keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Sateinen lomapäivä

Viettelen tässä sateista lomapäivää ja vaikka kotihommiakin voisi tehdä, päätin aikani kuluksi napsia muutaman valokuvan tuolta olohuoneen puolelta. On sellainen harmaan ankea ilma ja tuntuu että päivä ei ala laisinkaan. Muutama projekti odottelee spraymaalausta, mutta eipä tuolla tihkusateessa voi paljoa maalailla. Jospa sitten ensi viikonloppuna.


Alakuvan musta metalliruusu on Jeanne d'Arcin kokoelmista ja ostin sen jo hyvin tutuksi tulleesta paikasta, eli Verrassend Goed putiikista.


Vanhat ranskalaiset kirjeet tulivat niiden ranskalaisten notaari- dokumenttien mukana. Mielestäni tuollaiset vanhanaikaisella punaisella sinetillä suljetut kirjeet ovat ihania ja tykkään pitää niitä esillä :-)


Hyvää viikon jatkoa! Toivottavasti se lumentulo pikkuhiljaa loppuu siellä Suomen päässä ja pääsette odottelemaan kevättä :-) Jospa tästä siirtyisi niiden kotihommien pariin... jollen satu kompastumaan hyvään kirjaan ;-)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia !
-ä-

Minttu kirjoitti...

Niin kauniit kirjeet ja kuvat!
Täällä meillä paistoi tänään aurinko ja räystäistä tippui vesi. Ja talitintit lauloi... Ja radiossa sanottiin että on kevään ensimmäinen päivä! Eli se on nyt virallista! Se on kevät!

Krisse kirjoitti...

Täällä aurinko jo sulattelee ojanvaarsia..toivottavsti ei enää lunta. Pojalla Lahdessa tänään +4 klo 20 illalla...

Henrietta Hassinen kirjoitti...

No nyt on satanu vettä ja osaat kuvitella kuinka ihana on olla ulkona kun metri lunta ja sit sataa vettä, yhtä loskaa koko paikka.
Oonko mie kertonu että ollaan tulossa taas sinne? Viikko Damissa ja siitä kohti Keukenhoffia, siellä parin kilsan päässä 2 yötä niin saan kuvata niin paljon kun sielu sietää tulppaaneita ja kaikkea muuta ihanuuksia mitä löytyy. Siitä eteenpäin ei ole tarkkoja suunnitelmia vielä mutta kohti Belgiaa ja ehkä Ranskaa. Seikkaillaan ympäriinsä, meillä on vaan lento Damiin ja mietitään sit miten tullaan takas kotiin ja koska:)
Ihana tuo vanga kirje sinetteineen.

Olivieno kirjoitti...

Voi miten kaunista käsialaa niin dokumentissa kuin kirjeessäkin!

Tuija kirjoitti...

Ihania juttuja kuvasitkin meille, minäkin tykkään noista wanhoista kirjeistä, itsellänikin on pari ja nyt just rupesinkin miettimään, että mihin olen ne laittanut..hm..
Kuule Katja, minä haluaisin, että sataisi vettä....täällä on niin paljon lunta, että päivän reipas vesisade tekisi terää.
Kiitos kommentista blogissani ja mukavaa viikonloppua sinulle.