sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Viikonlopun juttuja

Viikonloppu tuli ja meni taas NIIN nopeasti. Eilen kävimme hamstraamassa kasan perennoja ja pensaita puutarhakeskuksesta ja mies on heilunut lapion varressa niitä istutellen (ja minä siinä "työnjohtajan" roolissa). Tuntuu että juuri tällä hetkellä emme saa mitään aikaiseksi sisätiloissa, vaan kaikki vapaa-aika menee tuolla puutarhan puolella. Tänään oli muuten uutisissa että Alankomaiden kevät on noin kuukauden edempänä kuin viime vuonna samaan aikaan ja pakko myöntää että ulkona näyttää jo ihan kesäiseltä.

Raijasin ullakolta tuon pienen Ikean klaffipöydän pation puolelle. Jos menee pilalle vesisateissa niin eipä ole paljon väliä kun ei tuo aikoinaan maksanut kuin n. 10 euroa. Tuohon pöydän viereen pitäisi vielä hankkia joku kiva valkoinen puutarhatuoli... Näidenkin kuvien jälkeen on taas muutosta tapahtunut; kuten sanottu, kaikki aika menee tuolla ulkona huseeratessa enkä ehdi ottaa (ja näyttää) kuvia samaan tahtiin :-)


Ruokailuhuoneen tuolitkin saivat uuden hieman freesimmän maalipinnan pääsiäisen tiennoilla. Pian meillä on tuota kalkkimaalia JOKA paikassa, mutta olen niin mahdottoman tykästynyt siihen; ostin myös pienet purkit vaaleanharmaata ja tummanharmaata kalkkimaalia ja kuljen nyt ympäri taloa etsien jotain maalattavaa :-) Mutta tässä kaikki tällä kertaa. Oikein hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! :-)

Terkuin, Katja

15 kommenttia:

Eeviregina kirjoitti...

Niinpä ne vapaa-ajat on täälläkin kuluneet pihahommissa koko viikonlopun ajan.
Aurinko on paistanut, vaikka ei meillä varmaankaan ole niin lämmintä kuin teillä.
Touhukasta loppukuuta teille!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Eeviregina: Just tällä hetkellä toivoo että sitä vapaa-aikaa olisi hiukka enemmän... No, onhan tässä vielä lomapäiviä jäljellä, tosin ei ensi viikolla. Seuraavaa viikonloppua odotellessa :-)

Intianminttu kirjoitti...

Kivat kelit siellä! Ihan aurinkoista oli nyt viikonloppuna täälläkin, hyvä niin, sillä tämän jälkeen on taas luvassa kylmempiä ja sateisia kelejä. Vapuksikin luvattu tylsempää kevätkeliä :( Mukavaa uutta viikkoa, jolloin koittaa toukokuu!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas siellä mukavat puuhat. Täällä kova siitepölykausi ja se meinaa hidastaa omia pihapuuhia, onneksi lääkitys on kohdillaan ;)

Susanne kirjoitti...

Kaunista on teidän puutarhassa! Ihanan vehreää ja kauniita yksityiskohtia!<3
Täälläkin on ollut nyt aurinkoisia päiviä, tosin sääennuste lupaa jatkossa huonompaa keliä.

PPDecoran Pia kirjoitti...

Upeat kuvat Katja ja teillä on todellakin jo ihan kesäistä :)
Itsekin olen aivan ihastuksissani tuosta kalkkimaalista, minulla on sitä myynnissä ja olenkin testaillut sitä vähän sinne sun tänne ja pinnasta tulee niin upea!
Mukavaa ja aurinkoista viikkoa <3

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

ulkona ne päivät pakkaa täälläkin menevän...on ollut ihanat ilmat, mutta Wapuksi on luvattu kylmempää...tietysti. Niinhän se aina menee, että Wappuna saa paleltua..:))

SariW kirjoitti...

Teillä on kyllä ihanan kesäisen näköistä... kesäisine kukkineen :)
Meillä ei ole satanut aikoihin, joten pintamaa on tosi kuivaa ja kylvöksiä saa kastella vähän väliä. Tulevat sateet ei siis minua haittaa, päinvatoin ; )
Kauniin yksinkertainen tuo pieni vaalea pöytä.

Susanna/Huvikumpu Living kirjoitti...

Voi että tuo kalkkimaali onkin ihanaa :) Blogini on muuten nykyään uudessa osoitteessa, tervetuloa http://huvikumpuliving.casablogit.fi/

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Onpa jo vihreää ja kesäistä! Kauniin rehevältä näyttää, meillä vasta silmut puhkeamassa

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Ihana puutarha teillä, tuolla viihtyisin!
Vapputerkut täältä rannikolta, lämpöä oli , mutta nyt kylmää ja koleaa, niinkun Vappuna kai kuulukin olla :)

Frida - Koti kaupungin laidalla kirjoitti...

Voi, miten ihania keväisiä kuvia... meillä satoi täällä Espoossa tänään räntää ja rakeita - haluaa kesän!!!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on taas aika kylmää, yöllä jopa pakkasta. Multa paleltui kolme murattia kun en nostanut niitä sisälle..
Kiva tuo pöytä ulkona, oikein nätisti sopii tuonne <3

-ä-

Minttu kirjoitti...

Niin kauniin vihreätä teillä siellä. Täällä istutaan pipo päässä räntä- ja ukkoskuuroissa, ;D
Kivaa alkanutta toukokuuta, <3

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Minnuu naurattaa täällä...taas on se aika vuodesta kun Katja siirtyy pihalle.. =) näin ne vuodet vierii..teillä on kyllä mahtava piha, nautin niin kuvistasi! Miten tuon kalkkimaalin "jälki" eroaa tavallisesta maalista?