sunnuntai 19. helmikuuta 2012

WC projekti/Toilet project

Meidän alakerran WC projekti jatkuu edelleen. Vaikka on kerrassaan mikroskooppisen pienestä tilasta kyse, tuntuu kuin rakentaisi Iisakin kirkkoa. Liikkeelle lähdettiin ah niin ihanasta 70-luvun tyylistä. Laattalattia oli tosin suurimmaksi osaksi alkuperäinen 20-luvun, mutta sitä ei kannattanut edes yrittää pelastaa sillä se oli jo osin tuhottu 70-luvun remontissa.


Starting point; glorious 70's design

Ja sen hieman onnettoman 70-luvun remontin seurauksena lattian alta löytyi vähemmän mukava yllätys, eli vesivaurioita, ja koko lattia jouduttiin repimään irti ja valamaan uudestaan.


Water damage forced us to redo the whole floor

Alakuvassa on tämänhetkinen tilanne. Vielä riittää tekemistä vaikka kuinka paljon: mm. uudet lattialistat, paneeliseinän maalaus, seinän yläosan maalaus harmaaksi, seinäkoukkujen ym asennus ja sitten vielä ne viimeiset silaukset ja pisteet i:n päälle...


This is where we are now. Project continues...

Alakerta on ollut enemmän ja vähemmän kaaoksessa ja rakennuspölyn peitossa, joten kuvia ei ole sen enempää tullut otettua parin viime viikon aikana :-) Alimmaisen kuvan pellavaiset tyynynpäälliset tilasin H&M postimyynnistä ja minusta ne on ihan kivat eivätkä olleet hinnalla pilattu.


Linen cushion covers from H&M

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille! Minä aloitan viikon maanantai-vapaalla, ihanaa :-) Sitten vielä neljä työpäivää (plus muutama lomapäivä) nykyisen työnantajan palveluksessa ja 1. maaliskuuta aloitan uudessa työpaikassa, uusien mielenkiintoisten haasteiden parissa. Tuskin maltan odottaa :-)

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kylläpä veski näyttää jo hyvälle! Vaikka onkin pienestä tilasta kysymys, siinä löytyy yllättävästi hommaa, varsinkin jos ikäviä yllätyksiä tosiaan paljastuu...
Onnea uudelle työlle:)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvän näköistä tulee, ei epäilystäkään :)

-ä-

Irmastiina kirjoitti...

Ihana tuo vanha wc-pytty...tai siis tuo vesisäiliö...☺

Minttu kirjoitti...

Hauskan mallinen tuo wc-pönttö!
Kaunis vessa tulee...
Mukavaa alkavaa viikkoa!

sariw kirjoitti...

Jo nyt näyttää paljon kauniimmalta ja valoisammalta. Kylläpäs uudet lattialaatat ja wc-kalusteet muuttavat tilaa, vaikkei seinille ole tehty mitään. Wc:stä tulee varmasti todella upea : )
Oikein paljon onnea uuteen työpaikkaan !

Katja - Bag End kirjoitti...

Kiitos kommenteista :-) En mä nyt sanoisi että siitä tulee upea, kun on niin hassun pienestä tilasta kyse, mutta huomattavasti parempi versio ainakin :-) Jospa ensi viikonloppuna tapahtuisi jotain edistystä...

Sirkka kirjoitti...

Heips Katja!
Toinen kuva ylhäältä alas oli aikas järkky, mutta sitten kuvien etääntyessä, niin aivan upean kaunis siitä kehkeytyi:) tosi hieno!
ja tyynyt on jes!

Onnea uuteen alkavaa työpaikkaasi, viihtymisen iloa ja mielenkiintoisia haasteita:)