sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kevättä rinnassa

Oho, viikko vierähti taas niin nopeaan etten ehtinyt laisinkaan bloggailemaan. Töissä on ollut niin kiirus kaikenmaailman vuoden- ja kvartaalinlopun juttujen kanssa ettei energiaa ole enää riittänyt oikein muuhun. Ensi viikolla sama tahti jatkuu, mutta sitten pitäisi hetkeksi rauhoittua. Toivotaan näin :-)

Tänään on ollut harvinaisen kylmä ilma, aamulla oli melkein pakkasta, mutta kukkakaupat on jo täynnä keväisiä sipulikukkia (hyvä kun mitään muuta on edes saatavilla) joten pakostakin iskee hieman kevättä rintaan :-) Pääsiäinen on vielä kuukausien päässä, mutta näissä minun kuvissani on jo melkein pääsiäistunnelmat; syytän noita narsisseja ja risukasaa niiden ympärillä.


Maalaus- ja tuunaushommat ovat olleet joululoman jälkeen jäissä, mutta tietyissä käytännönasioissa ollaan harpattu eteenpäin. Lauantaina meille saapui uusi astianpesukone, pyykinpesukone/ kuivausrumpu ja mies sai vihdoinkin sen mistä on jo kauan aikaa haaveillut (ja naputtanut), eli pari kokoa suuremman TV:n ja vielä digi-sellaisen. Minä olen tähän asti laittanut hanttiin kun en halua TV:n hallitsevan koko olohuonetta (ja kanavia meillä oli mielestäni jo ihan tarpeeksi), mutta pakko tunnustaa että eilen illalla leffaa katsellessa minäkin lämpenin uudelle TV:lle :-) Nyt aivot höyryssä lueskellaan kaikenmaailman manuaaleja ja opetellaan käyttämään näitä uusia härveleitä. Kauniita ne eivät siis ole, mutta elämää helpottavia.


Isännän valtaistuin





Mutta nyt on taas aika toivotella hyvää alkavaa viikkoa! Meilläkin on kuulema ilmat kylmenemässä; katsotaan saammeko ensi viikolla ihan luntakin?!
Terkuin, Katja

22 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Hauskaa:) Teille uusi tv ja meille uudet musalaitteet!Täytyy meidän rakkaillekkin antaa myöten, onneksi nykyisissä teknisissä laitteissä on valinnan varaa, siis ulkonäköseikkoja ajatellen. On muuten houkuttelevan näköisiä nuo sipulikukka-kuvat♥Itse sain keltaisen esikon eräältä vieraalta tuliaisena ja sekin tuo kevään tuntua kotiin! Mukavaa tulevaa viikkoa!

Tiippana kirjoitti...

Minäkin kävin kukkakaupasssa, kun mieli tekisi jotain kukkasta kotiin. Yllätyin, että narsisseja ja helmililjoja olisi jo tarjolla. Mutta yritän vielä malttaa mieleni.. :) Kevät kyllä kovasti jo mielessä, vaikka nyt vasta saatiin tännekin pakkasta ja vähän lunta. Mukavaa tulevaa viikkoa! :)

Kristiina K kirjoitti...

No teille onkin sitten hankittu monta ihanaa juttua samalla kertaa. Itse inhoan kaikenlaisten käyttöohjeiden lukemista. Siksi kai en ole vielä oppinut kameraanikaan kovin hyvin käyttämään ja laiskana nappaan kuvat blogiinikin melkein aina kännykällä.

Frida - Visualaddict kirjoitti...

No niissä laitteissa riittääkin opettelemista :))

Kauniita kuvia. Ihana keväinen fiilis!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Jaana: Onhan sitä jonkin verran valinnan varaa ja osa tekniikasta on piilotettuna kaapin sisään. Tuota TV:tä ei tosin valitettavasti saa piilotettua, ainakaan meillä. Mutta mies on nyt onnellinen ;-)

@Tiippana: Minäkin yritin malttaa mieleni, mutta jotain kukkaa oli pakko saada ja kun neljännessäkään kukkakaupassa ei ollut muuta tarjolla kuin näitä sipuleita niin oli pakko antaa periksi :-)

@Krisse: Meillä varsinkin mies inhoaa käyttöohjeiden lukemista ja jättää yleensä ne hommat minulle :-D Kameraa en tosin ole minäkään vielä kunnolla opetellut...

@Frida: Riittää juu. Tekniikkaa kun on hiukka enemmän kuin meidän vanhoissa masiinoissa. Eiköhän se tästä :-)

Ansku kirjoitti...

Tekniset vempaimet on kyllä niin kolkkoja ja rumia. Onneksi kotiin voi hankkia niin paljon kaikkea kaunista, ettei niitä arjen pelastajia niin huomaa. Sipulikukat on yksi niistä pelastuksista <3

Eeviregina kirjoitti...

Onpa tosiaan niin keväinen ruukku! Täällä en ole noita vielä nähnyt, mutta esikoita kylläkin.
Meillä oli tv yli kymmenen vuotta vintin parvella ja joskus pikku-tv keittiössä, mutta viime kesänä ostimme uuden ja nyt sen paikka on olohuoneessa. Oli aika antaa periksi...
Meillä on valkoinen lumipeite ja -12C, joten ihan talvinen tunnelma. Toivotaan teillekin ensi viikoksi!

Mari kirjoitti...

Esikoita täälläkin jo on mutta narsisseja en ole nähnyt vielä! Teillä on nyt monta uutta manuaalia opeteltavana... :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kevät on rinnassa täälläkin...vaikka lumi vasta tuli, mutta kun on NIIN kaunis auringon paiste...:)

Unknown kirjoitti...

Aurinko paistaa tänään täällä ihanasti, tekisi mieli karata työhuonnen ikkunasta ulos.:) Aika nopeasti ne kevään ekat sipulikukat kauppoihin tulevat ja nykyään tuntuu, ettei kerkiä joulua ulos saamaan , kun jo pitää kiirehtiä ostamaan narsisseja.
Aurinkoista viikkoa sinulle Katja.

Milli`s Little Home kirjoitti...

Täällä on reilusti pakkasta ja lunta. Vaihteeksi tuntuu ihan kivalta;)
Minä olen opetellut lukemaan käyttöohjeita, ettei aina tarvisi menettää hermoja;)

Tiina kirjoitti...

Heh! Samoilla ollaan sitten menty. olisko ihan molemmissa. (?) ;) Hih!
Ihania nuo sipulikukat, kevääääät fiiliksiä tulee vaikka täällä on pari senttiä lunta. :)

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Täällä pääkaupunkiseudulla on melko kylmä, mittari näyttää -14, ihanaa, tänään on tullut ulkoiltua useampaan kertaan :) Minä taas rakastan käyttöohjeita, aina alleviivaan tärkeimmät kohdat ja olen hankkinut niille muovitaskukansion. Se taas on eri asia mitä jää mieleen :)

KOTIA. kirjoitti...

Niin kaunista ja kivasti kevättä kuvissasi :)

Aino-Kaisa Lonka kirjoitti...

Ihanan keväisiä kuvia :))
Meille tuli sitten talvi. -14 pakkasta, mutta ei lunta :(
Eilen tuuli niin kauheasti, että oli kauhean kylmä...
Ja minäkin olin jo niin kevät mielellä. Todellisuus kirpaisi, kylmästi.
Mukavaa alkanutta viikkoa. Ja AURINKOA! :)

Unknown kirjoitti...

Ihania kuvia olet ottanut <3
Täälläkin on täys talvi, tosin lunta on vain muutama sentti, saas nähdä miten viime syksyn istutukset selviävät....
Täällä on sitten sellainen tyyppi, joka EI jaksa lukea käyttöohjeita, yrityksen ja erehdyksen kautta mennään. No onneksi mies jaksaa lukea :)Paljon hankintoja olette tehneet, toki tuiki tärkeitä. Mukavaa tiistaita :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat <3 Tänne tuli nyt talvi ja pakkanen pysyttelee 7-10 asteessa. Lunta ei ole, tai on sitä kai noin sentin verran!

-ä-

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Katjaaaa!!! Laitappas kuvaa miten ja missä ja miltä näyttää teidän uudet pyykinpesu ja kuivaushärvelit ja missä ne teillä on, taas ajankohtainen aihe jota täällä pähkitään ja nyt kaivataan inspiraatiota! =)

Mari kirjoitti...

Saa nähdä milloin Suomeen tulee kevät tänä vuonna, kun talvikin vasta nyt tammikuussa. Toivottavasti tulisi kevät ajoissa ☺

Sterndal kirjoitti...

Wonderful pictures!
Thanks for sharing!
Sterndal

Hyvä Mieli kirjoitti...

Todella kauniita kuvia!
Mukavaa alkavaa viikkoa.

Kukkaiselämää kirjoitti...

Ihanat kuvat. Tosi kaunis astia noilla kukilla. Mukavaa sunnuntaita, Katja!