sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Syyskuu

Syksy on saapunut. Me saimme onneksi nauttia auringonpaisteesta koko viikonlopun ja toivotaan että syyskuu jatkuu yhtä aurinkoisena :-) Viettelen täällä leffailtaa kynttilöiden valossa, mutta piti tässä välissä tulla laittamaan pikapostaus... Halusin vain toivotella teille kaikille oikein ihanaista syksyn alkua!


Testailin tänään mieheni järjestelmäkameraa ja ihastuin siihen niin kovasti että taidan tahtoa itselleni samanlaisen! Vaatii tosin kovasti harjoittelua meikäläiseltä...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tänään sateista, jatkossa on aurinkoisiakin päivä luvassa. Täytyy pikkuhiljaa lakaa laittamaan puutarhakalusteita talviteloille, eipä tule enää ulkona istuttua!
-ä-

Tuija kirjoitti...

Samoin sinulle Katja, oikein ihanaa syksyn alkua, syksy kait se jo sitten on...:)

Eeviregina kirjoitti...

Onneksi täällä meilläkin on aurinkoisia päiviä ja vielä voi nauttia ulkoilusta. Meillä on pihaprojekti kesken ja kukkia on mukavampi istutella auringonpaisteessa. Punaherukoitakin pitäisi vielä keräillä. Mustikat jää multa suosiolla metsään, naapurin pihalla liikkui karhu enkä sen kanssa lähde kilpasille!
Ihanan syksyisiä tunnelmia sinulle!

sariw kirjoitti...

Ihastelin juuri noita kuviasi. Tosi kauniita, ja upeat värisävyt !
Oikein ihanaa syksyn alkua sinullekin!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Meillä on se auringonpaiste jatkunut koko viikon, aivan ihanaa vaihtelua :-) Peukut pystyyn että jaksaa vielä paistaa viikonloppunakin. Tällainen syksy on jus passeli!

Minttu kirjoitti...

Aurinkoista syyskuun alkua myös sinulle, Katja!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos Minttu! Se ihana auringonpaiste vain jatkuu täällä päässä, joten ei voi paljoa valittaa :-)