tiistai 26. marraskuuta 2013

Haipakkaa menoa

Meillä on viime päivät ollut sen verran haipakkaa menoa että hyvä kun tietää mistä päin aloittaa. Viime lauantaina olimme Amsterdamissa Sueden keikalla ja se oli kyllä mielettömän loistava ja energinen! Olen Suedesta tykännyt jo pari vuosikymmentä joten oli ihanaa vihdoinkin nähdä heidät livenä. Laulaja Brett Andersonin ääni oli loistovedossa ja hänessä on sitä lavakarismaa vaikka muille jakaa (minulla pyöri melkein sukat jalassa). Huippuilta siis :-)

Sunnuntaina emme ehtineet paljoa levätä kun piti jo iltapäivällä suunnata Haarlemiin cocktailkutsujen tapaisiin kotipippaloihin. Tupa oli täynnä ja ilo korkealla. Perheen vävypoika kokkaili keittiössä kaikenlaista herkullista pikkusyötävää ja illan emäntä mainitsi vaatimattomasti vävyn olevan kokki. Minä ja mieheni olimme menossa kutsuilta suoraan ravintolaan syömään, joten (tyhmyyttämme) jätimme osan makupaloista kokeilematta kun emme halunneet täyttää vatsojamme liikaa. Kaikki mitä maistoimme vei melkein kielen mennessään, mutta suunnitelmien mukaisesti lähdimme kutsuilta ajoissa suunnaten sinne ravintoaillalliselle. Seuraavana päivänä uteliaisuuttamme googlasimme ravintolan missä vävypoika kokkailee ja yllätys oli suuri kun selvisi vävyn olevan Michelin-tähtikokki. Voihan näppy! Me tyhmät! Olisi ehkä kannattanut jäädä niille kutsuille koko loppuillaksi ja maistaa KAIKKEA mitä hän loihti. No, oli se meidän ravintolaillallinenkin ihan ok, muttei tosin lähelläkään Michelintähtiä... Vävypojalla olisi pitänyt olla se tähti tatuoituna otsalohkoon ;-)Ostin tällaisia pahvisydämiä, iskin yhteen "snow is falling" tekstileiman ja kiva tuli


Mutta nyt pitää lopetella sillä alamme illan iloksi katselemaan leffaa. Postaan jatkoa tarinaan myöhemmin tällä viikolla :-) Oikein tunnelmallisia marraskuun päiviä teille kaikille ja iso kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen!
Terkuin, Katja

11 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Konserteissa on aina ihana käydä. Vai sellainen kokki oli ruokaa valmistamassa. Ehkä sen jälkeen "tavallinen" ravintolanruoka ei sitten ihan huippuherkulliselta välttämättä maistunut.
Kaunis joulusydän, yksinkertainen ja siksi siitä pidänkin!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: Oikeassa olet mitä tulee konsertteihin. Meillä on vielä yksi keikka tänä vuonna; ensi viikon lauantaina suuntaamme taasen Amsterdamiin Depeche Moden keikalle :-) Juu, itsekin tykkään tuosta sydämestä.

Lovviisa kirjoitti...

No jopa kokin kohtasitte wau..Ja tuo etellisen postauksen tyyny kerrassaan vangitsevan kaunis :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Lovviisa: Jos olisimme tienneet millaisesta kokista on kyse emme olisi jättäneet yhtään makupalaa kokeilematta :-) Ja pian keltainen lähtee kaappien kätköihin punaisen ottaessa vallan...

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

:D haha tähdet otsalohkossa, varmaan yövuoron väsymystä, mutta tipuin täysin! :D Voi vaan kuvitella mitä tuollainen mestari osaa loihtia, oih! :) Ens kerralla sitten asettaudutte kunnolla taloksi :) Aivan ihana lumisydän! :)

Mari kirjoitti...

Vohou, oikein Michelin-tähtikokki... Täytyi olla hyvää :) Konserteissa on kiva käydä, itse en tosin ole piiitkäään aikaan käynyt.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Jenni: Ensi kerralla, jos tilaisuus siis toistuu, emme tee samaa virhettä ;-)

@Mari: Me käymme keikoilla niin usein kuin mahdollista, kunhan lippujen saanti vain onnistuu :-) Täällä noita bändejä ja artisteja käy hyvin tiuhaan tahtiin ja keikkapaikat on yleensä helpon matkan päässä :-)

Frida kirjoitti...

Suloinen pikku teksti-sydän... kiva idea painaa tuollaisiin valmiisiin sydämiin. Saa heti pientä persoonallista pilkettä:)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Teillä on ollut mukava ja taatusti rentouttava reissu. Mukavaa viikonloppua, Katja!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kylläpä kuullostaa herkulliselle kokin loihtimat herkut! Mukavaa viikonloppua Sinulle;)

Anonyymi kirjoitti...

Harvoin sitä pääsee Michelin kokoin ruokia maistamaan :)

Ihanat kuvat ja ihania tavaroita <3