sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Hupsista heijaa

Hei piiiitkästä aikaa. Hupsista heijaa... kaksi viikkoa hujahtanut niin nopeasti että oksat pois. Nämä tammikuut on töissä aina niin kiireisiä ettei energia tahdo enää riittää paljon muuhun. Kaiken lisäksi tuo oikea käteni on taas hieman vihoitellut & reistaillut, joten on pitänyt rajoittaa tietokoneen käyttöä täällä kotona; onneksi mini padin avulla pääsee sentäs vähän surffailemaan ainakin Pinterestin puolella (johon olen muuten jäänyt aika pahasti koukkuun), mutta bloggaamiseen se ei ole ihan se paras väline. Sanotaan että ikä ei tule yksin ja kait minä olen tämän rapistuvan kroppani kanssa oiva esimerkki sanonnan paikkansapitävyydestä :-P Mutta kyllä tämä tästä taas iloksi muuttuu :-)


Kotona emme ole saaneet aikaiseksi mitään uutta kun tuo miehenikin on ollut niin kiireinen. Suunnitelmia kyllä on vaikka kuinka ja arkkitehti appiukkoni piirtelee parhaillaan pieniä suunnitelmia tuonne keittiön puolelle. Ei meillä mitään mielettömiä keittiöremontteja ole kiikarissa, mutta haluan sellaisen verhollisen työtason jonka taakse saisi tuon astianpesukoneen sievästi piiloon. Appiukko on usein nopea piirrostensa kanssa, mutta katsotaan milloin pääsemme siihen itse toteutukseen :-)
Mutta ei tässä muuta tällä kertaa. Tuhannet kiitokset kommenteistanne edelliseen postaukseen ja sori ihan kamalasti kun en ole ehtinyt/pystynyt vierailemaan teidän blogeissanne! Loistavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!
Terkuin, Katja

12 kommenttia:

PPDecoran Pia kirjoitti...

Kauniit kukkaiskuvat :)
Voi sitähän se on, kiirettä kiirettä, työt aina vähän "häiritsee" harrastuksia ;)
Mukavaa alkanutta viikkoa, toivottavasti kätesi kuntoutuu pian ja kivalta kuulostaa tuo keittiön suunnitelma, pienelläkin saa monesti hurjan muutoksen aikaiseksi :)

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Pikaista paranemisa kädellesi!
Hienoa, että on ammattilainen syvussa...saa apua piirroksien kanssa...:)

Frida kirjoitti...

Sama juttu täällä... suunnitelmia tulee kyllä joka tuutista, mutta toteutusvaihe on sitten hieman pidempi... joskus jopa joku uusi inspis iskee, ennenkuin ehtii edes toteuttamaan mitään:)

Loistavaa viikkoa myös sinulle.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Pia: Kiitos! Enemmän työtä kuin sitä huvia, varsinkin kun tuo käsi ei työn jälkeen kestä enää sitä huvia. Lottovoittoa odotellessa ;-) Keittiön pienikin kasvojenkohotus on kyllä haaveiden täyttymys.

@Irmastiina: Kiitos! Appiukko tekee aina niin tunnollisesti kunnon piirustukset kaikista pienimpiinkin hommiin :-)

@Frida: Sama täällä. Ei ole edellisetkään tuunaushommat valmiina kun jo uusia suunnittelen. Samalla mies valittelee että eikö tämä rumba ikinä lopu ;-D

Eeviregina kirjoitti...

Kivaa kun piipahdit blogissasi! Eipä täälläkään tule valmista, vaikka pää on täynnä ideoita.
Meillä on nyt ihanan aurinkoisia pakkaspäiviä, oikeaa talven tuntua. Kyllä sen muutaman viikon kestää.
Mukavaa tammikuun loppua sinulle!

Ellen - Milli`s Little Home kirjoitti...

Kivaa omistaa tuollainen appiukko, joka auttelee sisustushommissa;)
Mukavaa viikkoa!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Eeviregina: Koleata on täälläkin, muttei tietokaan lumesta. Se hankalin homma niissä ideoissa on yleensä se toteuttaminen ja varsinkin tuon miehen lämmittäminen idealle ;-)

@Ellen: Juu, appiukko on myös puuseppä, joten on vuosien kuluessa suunnitellut ja toteuttanut useamminkin projektin meille :-)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kärvistellään pakkasen kourissa (en minä kyllä autoa pitemmälle ole kävellyt), mutta ihana nähdä sun kauniit kukat <3

-ä-

Appiukolle pojot :)

Aino-Kaisa Leskinen kirjoitti...

Hei täällähän on kevättä rinnassa! Vaikka meillä täällä suomessa kovat pakkaset sanoo ihan toista. Kyllä tämä tästä!! Aurinkoisia päiviä on ollut ja nyt jo oikein tuntee auringon lämmön :)
Mukavaa viikkoa!

Pitsi ja Pipari /Mari kirjoitti...

Ota sitten mahdollisimman paljon vaihekuvia vaikka tekisitkin keittiöösi vain minimaalisia muutoksia, niitä on aina niin kiva katsella ja ihmetellä, ennen ja jälkeen-kuvia! =)

Tuija Karlsson kirjoitti...

Samat on sävelet täälläkin, oikeakätisenä ja koko ajan myös töissä konetta ja näppiksiä käyttävänä, käsi vihoittelee aika ajoin, Hieronta tosin auttaa vähän.
Jotenkin tuntuu, että tämä tammikuu on semmoinen välikuukausi, ei tiedä mitä tekisi, kun ei vielä voi kuin vasta suunnitella piha/puutarha juttuja, ja tarmoa olisi kovasti. Mutta onneksi tämäkin kuukausi on kohta takana ja helmikuun on lyhyt kuukausi..ja ..ja..ja...sitten saattaakin jo maasta pilkahtaa sinne viime syksynä istuttamani ihanuudet.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Äiti: Kylmää on täälläkin ja iltaisin & öisin ollaan pakkasen puolella. Vielä ei tosin ole lunta.

@Aino-Kaisa: Päivät pitenevät, se on tärkeintä, ja ihanaahan se on että aurinko paistaa, vaikka muuten kylmä onkin :-)

@Mari: No tämä on kyllä niin pieni muutos että niitä vaihekuvia saa hakea, mutta yritetään :-D Tuo meidän keittiö on muutenkin niin mini että hyvä kun siellä mahtuu kääntymään ympäri :-)

@Tuija: Hieronta auttaa ja lepo tietysti. Minä olen saanut myös paljon apua trigger-point terapiasta. Ja totta puhut, niin monet projektit odottelevat kevättä ja kesää tuolla puutarhan & pation puolella. Kyllä se tästä! Kevät tulee vaikka väkisin :-)