sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Olohuoneen pieniä muutoksia

Hei taasen! Näin tammikuussa kaipaan kummasti enemmän selkeyttä ympärilleni, kuin myös niitä pieniä muutoksia (mutta ei minusta minimalistia saa tekemälläkään). Vaaleus lisääntyi nyt lomien aikana koska parit ovenkarmit, lattialistat ja ruokailuhuoneen ovi maalattiin vihdoinkin luonnonvalkoisiksi. Vielä on muutama pätkä lattialistaa maalaamatta, mutta pikkuhiljaa se siitä valmistuu :-)

Tuossa tuolin paikalla oli iät ja ajat musta valurautainen kynttilänjalka joka nyt raijattiin ullakolle säilöön ja tämä vanha tuoli siirtyi ruokailuhuoneen nurkasta sen tilalle. Tuolin seuraksi ripustimme isosetäni Pepen hentoisen akvarellimaalauksen vuodelta 1987. Kunhan ehdimme niin viemme sen kunnolla kehitystettäväksi, mutta nyt tuo valmiskehys saa kelvata. Joskus näinkin pienet muutokset piristävät kummasti :-)Isosetäni Pepen akvarellimaalausHyvää alkavaa viikkoa! Ensimmäinen täysi työviikko kaikkien pyhien ja lomien jälkeen, mutta eiköhän siitä selvitä :-) Muutama uusi lukijakin on ilmestynyt ja olette lämpimästi tervetulleita! :-)

Terkuin, Katja

16 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Eikö siellä vietetä loppiaista...sehän on huomenna...:)
Taitava maalaaja iso-setäsi!
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle♥

Katja - Bag End kirjoitti...

@Irmastiina: Täällä on huomenna ihan normaali työpäivä, eli loppiaista ei vietetä. Muutenkin Alankomaissa on paljon vähemmän yleisiä vapaapäiviä kuin Suomessa ja muualla Euroopassa :-/

Jaana Sandström kirjoitti...

Kiva blogi ja koti!Samoilla fiiliksillä täällä Grey Housessa,Suomessa,Kuhmossa.Joulu on takana,kuusi ja koristeet laatikossa.Mieli halajaa vaaleutta ja pehmeitä pastellisävyjä.Tuli hymy huulille,kun luin keittiön pöydän tuunaamisesta:-) Minunkin mieheni tuunaili muutama vuosi sitten kirsikan värisen pinnan valkoiseksi,nyt minä toivon uutta pöytää,jossa olisi ristikkojalat ja vanhahtavan harmaa pinta,vähän niinkuin kuluneita lankkuja vierekkäin...Mukavaa tätä vuotta sinne kauas!

Ansku kirjoitti...

Selkeys ja vaaleus ne vaan tuntuu nyt hyvältä. Täällä vielä huilataan huominen ja sitten alkaa pitkä pitkä arki.

Ihanalta näyttää tuoli ja kirjat yksinkertaisuudessaan <3

Tsemppiä arkeen, sitä kylöä itsekin tarvitsee, kun alkaa aamut kera herätyskellon pirinän, voi ahdistus!

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kaunis akvarelli. Kyllä vaaleus on valttia vallankin näin harmaina päivinä.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Aikamoinen taidemaalari isosetäsi! Kaunis vanha tuoli;)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Syntyikin niin kaunis ja harmoninen kokonaisuus.
Hyvää alkavaa viikkoa sinulle.

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Ihana tuo commenti, minimalista minusta ei tule! Täällä kans hääräilty ja karsittu, muuteltu ja saman kommentin kirjoitin tänään:)

Marika kirjoitti...

Oi, täällä on uomenna vapaapäivä! Ihanalta näyttää siellä taas ja eiks ookin mahtavaa miten pienillä jutuilla saa mielen virkeäksi, maalilla saa nopeesti hyvää aikaan! Pikkuhiljaa tulee valmista, ihan varmasti!

PPDecoran Pia kirjoitti...

Voi <3 Ihana tuo tuoli ja taidemaalarillakin on erinomaisesti pysynyt pensseli hyppysissä :)

valkoista ja vaaleaa täälläkin nyt suositaan, varsinkin kun meillä on täällä Pohjois-Pohjanmaallakin sellainen outo ilmiö, että meillä ei ole edes lunta! Jos ei ulkona valkoista, niin sitten sisällä!
Ihana (toisaalta) palata pikkuhiljaa arkeen :)

Susanna Tamminen kirjoitti...

Upea kynttilänjalka ja muutenkin ihania kuvia! Iloista ja mukavaa viikkoa ♡

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kauniita kuvia!
Minäkin tykkään vanhoista esineistä, jotka olen saanut. Minulla tulee niistä joku tarina tai muisto mieleen.
Mukavaa viikonalkua:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Iso kiitos kommenteistanne! Aamuherääminen tänään oli tosi rankkaa mutta hengissä selvittiin :-) Isosetäni oli todella taitava akvarellien maalaaja, vaikka itse kehunkin. Maalasi kauniita suomalaismaisemia ja vanhoja rakennuksia, joita katsellessa aina iskee Suomi-ikävä...

Anonyymi kirjoitti...

<3

-ä-

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Olipas ajankohtainen päivitys kun juuri meillä parhaillaan pähkäillään väliovien maalauksen mahdollisuutta, mutta meillä ne sellaista ihme lastulevyä tms. tosi kiiltävää enkä uskaltautuisi niitä hiomaan...miten te maalasitte omanne?

Katja - Bag End kirjoitti...

@Mari: Meidän ovet on umpipuuta, joten ei tarvinnut muuta kuin pienen hionnan ja sitten vain uutta maalia pintaan. Kyllähän sitä lastulevyäkin voi kevyesti hioa? Maalit ovat viime vuosina kehittyneet niin paljon että kyllä niitä nykyään löytyy melkein joka käyttötarkoitukseen ja pinnalle :-)