sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Seitinohuet pääsiäistunnelmat

Hei taasen! Minä näytän näinä päivinä postailevan aika verkkaiseen tahtiin, mutta nuo työkiireet vievät oman veronsa. Tämä mennyt viikko oli tosi kiireinen ja tahti huipentui perjantaina. Pääsin minä kotiin klo 19 mennessä, joten huonomminkin olisi voinut mennä. Sitten ruokaa nassuun ja taisin simahtaa sohvalle jo heti klo 21 jälkeen. Se siitä perjantai-illan huumasta :-)

Lauantaina sain sitten (väsyneen hourailevan) kuningasajatuksen mennä Haarlemiin shoppailemaan; joka osoittautui melko huonoksi ideaksi niin kiireisen työviikon jälkeen. Jo vaivaisen parin tunnin shoppailun jälkeen minusta oli imetty kaikki mehut enkä voinut muuta kuin raahautua puolikuolleena takaisin kotiin, mutta ainakaan en raahautunut kotiin tyhjin käsin (mukaan tarttui kengät, pari puseroa ja hametta ym saalista). Minulla on nyt tulevana pääsiäisviikonloppuna 5 päivän vapaat ja voi poijjaat että minä odotan sitä kuin kuuta nousevaa :-) Tämä nainen kaipaa hieman laatulepoa :-)

Kuvissa hieman kevättunnelmia tuolta ruokailuhuoneen puolelta; pääsiäinen hiipii nurkkiin pikkuhiljaa. Minä edelleen fanitan noita valkoisia pellavaverhoja :-) Munatehdaskin on tehnyt tulosta, mutta siitä enemmän seuraavalla kerralla; tässä postauksessa on vielä vanhoja, edellisen vuoden munia.


Valkoinen helmililja ♥

Ranskalainen pelargonia

Edellisen vuoden muna; tuoreita esittelen heti kun ennätän

Aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille! Me vietimme tänään useamman tunnin tuolla puutarhan puolella ihanassa auringonpaisteessa touhuten, mutta minä tollo en tajunnut laittaa aurinkorasvaa kasvoihini, joten täällä ollaan nyt melko hummerinpunaisin poskin :-)

Terkuin, Katja

14 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Voi, miten suloinen tuo viime vuoden pääsiäismuna<3 Täällä ei sentään vielä iho pääse palamaan, vaikka aurinkoista onkin ollut:)
Mukavaa alkavaa viikkoa♥

Katja - Bag End kirjoitti...

@SisustEllen: Simppeli muna; silkkipaperia, seinämaalia ja pellavalankaa. Minun rähmätassuillani ei paljon monimutkaisempaa pystytä tekemään ;-) Meillä on tosiaan auringonpaistetta riittänyt tänä keväänä. Pitäisi ne rasvat aina muistaa...

Ansku kirjoitti...

Voi miten ihanan keväiset kuvat ja minustakin tuo muna oli valtavan kaunis, kerrassaan suloinen. Mukavia vapaita sinulle!

Katja - Bag End kirjoitti...

@ Ansku: Kiitos! Kolme päivää töitä ja sitten viisi päivää huilia :-)

Hyvä Mieli kirjoitti...

Ihania kuvia!! Keväisen valoisaa tunnelmaa;)

Intianminttu kirjoitti...

Täällä ne punaiset posket tuli hankittua järkyttävän kylmästä tuulenviimasta lauantaina mökillä...hrrrr! Kunpä pääsiäisenä jo olisi lämpimämpää. Kiva nähdä, millaisia munia tällä kertaa olet tehnyt...oma munatehdas on ollut hiljainen. Mahtaiskohan sitä jaksaa joku päivä töiden jälkeen vielä munia alkaa väsätä?

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Tiedätkö mitä? Täällä hihkutaan myös onnesta tulevan 5 lomapäivän ansioista! Oh, tää mamma on niiiiin sen tarpeessa :)

Kuulostaa superkesäiselle teidän puutarhatouhut! Täällä vielä puhaltaa viima sekä sataa vettä :(

PPDecoran Pia kirjoitti...

Ihania kuvia Katja ja voi miten kaunis viimevuotinen muna ja kukkaset <3
Pääsiäislomaa täälläkin odotellaan, saan ruhtinaalliset 4 päivää olla kotosalla perheen kanssa ja luultavasti siinä ehtii puuhastella vähän pihallakin (sikäli kun viimeiset lumet sulaisivat pois).
Mukavaa viikkoa Katja <3

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Aivan ihanat kuvat taas!
Kevätaurinko on todella petollista..:)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Aivan ihana tuo valkoinen pelargoniasi. Hieno muna myös.
Hyvää pääsiäisen alusaikaa ja voimaannuttavia vapaapäiviä.

Eeviregina kirjoitti...

Ihania kukkia, varsinkin tuo valkoinen helmililja!
Muistin että minullakin on tuo samainen maljakko, minnekähän olen sen piilottanut?
Ihanaa, jos pääsee pääsiäisen aikana pihahommiin. Aurinkoiselta näyttää! Oikein rentouttavaa pääsiäislomaa sinulle!

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Kauniin pääsiäistunnelman olet luonut Katja!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Minä päätin ottaa yhden extrapäivän lomaa, joten ruhtinaallinen 6 päivän breikki alkoi tänään! Jee! :-) Toivottavasti ilmat hieman lämpenevät pääsiäiseksi; aurinko on kyllä paistellut, mutta muuten on ollut melko koleata... Bbrrrr

Anonyymi kirjoitti...

On teillä vaan ihana koti <3
Oikein hyvää lomaa <3

-ä-