, että aina jos täällä on hetkenkin poikkeuksellisen lämmintä, niin jo taas leijuu ukkospilvet heti perään ilmassa.

Nino kirjoitti...

Oi mikä ihana keidas!

Unknown kirjoitti...

IHANAT kuvat Katja ja ihana tuo teidän puutarha!
Koita kestää....pian teilläkin on varmaan loma!

Minna, Meidän Harmoniaa kirjoitti...

Niin ihana tuo teidän puutarha <3

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Lämpö on ihanaa, mutta kohtuus kaikessa....liian kuumassa ei jaksa mitään tehdä. No täällä ei sitä vaara ole, että liian kuumaksi lämpenisi...loppuviikosta luvassa koko maahan viileää ja lapissa, jopa räntää...:)

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Jääpaloja vaan pakkaseen valmistumaan ja viileitä ajatuksia! Kyllä kauniit ajatukset vievät tunnelman viileämmille vesille noin eteerisen ihastuttavassa lepopaikassa.

Kristiina K kirjoitti...

Ihania mehutuokioita siellä vietetään ja astiat ovat sen mukaiset, tosi hienot. Liika kuumuus ei ole minunkaan mieleeni, mutta lämpöä ja aurinkoa sopivasti ja välillä virkistävä sade!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitokset kommenteistanne! Viime yönä satoi ja hieman ukkostikin, joten nyt on aivan ihana paljon raikkaampi ilma :-) Ja aurinkokin jaksaa edelleen paistella. NYT on just sopiva :-)

Intianminttu kirjoitti...

Oho, nyt on yhdessä jos toisessa blogissa bloggerin suodadin pettänyt, kun on noita anonyymien roskaposteja päässyt läpi...

Mutta asiaan: ihanan kesäisiä kuvia, joista kuuma, väreilevä ilma on hyvin aistittavissa. Kivaa viikkoa, itsekin tässä jo kovasti lomaa odottelen...

Katja - Bag End kirjoitti...

@Intianminttu: Juu tänään on spam-filtteri hieman reistaillut. Juuri poistamani kommentti oli kyllä spam-kansiossa, mutta silti näkyi täällä. Mutta juu, kesäloma siintää mielessä... Ihanaa päästä taas Suomeen, vaikka kyllä omallakin pihalla on ihan mukava istuskella ja viettää aikaa :-)

Lovviisa kirjoitti...

Ompas vehmasta ja kaunis pihavarjo...Täällä helteet taas karkasivat ja pohojoseen luvattiin ihan räntää, joten parempia aikoja ootellessa ihhailen kuviasi :)

Minttu kirjoitti...

Vieläkö teillä siellä helteet jatkuu?
Täällä on niin koleaa ja kun katsoo säätiedotteita niin eipä juhannuksena tarvitse hikoilla. Toppavaatteet on vissiin kaivettava esille, ;D
Ihana paikka huilailuun ja helteen viettoon teillä!
Kivaa viikoloppua!

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Teidän piha on kyllä niin kaunis!!! ♥ ♥ Tuo on aivan unelmapaikka kirjan lukemiseen.