torstai 21. marraskuuta 2013

Keltainen marraskuu

No nyt se sitten viimeinkin tapahtui... keltainen väri rantautui kotiimme IHKA ensimmäistä kertaa. Kun kesällä toin tänne sitä vanhaa roosaa (myös ensimmäistä kertaa) mainitsin että nyt taitaa kaikista väreistä olla enää keltainen kokeilematta. Noh, nyt on sekin sitten kokeiltu ja pakko tunnustaa että tykkään! Olen aina vierastanut keltaista sekä sisällä että puutarhassa, joten tämä tykkääminen tuli täydellisenä yllätyksenä ihan takavasemmalta. Tuo sinapinkeltainen on jotenkin niin herkullinen väri. Vai alkaako tässä jo joulukinkut pyörimään mielessä?!

Tuo muotokuvatyyny on Zara Homen. Hyvin eri tyylinen kuin meillä yleensä, mutta minä tykkään (tosin mieheni tuumaili sen olevan TODELLA omituinen). Mielestäni beigen ja ruskean eri sävyt sopivat aika kivasti tuon sinapinkeltaisen seuraksi (nuo raitatyynyt on ikivanhoja).

Muutama viikko mennään näissä kellertävissä värimaailmoissa; piristävä keltainen tuo hieman aurinkoa näihin synkkiin marraskuun päiviin ja iltoihin, mutta joulukuussa ja viimeistään jouluna olohuoneemme valtaa tänä vuonna punainen. Minulla on ihan selvästi joku kumman värivillitys päällä :-)Sain muuten sen flunssankin nipistettyä ihan nupussaan, jee. Hieman on vielä kurkku kipeä ja väsyttää, mutta muuten on olo ok. Kiitokset kommenteistanne edelliseen postaukseen ja oikein hyvää loppuviikkoa :-)

Terkuin, Katja

20 kommenttia:

Krisse kirjoitti...

Kaunista keltaista ja sopii niin ihanasti noiden muiden tyynyjen värien kanssa.

Katja - Bag End kirjoitti...

@Krisse: Minä yllätyin positiivisesti tuosta keltaisesta, varsinkin tähän aikaan vuodesta tuo kaivattua pirteyttä :-) Ja nuo muut tyynyt on lähemmäs 10 vuotta vanhoja, onnistuin ne kaivamaan kaappien kätköistä ja sopivat yllättävän hyvin noiden uusien kanssa :-)

Frida kirjoitti...

Todella ihana tuo muotokuvatyyny - mäkin haluan:)
Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

Eeviregina kirjoitti...

Keltainen ei oo minunkaan lemppari, mutta nuo tyynythän sopii tosi hyvin yhteen!
Meillä pikkuhiljaa jo punaiset ja harmaat valtaa sohvat ja tuolit.
Kyntteliköt aion laittaa viikonlopuksi ikkunoille ja keittiöön vaihdoin jo jouluverhot. Meillä juhlitaan synttäreitä sunnuntaina ja viikolla käydään Tallinnan joulumarkkinoilla.
Mukavaa joulunalusaikaa sinulle!

Pikkupirtin Lotta/Sirpa kirjoitti...

Tuo sinapinkeltainen on kyllä todella herkullinen väri! Sellanen arvokkaan oloinen ja hienostunut :)

Tanja kirjoitti...

Näyttää kyllä todella kauniilta. Tuo tyyny on kyllä todellinen katseen vangitsija :)

Terkuin, Tanja

Kolmen Koti Rannikolla kirjoitti...

Todella tyylikkään näköistä, tykkään!

Anne kirjoitti...

Kaunis värimaailma. Sinapinkeltaisesta minä pidän. Sen rinnalle olen meillä yhdistänyt mm petroolinsinistä. Samettikankaissa etenkin nuo värit niin hehkuvat...

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Tosi kauniin väristä keltaista...tykkään minäkin....)

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Totta on, että marraskuu vaatii lämpimiä värejä sisustukseen. Tyynyt sopivat minunkin mielestäni värimaailmansa puolesta hyvin toisiinsa. Hyvää viikonloppua.

Katja - Bag End kirjoitti...

Tuhannet kiitokset kommenteistanne! Pian lähtee täälläkin päässä jouluhommelit liikkeelle, mutta vielä hetki mennään näissä enempi syystunnelmissa :-)

Ja vielä tuohon Sirpan kommenttiin arvokkaan oloisesta ja hienostuneesta. On sitten AIVAN päinvastaista kuin mitä oikeasti olemme ;-)

Annukka kirjoitti...

Ihan älyttömän hyvin sopii!!
Keltainen on mullekin vaikea ja vieras väri, mutta noi sun tyynyt ei ole sellaisia keltaisiakeltaisia, vaan tosiaan jotain muuta. Tulee mieleen sellainen kuin okra, vaikken ole ollenkaan varma, onko sillä keltaisen kanssa mitään tekemistä. Mutta ei se oon niin justiinsa. Pääasia että on nättiä ja sitähän teillä on :)

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Kaunista. Ihana tuo naistyyny.

Laura P kirjoitti...

mukavasti antaa tuo väri lämmintä tunnelmaa :)

Katja - Bag End kirjoitti...

@Annukka: Okra on tosiaan niitä keltaisen variaatioita ja sellainen lämmin väri. Varmasti se lämpöisyys tässä sinapinkeltaisessa vetosi minuunkin :-)

@Satu: Kiitos. Mieheni ei ko. tyynyä ymmärrä mutta minä tykkään :-)

@Laura: Kiitos paljon :-)

KATJA/ NEOVIA HOUSE kirjoitti...

Onpa kauniita sävyjä! Mä tykkään okrankeltaisesta, on mukavan lämmin sävy. Tuo muotokuvatyyny on tosi kiva, sellainen sopivan "mystinen"

Katja - Bag End kirjoitti...

@Katja: Kaimalle kiitos visiitistä ja kommentista :-) Lämpöä tarvitaan näinä kylminä marraskuun päivinä...

Minttu kirjoitti...

Kauniilta näyttää teillä siellä!
Meillä punainen valtasi jo keittiön... ;D
Kiva että sait flunssan kukistettua, täällä kuunnellaan nyt tarkkaan kehoa, näinkö se flunssa on tännepäin tulossa...

Katja - Bag End kirjoitti...

@Minttu: Meidän keittiö on punaisen vallassa koko vuoden, mutta muualla hannaan vielä sen punaisen kanssa :-) Mutta ensi viikolla.... :-) Toivottavasti saat pidettyä flunssat loitolla!

Anonyymi kirjoitti...

Herranenaikasentään kun on i h a n a t tyynyt !!!!!

-ä-