perjantai 21. syyskuuta 2012

Flunssa no 2 ja maalausprojekteja

Nyt ei mene niin kuin Strömsössä. Juuri kun olin toipumassa yhdestä flunssasta niin toinen on jo iskemassä päälle, eli flunssaa pukkaa ihan liukuhihnatyyliin. Ärrinmurrin. Kurkku taas kipeä ja olo täysin vetämätön. Täällä meillä näyttää olevan melko tehokas flunssa-aalto päällä. Junassa kanssamatkustajista suunnilleen joka toinen köhii, niiskuttaa ja aivastelee ja harmittavan moni heistä ei edes YRITÄ käyttää käsiä, nenäliinaa tai hihaa suunsa edessä. Tämän tädin on nyt pakko hieman narista ja valittaa, mutta minua oikeasti ottaa pannuun kun joku vieressä istuva tai seisova flunssainen kanssamatkustaja pärskii pisarat sinkoillen suoraan päälleni. Mutta toivottavasti tämän 2. flunssan jälkeen ei tarvitse tänä syksynä enää sairastella.


Onneksi mies on pysynyt terveenä, joten hänella on riittänyt energiaa seinien maalaukseen, lattioiden vahaukseen ym. Tänä viikonloppuna hän lupaili aloitella alakerran ovien, ovenkarmien ja lattialistojen maalausprojektia. Tällä hetkella ne ovat sellaiset beigeen vivahtavat ja auttamatta liian tummat muuhun väritykseen verrattuna. Mies itse ehdotti (huom, ilman minkäänlaista painostusta!) niiden maalaamista vaaleammiksi, ja sehän sopii minulle vallan mainiosti :-)


Oikein hyvää syksyistä viikonloppua teille kaikille!

8 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Aivan ihastuttavat kuvakollaasit!!!
Leppoisaa viikonloppua♥

Mari kirjoitti...

Ihania kuvia! Täällä meilläkin jyllää flunssa-aalto. Vanhin poikakin on meillä kaksi kertaa sairastnut flunssan tälle syksyä... Inhottava tauti, toivottavasti paranet pian.
Mukavaa viikonloppua!

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos "SisustEllen" :-)

Mari: Kiitos. Veto edelleen poissa ja kurkku karhea, mutta ainakaan pahemmaksi ei ole äitynyt eilisestä, mikä on erittäin positiivista :-)

Anonyymi kirjoitti...

Flunssaa pukkaa täälläkin, en ole tnenut itseäni näin kipeäksi vuosiin:/
Tsemppiä maalausurakkaan ja pikaista paranemista :)

-ä-

Anonyymi kirjoitti...

..siis tuntenut :)

-ä-

Lovviisa kirjoitti...

Hyvvää huomenta kammarista , sitkiää flunssaa kurjempaa on vaan vissiin mahatauti. Kun pakkaset saapuu niin se karkottaa pöpöt viimmestään. Ihanoita pitsejä :)

Eeviregina kirjoitti...

Täälläkin flunssa jyllää, mullakin jo toiseen kertaan.
Ja kohta pitäisi lähteä Sisilian lennolle, toivottavasti parantuneena!
Pihahommatkin vähän hidastui tämän flunssan takia.
Pikaista paranemista itse kullekin!

Katja - Bag End kirjoitti...

@Lovviisa: Juu, kyllä minä flunssan otan ennemmin kuin vatsataudin!

@Eeviregina: Voi ei, toivottavasti paranet pian ettei lomalla tarvitse kärvistellä flunssaisena. Meillä onneksi hommat vielä hoituvat sillä mies on pysynyt terveenä. Tänäänkin taas maalaillut huonekaluja ja vahaillut lattioita. Parane pian!