sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Usvainen viikko

Heissan! Ajattelin vain ilmoitella että hengissä ollaan :-) Tämä viikko on mennyt hieman usvassa. Ensinnäkin olen jostain syystä nukkunut todella huonosti ja sen päälle töissä on ollut kiirettä (olisi vappuvapaille ollut käyttöä, mutta kun ei täällä vappua tunneta), joten iltaisin olen ollut täysin kuitti aivokäyrän näyttäessä melko suoraa viivaa. Ja kuinkas ollakaan, ihana blogilandia on taas jäänyt paitsioon. Pinterestissä olen hieman pyörinyt, se kun on just sellaista sopivan aivotonta hommaa jota voi tehdä puoliunessa & aivot jäässä :-) Iltaisin olemme mieheni kanssa istuneet sohvaperunoina silmät soikeina Netflixiä tuijotellen, mies kun on myös ollut aika väsy, ja hommat tietty seisoo. Voitte vain kuvitella millaisessa kaaoksessa kotimme on juuri tällä hetkellä, villakoirien ja vaatepinojen pyöriessä nurkissa... Pitää vain toivoa ettei tule yllätysvieraita ;-)


Tuli taas ostettua patiolle lisää tuota puksipuuta; meillä kun sitä ei vielä mukamas ollut tarpeeksi. Tätä tahtia joudumme pian raivaamaan tiemme valtavan puksipuuviidakon läpi. Nuo meidän terrakottaruukutkin kaipaisivat pesua/puhdistusta, mutta kun ei jaksa niin ei jaksa, joten suonette anteeksi ruukkujen vihreät möhnät :-)





Ja lopuksi kuva meidän piskuisesta karviaispensaasta, jonka hankimme viime vuonna. Odotan aivan into piukeena noita karviaisia, ne kun ovat suurta herkkuani. En olisi uskonut että pensas alkaisi jo ensimmäisenä vuotena tuottamaan satoa! Jee! :-)

Viikonloppu meni aivan liian nopeasti ja kamala väsy on vieläkin, mutta eiköhän tuosta ensi viikosta selvitä. Perjantaina on onneksi vapaapäivä. Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille ja isosti kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen!

Terkuin, Katja

14 kommenttia:

Päivi Peltotien päästä kirjoitti...

Heippa Katja pitkästä aikaa! Sympatioita sulle, sillä tuo huonosti nukkuminen on ikävää. Eipä siinä sitten paljon muuta jaksa tehdä pakollisten hommien lisäksi. Onneksi pinterestissä näpyttely on tosiaan helppoa puuhaa väsyneenäkin ; ) Minä teen sitä usein kännykällä jos uni ei satu tulemaan.
Kauniita kuvia taas sulla! Ja tuo puksipuu ruukkuineen on ihana! On varmaan mahtavaa, kun puutarha kukoistaa vihreänä jo tässä vaiheessa kevättä : )
Aurinkoista viikon alkua teille ja kauniita unia!

Kristiina K kirjoitti...

Ihania kuvia ainakin olet laittanut, vaikka sitten silmät puoliummessa. Minäkin jo epäilin olevan täyden kuun aika, kun olen myös nukkunut tosi huonosti jo useamman yön, mutta ei siellä mitään täyttä kuuta ollut. Parempien unien toivossa mukavaa alkavaa viikkoa!

Eeviregina kirjoitti...

Mulla on hirmuinen kiire töiden kanssa ja olen huomannut että muutamana yönä "ressi" on valvottanut jonkin aikaa.
Yleensä nukun kuin tukki heti kun pääni tyynyyn painan!
Meillä oli tänään tosi kylmää, räntä- ja lumisadetta. Ei kiitos enää! Saisi sitä lämpöä jo tulla!

Aino-Kaisa Lonka kirjoitti...

Ihanan vehreätä siellä on jo! ja voi nam, karviaiset on niin herkkuja! :)

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Reillä on kevät jo ihanan pitkällä, melkein kesän puolella :) Täällä on tullut räntää ja rakeita ja pakkasta ollut kunnolla monena yönä.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Saahan se koti välillä olla kaaoksessakin...ei aina tarvitse jaksaa..:)
Ihanaa, teillä jo pensaassa marjoja..:)

Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniita kuvia ja nuo puksipuut on niin ihanan vihreitä!
Täytyy kyllä sanoa, että työpäivän jälkeen on ihan tööt. Juuri jaksaa lukea blogeja, muttei millään jaksa kommentoida kun ajatus ei raksuta ja jos yrittää kirjoittaa, niin voi sitä kirjoitusvirheiden määrää...
Olen suosiolla jättänyt postausten teon vapaapäiville.
Kivaa viikkoa sinulle :)

SariW kirjoitti...

Super ihania nuo puksipuut : )
Teillä näköjään on jo kesä pitkällä, kun noissa karviaisissakin on jo noin isot marjat. Kauniit kuvat!
Tsemppiä teille.... kyllä se väsymys kohta hellittää : )

Kukkaiselämää kirjoitti...

Puksipuut ovat upeita. Rakastuin niihin ja säleikköpuihin. Yövyimme ja pyöräilimme Lissessä viime to-pe. Päätin, että jostain tai jotenkin meille tulee noita säleikköpuita!

Tiina kirjoitti...

Hienot kuvat :)

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Puksit ovat niin symppiksiä. Minä varmasti myös hamstraisin niitä jos olosuhteet niiden kasvattamiselle olisivat otolliset. Teillä on ihana puutarha <3

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Mikä tuo netflix on?

Minttu kirjoitti...

Ihania kuvia ja nuo puksipuut!
Kestääkö ne talvea vai pitääkö ne viedä suojaan?

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuhannet kiitokset kommenteistanne! Toinen usvainen viikko takana. Töissä onneksi ollut rauhallisempaa, mutta yöunet vielä olleet hieman katkonaisia. Onneksi nyt viikonloppuna sai hieman univelkoja lyhennettyä :-)

@ Mari: Netflix on netissä ohjelmia välittävä " on demand" palvelu. Voit katsoa leffoja ja sarjoja milloin haluat, heidän tarjonnastaan siis, digi-tv:n kautta. Näppärää.

@Minttu: Suomessa puksipuu ei ikävä kyllä selviä, mutta täällä Alankomaissa se on ikivihreä eivätkä tarvitse suojaa sillä talvet täällä eivät ole liian kylmiä :-)