maanantai 27. helmikuuta 2012

Kevättä ilmassa

Ostin viikonloppuna tämän kevään ensimmäiset valkoiset helmililjat ja heti tuli keväisempi olo :-) Meidän puutarhassakin krookukset puskevat jo kovaa vauhtia mullasta ylös ja osa niistä on pian täydessä kukassa. Nyt pitää vain toivoa että maaliskuussa ei saada säiden suhteen takapakkia, eli sitä lunta, mutta tällä hetkellä näyttää hyvältä :-)


White Muscari/Valkoinen Helmililja

Joskus iskee sellainen tekemisen puute ja tulee melkein pakottava tarve yrittää näpertää jotain omilla käsillä, vaikka se peukalo onkin keskellä kämmentä. Ostin edullisia kovakantisia muistikirjoja ja koristelin niitä hieman itse. Väkersin myös muutaman hieman säälittävän näköisen eucalyptus-kranssin; tuli tunne kuin olisi istunut ala-asteen askartelutunneilla ;-)


Self-decorated notebook


Alimmassa kuvassa on yksi niistä ranskalaisista notaaridokumenteista joita ostin Haarlemin antiikkimarkkinoilta viime vuoden puolella. Parhaimmat niistä pääsivät kehyksiin ja olohuoneen seinälle :-)


Old French notary document

Enempää ei ole kuvia tullut otettua. Viime viikko oli töissä superkiireinen ja iltaisin olin niin rättiväsynyt etten jaksanut muuta kuin istua vihanneksena sohvannurkassa. Nyt viettelen muutaman lomapäivän nukkuen & relaten :-) Oikein hyvää viikon jatkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista olet taas askarrelut!
Mun täytyisi löytää dokumentilleni myös kehykset, sainkin vähän vinkkiä tuosta kuvasta:) Kiva!

-ä-

Katja - Bag End kirjoitti...

Mustat kehykset sopisivat myös aika hyvin, ehkä paremminkin kuin valkoiset... Tummanruskeat tai harmaat kehykset voisivat myös olla varteenotettavat vaihtoehdot.

Sirkka kirjoitti...

Kauniit valkoiset helmet siellä arvoisesta ruukustaan kurkottelevat kohti yläilmoja!
On teillä toden totta alkanut kevät, ihanat krookuksetkin sieltä maasta
ponkaisee! Ihanaa! Valloittavaa!:)

On se vaan kiva tunne tuo askarteleminen, kun saa ihailla tyytyväisenä kättensä saamia aikaansaannoksia, kuten sinä nyt näissä kaikissa, hyvältä näyttää.

Oikein hyvää alkanutta kevättä sinne teille ja toivotaan nyt ettei sitä lunta enää tulisi, kun kaikki on alkanut jo näin hyvin!:)

Minttu kirjoitti...

Krookuksia ja helmihyasintteja... lupaus keväästä!
Kauniit kuvat olet ottanut ja ihania askarteluja tehnyt. :)
Aurinkoista viikon jatkoa!

Lovviisa kirjoitti...

Täällä tupruttelee taas vaihteeksi lunta , viikonloppuna saimme nauttia ihanoista aurinkoilmoista. Oikein ovat somia askarointisi. Kivvaa loppukuuta sinulle :)

Mari kirjoitti...

Siellä on jo kevät sitten pitkällä, kun krookukset puskee maasta. Meillä ei vielä vähään aikaan toivoakaan!
Hienoja kyllä nuo vanhat dokumentit...

Sirkka kirjoitti...

Kerrohan lämpimiä terveisiä kissamammallesi:)

ja sinulle mukavaa illanjatkoa:)

Katja - Bag End kirjoitti...

Kerron Sirkka :-) Ja oikein hyvää viikon jatkoa sinulle!